BSc (Hons) Πολιτικών Μηχανικών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Λεπτομέρειες μαθήματος

Η πολιτική μηχανική είναι ένα επαγγελματικό επάγγελμα με μηχανικούς που εργάζονται όλο και περισσότερο σε πολυεπιστημονικές ομάδες. Αυτό το πρακτικό μάθημα θα σας εξασφαλίσει τις τεχνικές και διοικητικές δυνατότητες για να συμβάλλετε αποτελεσματικά σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων.

Η ομάδα μαθημάτων σας θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε τοποθετήσεις εργασίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και του έτους σάντουιτς σας, αν επιλέξετε να πάρετε μία. Θα λάβετε επίσης υποστήριξη για την καταγραφή της αρχικής επαγγελματικής σας εξέλιξης για τα μέλη των διαπιστευτηρίων ιδρυμάτων.

Πιστοποιημένος βαθμός IEng - Πιστοποιημένος IEng (Πλήρης)

Αυτό το πτυχίο είναι διαπιστευμένο από το JBM ως πλήρως ικανοποιώντας την εκπαιδευτική βάση για έναν ενσωματωμένο μηχανικό (IEng). Το JBM αποτελείται από το Ινστιτούτο Πολιτικών Μηχανικών (ICE), το Ίδρυμα Διαρθρωτικών Μηχανικών (IStructE), το Οργανισμό Οδών και Μεταφορών (CIHT) και το Ινστιτούτο Μηχανικών Αυτοκινητοδρόμων (IHE).

Πλαίσιο αριστείας στον τομέα της έρευνας για το 2014

Πλαίσιο Αριστείας Έρευνας 2014: Τα αποτελέσματα του Πανεπιστημίου μας για την Αρχιτεκτονική, το Ενισχυμένο Περιβάλλον και τη Μονάδα Σχεδιασμού, τα οποία εισήχθη για πρώτη φορά, ήταν εντυπωσιακά, καθώς το 37% της έρευνάς του βαθμολογείτο παγκοσμίως ή εξαιρετικά διεθνώς.

Οφέλη για το μάθημα

Η ομάδα μαθημάτων θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε τοποθέτηση εργασίας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και του χρόνου σάντουιτς. Αυτό σας προσφέρει μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία στο χώρο εργασίας που θα σας βοηθήσει να κάνετε αίτηση για θέσεις εργασίας όταν αποφοιτήσετε.

Θα λάβετε επίσης υποστήριξη για την καταγραφή της αρχικής επαγγελματικής σας εξέλιξης για τα μέλη των διαπιστευτηρίων ιδρυμάτων.

Για να διευρύνετε τις γνώσεις σας στον κλάδο, η ομάδα μαθημάτων οργανώνει επίσης τακτικές συνεδρίες προσωπικής ανάπτυξης. Αυτά παρέχονται γενικά από κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου και θα σας βοηθήσουν στην επιλογή ενός κατάλληλου χώρου πολιτικού μηχανικού για να μπείτε στην αποφοίτηση. Έχουμε επίσης στενούς δεσμούς με το Ινστιτούτο Πολιτικών Μηχανικών και φιλοξενεί μια σειρά περιφερειακών εκδηλώσεων για να παρακολουθήσετε.

Προυποθέσεις εισόδου

Τα τιμολόγια UCAS 88 απαιτούνται. (Ελάχιστη 64 από δύο επίπεδα Α ή ισοδύναμα, εκτός από τις Γενικές Σπουδές.Αυτό πρέπει να περιλαμβάνει δύο επιστημονικά ή αριθμητικά θέματα.Αν σπουδάζετε Βιολογία, Χημεία ή Φυσική για να ικανοποιήσετε αυτή την απαίτηση, πρέπει επίσης να επιτύχετε ένα «Pass» στην πρακτική αξιολόγηση, αυτή η πρακτική αξιολόγηση χωρίζεται (από το 2017).

Πρόσθετες απαιτήσεις:

GCSEs:

GCSE Αγγλική Γλώσσα και Μαθηματικά σε βαθμό C ή παραπάνω (βαθμός 4 για όσους συμμετέχουν στο GCSE από το 2017 και μετά) ή ισοδύναμο. Βασικά Χαρακτηριστικά Επίπεδο 2, Λειτουργικό Επίπεδο Δεξιοτήτων 2 και Πιστοποιητικό Ενηλίκου Αλφαριθμητικότητας / Αριθμητικότητας γίνονται αποδεκτά στη θέση των GCSEs.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑ:

Περάστε συνολικά με τουλάχιστον 88 χρεώσεις UCAS. Πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 15 στοιχεία από τα Μαθηματικά ή αριθμητικά υποκείμενα και 15 Βαθμοί σε ένα επιστημονικό θέμα.

ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΚΟΤΗΣ:

Ελάχιστο 5 μαθήματα σε βαθμό Β σε ανώτερο επίπεδο.

ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ:

Ελάχιστο 5 άτομα στη βαθμίδα C1 ή υψηλότερα στο υψηλότερο επίπεδο από τα οποία τουλάχιστον 3 πρέπει να είναι στο B2.

ΕΠΙΠΕΔΟ 5 Ή 6 ΕΙΣΟΔΟΣ:

Επίπεδο 5 Καταχώριση: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ένα HNC (πέρασμα) σε ένα πολιτικό μηχανικό πειθαρχία.

Επίπεδο 6 Καταχώριση: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο HND (πτυχίο) σε πειθαρχία πολιτικών μηχανικών.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ:

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κριτήρια επιλογής με βάση τα προσωπικά σας χαρακτηριστικά. εμπειρία ή / και δέσμευση στον τομέα της μελέτης. Αυτές οι πληροφορίες θα προκύψουν από την προσωπική σας δήλωση και αναφορά και θα χρησιμοποιηθούν μόνο αν έχετε εκπληρώσει τις γενικές απαιτήσεις εισόδου.

Διεθνές απολυτήριο: 24 βαθμοί

IELTS:

IELTS 6.0 χωρίς ικανότητες κάτω του 5,5, ή ισοδύναμο προσόν. Το Πανεπιστήμιο παρέχει εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε υποψήφιο που μπορεί να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους αιτούντες που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Απαιτούμε συνήθως κάποια στοιχεία πρόσφατης ακαδημαϊκής μελέτης, για παράδειγμα, ολοκλήρωση ενός μαθήματος πρόσβασης, ωστόσο μπορεί να εξεταστεί και η πρόσφατη σχετική εργασιακή εμπειρία. Παρακαλείσθε να σημειώσετε ότι για ορισμένα από τα επαγγελματικά μας μαθήματα όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τα καθορισμένα κριτήρια συμμετοχής και στις περιπτώσεις αυτές η επαγγελματική πείρα δεν μπορεί να θεωρηθεί στη θέση του.

Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε αίτηση μέσω αυτής της διαδρομής, θα πρέπει να ανατρέξετε στην πολιτική μας για την αναγνώριση πανεπιστημιακών σπουδών.

Σημειώστε ότι όλοι οι αιτούντες στο Πανεπιστήμιο μας πρέπει να πληρούν την τυπική απαίτηση Αγγλικής Γλώσσας GCSE βαθμού C ή ισοδύναμο, οι παραλλαγές σε αυτό θα αναφέρονται στις ατομικές απαιτήσεις εισόδου.

Προοπτικές εργασίας

Ως μεταπτυχιακός μηχανικός, μπορείτε να εργαστείτε για συμβούλους, εργολάβους, τοπικές αρχές ή κυβερνητικούς οργανισμούς. Θα είστε σε θέση να συμβάλλετε στο σχεδιασμό, την κατασκευή και τη συντήρηση διαφόρων έργων υποδομής. Θα μπορούσατε επίσης να ειδικεύεστε σε τομείς όπως οι δομές, η μεταφορά, η υδροδότηση, η επεξεργασία ή η παραγωγή και η προμήθεια ηλεκτρικής ενέργειας. Εάν θέλετε να συνεχίσετε τις σπουδές σας, θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε ένα διαπιστευμένο τεχνικό μεταπτυχιακό μάθημα.

 • Τεχνικός Πολιτικού Μηχανικού
 • Κατασκευαστής Τοπογράφος
 • Επιθεωρητής Κατασκευής

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος για την αναζήτηση εργασίας.

Ενότητες & Μάθηση

Μονάδες πυρήνα έτους 1

 • Μηχανική Επιστήμη Υλικών
 • Τεχνικά Μαθηματικά
 • Διαχείριση Πολιτικών Μηχανικών
 • Σχεδίαση A & Σχεδιασμός με Υπολογιστή
 • Μηχανική Μηχανικών
 • Σχέδιο Πολιτικού Μηχανικού (μόνο για πλήρες ωράριο)
 • Πρόγραμμα Τεχνολογίας Πολιτικών Μηχανικών (με μερική απασχόληση)

Βασικές ενότητες 2ου έτους

 • Διαχείριση Πολιτικών Μηχανικών Β
 • Δομίκο Σχέδιο
 • Γεωτεχνική Μηχανική Α
 • Μηχανική Αυτοκινητοδρόμων Α
 • Τεχνολογία Μηχανικών Υλικών

Μονάδες επιλογής έτους 2

 • Δομική ανάλυση
 • Σχεδιασμός Πολιτικού Μηχανικού

Έδρα 3ου πυρήνα

 • Υδραυλική και υδατική μηχανική
 • Μεγάλο Έργο Πολιτικών Μηχανικών
 • Ποσοτικές μέθοδοι λήψης αποφάσεων

Μονάδες επιλογής έτους 3

 • Δομική Μηχανική
 • Διαχείριση Υποδομής
 • Γεωτεχνική Μηχανική Β
 • Μηχανική οδών Β

Τέλη και χρηματοδότηση

Ηνωμένο Βασίλειο & ΕΕ

Η αμοιβή για φοιτητές για το έτος είναι £ 9250. Το ποσό που θα πληρώσετε μπορεί να αυξηθεί κάθε χρόνο για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του πληθωρισμού.

Εκπαιδευτικές επισκέψεις - Το κόστος αυτών των ταξιδιών καλύπτει τα ταξίδια, τη διαμονή και την επιβίωση. Η τιμή ποικίλλει ανά έτος και η προσέλευση είναι προαιρετική.

Υλικά μελέτης - Παρέχουμε βασικά υλικά κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε επιπλέον υλικά. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό και θα εξαρτηθεί από τα έργα που αναλαμβάνετε.

Διεθνές

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών είναι £ 12000. Το ποσό που θα πληρώσετε είναι σταθερό σε αυτό το επίπεδο για κάθε έτος της πορείας σας.

Εκπαιδευτικές επισκέψεις - Το κόστος αυτών των ταξιδιών καλύπτει τα ταξίδια, τη διαμονή και την επιβίωση. Η τιμή ποικίλλει ανά έτος και η προσέλευση είναι προαιρετική.

Υλικά μελέτης - Παρέχουμε βασικά υλικά κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και μπορείτε να επιλέξετε να αγοράσετε επιπλέον υλικά. Αυτό δεν είναι υποχρεωτικό και θα εξαρτηθεί από τα έργα που αναλαμβάνετε.

Εγκαταστάσεις

Βόρεια βεράντα

Με βάση την πανεπιστημιούπολη της πόλης, σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το κέντρο της πόλης του Λιντς, η βόρεια βεράντα φιλοξενεί τη Σχολή μας.

Βιβλιοθήκη και ηλεκτρονικοί πόροι

Η Βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου, παρέχοντας σας πρόσβαση σε εξειδικευμένα βιβλία και περιοδικά, χώρους εκμάθησης, υπολογιστές, πολυμέσα και ενοικίαση εξοπλισμού πολυμέσων. Δεκάδες χιλιάδες από τους ψηφιακούς πόρους της Βιβλιοθήκης μας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων, των περιοδικών και των βάσεων δεδομένων, είναι προσβάσιμα σε απευθείας σύνδεση σε χρόνο και χώρο που σας ταιριάζει.

Γυμναστήριο και αθλητικές εγκαταστάσεις

Η διατήρηση της άνεσης είναι εύκολη στο Leeds Beckett - οι σουίτες μας είναι εύκολα προσβάσιμες, εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διαθέσιμες σε όλα τα μέλη του αθλητισμού.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Διαβάστε Λιγότερα
Λιντς , UK Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη