BSc (Hons) Πληροφορική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Λεπτομέρειες μαθήματος

Αναπτύξτε τις δεξιότητες που θα σας προετοιμάσουν για μια καριέρα που θα εργάζεται με νέες και μελλοντικές τεχνολογίες. Υπάρχει έντονη ζήτηση για πτυχιούχους επιστήμης υπολογιστών και αυτό το μάθημα θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και την τεχνογνωσία για να καλύψει αυτό το κενό δεξιοτήτων.

Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να αναπτύξει ένα εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό στις επιρροές θέματα STEM (Επιστήμη, Τεχνολογία, Μηχανική και Μαθηματικά). Αυτό το μάθημα ευθυγραμμίζεται με τα βασικά θέματα αυτών των θεματικών πεδίων και θα σας παρέχει τις δεξιότητες για την επίλυση προβλημάτων προγραμματισμού υπολογιστών σε μια σειρά βιομηχανιών.

Θα αναπτύξετε μια κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των συστημάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών, των προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν και των επιπτώσεων των εταιρειών που αναπτύσσονται. Το μάθημα θα ενισχύσει την ομαδική εργασία και τις ικανότητες διαχείρισης έργου σας, ενώ παράλληλα θα βελτιώσει την εμπειρία σας στις αναδυόμενες τεχνολογίες.

Προσφέρουμε επίσης αυτό το μάθημα ως τετραετή MEng. Αυτό το ολοκληρωμένο μάστερ μαθήματα σας επιτρέπει να συνδυάσετε προπτυχιακές σπουδές με ένα μάστερ επιπέδου επίπεδο.

Η συνεργασία μας με την παγκόσμια τεχνολογία επικοινωνιών Giaya Avaya φέρνει την πρωτοποριακή τεχνογνωσία της εταιρείας στην καρδιά της Headingley Campus. Θα έχετε άμεση πρόσβαση στις πλατφόρμες Avaya Breeze, Avaya Aura και Avaya Equinox, καθώς θα διερευνήσετε την βελτιστοποίηση του ενδιάμεσου λογισμικού σε πραγματικό χρόνο. Αυτή η διευκόλυνση αποτελεί την περιφερειακή βάση της εταιρείας, που σημαίνει ότι θα είστε μέρος μιας κοινότητας που περιλαμβάνει πιθανούς εργοδότες που χρησιμοποιούν τα προϊόντα της Avaya, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να αρχίσετε να δημιουργείτε το επαγγελματικό σας δίκτυο ενώ σπουδάζετε.

Οφέλη για το μάθημα

Θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε μια πληρωμένη τοποθέτηση μετά το δεύτερο έτος. Αυτή η τοποθέτηση (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε τις πρακτικές σας δεξιότητες, δίνοντάς σας την πρακτική εμπειρία για να προσθέσετε στο βιογραφικό σας σημείωμα.

Αυτή η πρακτική εμπειρία θα βρίσκεται επίσης στην καρδιά της εκμάθησης σας. Έχουμε ισχυρές επαφές με τη βιομηχανία και η διδακτική ομάδα μας θα χρησιμοποιήσει την ερευνητική και βιομηχανική τους εμπειρία για να εξασφαλίσει ότι το μάθημα είναι τρέχουσα και αντανακλά τις τελευταίες τάσεις στην τεχνολογία των υπολογιστών.

Οι πρακτικές αξιολογήσεις όπως διαδηλώσεις, ομαδικά προγράμματα, εκθέσεις και παρουσιάσεις θα σας βοηθήσουν να συνδέσετε τη θεωρία που μαθαίνετε με την πρακτική της βιομηχανίας, προετοιμάζοντάς σας για τη ζωή στο χώρο εργασίας. Θα μπορείτε επίσης να παρουσιάσετε τα έργα σας και να επικοινωνήσετε με εμπειρογνώμονες από τη βιομηχανία στην ετήσια εκδήλωση μας.

Προυποθέσεις εισόδου

Τιμοκατάλογα UCAS: απαιτούνται 104 βαθμοί. (Ελάχιστο 64 από δύο επίπεδα Α ή ισοδύναμα, εκτός από τις Γενικές Μελέτες).

Εάν υποβάλετε αίτηση μέσω του UCAS, μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς τα προσόντα σας ταιριάζουν στο τιμολόγιο UCAS.

GCSES:GCSE Αγγλική Γλώσσα και Μαθηματικά σε βαθμό C ή παραπάνω (βαθμός 4 για όσους συμμετέχουν στο GCSE από το 2017 και μετά) ή ισοδύναμο. Βασικά Χαρακτηριστικά Επίπεδο 2, Λειτουργικό Επίπεδο Δεξιοτήτων 2 και Πιστοποιητικό Ενηλίκου Αλφαριθμητικότητας / Αριθμητικότητας γίνονται αποδεκτά στη θέση των GCSEs.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑ:Περάστε συνολικά με ελάχιστο αριθμό 104 τελών UCAS.
ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΚΟΤΗΣ:Ελάχιστο 5 μαθήματα σε βαθμό Β σε ανώτερο επίπεδο.
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ:Ελάχιστο 5 άτομα στη βαθμίδα C1 ή υψηλότερα στο υψηλότερο επίπεδο από τα οποία τουλάχιστον 3 πρέπει να είναι στο B2.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ:

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κριτήρια επιλογής με βάση τα προσωπικά σας χαρακτηριστικά. εμπειρία ή / και δέσμευση στον τομέα της μελέτης. Αυτές οι πληροφορίες θα προκύψουν από την προσωπική σας δήλωση και αναφορά και θα χρησιμοποιηθούν μόνο αν έχετε εκπληρώσει τις γενικές απαιτήσεις εισόδου.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

24 πόντους

IELTS:

IELTS 6.0 χωρίς ικανότητες κάτω του 5,5, ή ισοδύναμο προσόν. Το Πανεπιστήμιο παρέχει εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε υποψήφιο που μπορεί να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΤΗΜΕΝΗ ΜΑΘΗΜΑ

Leeds Beckett University δεσμεύεται να διασφαλίζει ότι κάθε σπουδαστής που μπορεί να πετύχει στο Πανεπιστήμιο μας είναι σε θέση να το κάνει ανεξάρτητα από το ιστορικό του. Για το λόγο αυτό εφαρμόζουμε μια πολιτική συμφραζομένων, η οποία σημαίνει ότι λαμβάνουμε υπόψη μια σειρά πρόσθετων παραγόντων όταν αξιολογούμε την αίτηση ενός φοιτητή. Οι υποψήφιοι που πληρούν τουλάχιστον ένα από τα κριτήρια εισαγωγής με βάση τα συμφραζόμενα θα προσφερθούν σε αυτό το μάθημα με χαμηλότερα (προβλεπόμενα ή επιτεύγματα) Τιμολόγια UCAS από τα δημοσιευμένα μας τιμολόγια (παραπάνω).

Τα κριτήρια παραδοχής μας για τα συμφραζόμενα είναι:

  • Ο αρχικός ταχυδρομικός κώδικας βρίσκεται σε μια περιοχή όπου λίγοι άνθρωποι πηγαίνουν στο Πανεπιστήμιο (περιοχή POLAR4 πεμπτημόρια 1 ή 2. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί στην ιστοσελίδα του Office for Students)
  • Δηλωμένη αναπηρία στο έντυπο αίτησης της UCAS (ή απευθείας αίτηση για υποψήφιοι μερικής απασχόλησης)
  • Πάνω από την ηλικία των 21 ετών την 1η Σεπτεμβρίου πριν ξεκινήσει το μάθημα
  • Διακηρύχθηκε ως φορέας παροχής φροντίδας στο έντυπο αίτησης της UCAS (ή απευθείας αίτηση για υποψήφιοι μερικής απασχόλησης)
Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ:

Leeds Beckett University είναι στα 10 κορυφαία πανεπιστήμια σε εθνικό επίπεδο για να είναι αντιπροσωπευτικό της τοπικής μας κοινότητας. Για να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας ως βασικού φορέα παροχής εκπαίδευσης και κατάρτισης στο Δυτικό Γιορκσάιρ, εφαρμόζουμε μια πολιτική θεσμών αγκύρωσης στη διαδικασία αποδοχής. Οι φοιτητές που μας απευθύνονται σε οποιαδήποτε από τις πέντε περιοχές της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Δυτικό Γιορκσάιρ (BD, HD, HX, LS, WF) θα προσφερθούν σε αυτό το μάθημα με χαμηλότερα (προβλεπόμενα ή επιτεύγματα) Tariff Points της UCAS.

Ζευγάρι αιτούντες

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους υποψηφίους που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Όλοι οι φοιτητές θα εξεταστούν μέσω της πολιτικής παραλαβής που περιγράφεται παραπάνω. Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις μέσω της πολιτικής για τα συμφραζόμενα, ενδέχεται να εξακολουθήσουμε να μπορούμε να σας προσφέρουμε μια προσφορά αν έχετε πρόσφατα σχετική εργασιακή εμπειρία μέσω της πολιτικής μας «Αναγνώριση προηγούμενης μάθησης». Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρίσει τόσο τα προσόντα σας όσο και κάθε σχετική επαγγελματική εμπειρία στην αίτησή σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας εξετάσουμε και στα δύο συστήματα, όπου ισχύει.

Όλοι οι αιτούντες στο Πανεπιστήμιο μας πρέπει να πληρούν την τυπική απαίτηση αγγλικής γλώσσας GCSE βαθμού C ή ισοδύναμο, για παράδειγμα δεχόμαστε ορισμένες δοκιμές λειτουργικών δεξιοτήτων.

Προοπτικές εργασίας

Μια σειρά από σταδιοδρομίες επιστήμης των υπολογιστών θα είναι ανοικτή σε σας μετά την αποφοίτηση. Είτε το πάθος σας έγκειται στη ρομποτική και τη μηχανική, είτε στο λιανικό εμπόριο και στην κατασκευή, θα έχετε τις δεξιότητες για να αναλάβετε έναν πρακτικό τεχνικό ρόλο ή μια ερευνητική θέση. Θα μπορούσατε επίσης να προχωρήσετε σε μεταπτυχιακό επίπεδο σπουδών με ένα από τα μαθήματα μάστερ μας, συμπεριλαμβανομένου MSc Data Science και MSc Information & Technology.

  • Μηχανικός λογισμικού
  • Εκδότης λύσεων σύννεφων
  • Αναλυτής συστημάτων
  • Σχεδιαστής βιομηχανικών ελέγχων

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος για την αναζήτηση εργασίας.

Τέλη και χρηματοδότηση

Ηνωμένο Βασίλειο & ΕΕ

Η αμοιβή για φοιτητές για το έτος είναι £ 9250. Το ποσό που θα πληρώσετε μπορεί να αυξηθεί κάθε χρόνο για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του πληθωρισμού.

Διεθνές

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών είναι £ 12000. Το ποσό που θα πληρώσετε είναι σταθερό σε αυτό το επίπεδο για κάθε έτος της πορείας σας.

Εγκαταστάσεις

Υπολογιστικά εργαστήρια

Η τεχνολογία που προσφέρεται στο Campus μας Headingley θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσετε το πάθος σας και να επιτύχετε τους στόχους της σταδιοδρομίας σας. Θα βρείτε τρία δικτυακά εργαστήρια με ένα σύστημα απεικόνισης για να σχεδιάσετε και να διαμορφώσετε το δικό σας λειτουργικό σύστημα, ένα εργαστήριο για την καταγραφή των λήψεων παιχνιδιών και συστήματα δικτύωσης και λογισμικό ανάλυσης εγκληματολογίας. Έχουμε επίσης οκτώ εξειδικευμένα εργαστήρια που εκτελούν Windows και Mac OS X και εργαστήρια με Oracle και Oracle Apex.

24/7 Χώροι βιβλιοθήκης και εκμάθησης

Η ηλεκτρονική βιβλιοθήκη μας αποτελεί ζωτική πηγή, επιτρέποντάς σας να έχετε πρόσβαση σε δεκάδες χιλιάδες ψηφιακούς πόρους, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων, των περιοδικών, των ειδικών ιστοσελίδων και των βάσεων δεδομένων, από οποιοδήποτε μηχάνημα οπουδήποτε στον κόσμο. Η Βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου, ώστε να βρίσκετε πάντα χώρο εργασίας, είτε πρόκειται για σιωπηλές περιοχές μελέτης είτε για χώρους κοινωνικής μάθησης.

Headingley Campus

Η ιστορική πανεπιστημιούπολη Headingley βρίσκεται σε ένα πάρκο 100 στρεμμάτων με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης του Λιντς.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Διαβάστε Λιγότερα
Λιντς , UK Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη