BSc (Hons) Πληροφορική (Τεχνητή Νοημοσύνη)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η τετραετής διδακτορική μας διατριβή BSc Computer Science τιμάται με εξειδίκευση στην Τεχνητή Νοημοσύνη προσανατολίζεται στην παροχή στους φοιτητές υπολογιστών με τις τελευταίες τεχνικές Τεχνητής Νοημοσύνης. Στόχος μας είναι να διδάξουμε στους ανθρώπους όχι μόνο πώς να αναπτύξουν εργαλεία και τεχνικές αιχμής, αλλά πώς να οικοδομήσουμε την επόμενη γενιά εργαλείων λογισμικού που θα χρησιμοποιήσουν και άλλοι. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να δώσει μια καλά ενσωματωμένη ισορροπία θεωρητικών βάσεων και πρακτικής εμπειρίας, έντονα ενημερωμένη από την ερευνητική εμπειρία του ακαδημαϊκού προσωπικού μας.

Περιεχόμενο μαθήματος

Έτος 1

Θα καλύψετε την ανάπτυξη λογισμικού, μια εισαγωγή στα συστήματα υπολογιστών, τον σχεδιασμό ιστοσελίδων και τις βάσεις δεδομένων. Επιπλέον, θα μάθετε πώς να δημιουργείτε εφαρμογές για κινητές συσκευές.

Έτος 2

Θα συνεχίσετε με δομές δεδομένων και αλγόριθμους, Interaction Design, εξετάζοντας διάφορες γλώσσες προγραμματισμού, βάσεις δεδομένων, προγραμματισμό ιστού, διακριτά μαθηματικά και σχεδιασμό λογισμικού. Επιπλέον, θα μάθετε πώς να προγραμματίσετε για συσκευές υλικού, όπως ένα βατόμουρο pi χρησιμοποιώντας συναρμολόγηση.

Έτος 3

Θα μελετήσετε θέματα όπως η τεχνητή νοημοσύνη, οι επικοινωνίες δεδομένων, η δικτύωση, τα λειτουργικά συστήματα καθώς και οι πιο επίσημες πτυχές της πληροφορικής. Θα αναλάβετε επίσης ένα ομαδικό πρόγραμμα που καλύπτει ολόκληρο το έτος σπουδών.

Έτος 4

Θα μελετήσετε προχωρημένα θέματα όπως η Εξόρυξη Δεδομένων, η Μηχανική Μάθηση, τα Ευφυή Ρομπότ και ο Βιολογικώς Εμπνευσμένος Υπολογισμός. Επιπλέον, θα αναλάβετε και ένα σημαντικό μεμονωμένο έργο στην Τεχνητή Νοημοσύνη.

Λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενο των μαθημάτων που αναφέρονται παραπάνω, τον τρόπο με τον οποίο αξιολογούνται και τα μαθησιακά αποτελέσματα είναι προσβάσιμα μέσω του λεπτομερούς οδηγού μαθημάτων.

Καριέρα

Η αγορά αποφοίτων με δεξιότητες τεχνητής νοημοσύνης πρέπει να αυξηθεί με τις αυξανόμενες απαιτήσεις από εταιρείες, οργανισμούς του δημόσιου τομέα και ερευνητικά ιδρύματα για εργαζόμενους με δεξιότητες σε ειδικευμένους τομείς με σαφείς εφαρμογές στη βιομηχανία - συμπεριλαμβανομένης της εξόρυξης δεδομένων, της μηχανικής μάθησης και της αναγνώρισης προτύπων.

Προβλέπουμε πτυχιούχους του προγράμματος αυτού να αποκτήσουν θέσεις εργασίας με σπίτια λογισμικού, εταιρίες πληροφορικής, τμήματα έρευνας και ανάπτυξης εταιρειών, οργανισμούς χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, εργολάβους υπεράσπισης ή κυβερνητικά τμήματα πληροφορικής και ως ερευνητές ή ερευνητές στα πανεπιστήμια.

Το Ντουμπάι διαφοροποιείται από μια πετρελαϊκή οικονομία προς την αναδυόμενη οικονομία της γνώσης και ένα Πτυχίο Πληροφορικής (Τεχνητή Νοημοσύνη) είναι ακριβώς το είδος της παροχής εξειδικευμένης εκπαίδευσης στην Πληροφορική που σχεδιάζουν οι αρχιτέκτονες της πόλης του Ντουμπάι για να προσφέρουν την επόμενη γενιά εργαζομένων στη γνώση εδώ.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Όπου τα αγγλικά δεν ήταν το μέσο διδασκαλίας στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, οι υποψήφιοι πρέπει να επιδεικνύουν ικανότητα αγγλικής γλώσσας ισοδύναμη με το IELTS 6.0 Academic (χωρίς στοιχείο κάτω του 5,5).

Προθεσμία εφαρμογής

Το πανεπιστημιακό μας κέντρο στο Ντουμπάι λειτουργεί μια κυλιόμενη διαδικασία εισαγωγής καθόλη τη διάρκεια του έτους: μόλις ολοκληρωθεί η πρόσληψη, αρχίζουμε να δεχόμαστε αιτήσεις για την επόμενη. Μπορείτε επίσης να αναβάλλετε την ημερομηνία έναρξης για ένα έτος.

Οι περισσότεροι σπουδαστές εφαρμόζουν 6-10 μήνες πριν από την επιλεγμένη πρόσληψή τους. Μπορούμε να δεχτούμε αιτήσεις μέχρι 3 εβδομάδες πριν από την έναρξη κάθε πρόσληψης, αλλά θα πρέπει να σημειώσετε ότι μια καθυστερημένη υποβολή αιτήσεων θα σημαίνει σχεδόν βεβαίως καθυστέρηση στην παροχή βασικών διοικητικών υπηρεσιών, όπως η κάρτα φοιτητικής εγγραφής (χωρίς την οποία δεν θα είστε δυνατότητα πρόσβασης στη βιβλιοθήκη ή σε ηλεκτρονικές υπηρεσίες).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry.

Pioneering British education in Dubai, with highly acclaimed degree programmes that meet the specific demands of local business and industry. Διαβάστε Λιγότερα
Ακαδημαϊκή Πόλη

Υποβολή ερώτησης

Άλλη