BSc (Hons) Λογιστική και Χρηματοοικονομική

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Εάν απολαμβάνετε πραγματικά τον έλεγχο των αριθμών, τότε η Λογιστική και η Οικονομία είναι η τέλεια πορεία σταδιοδρομίας για εσάς. Κάθε οργανισμός χρειάζεται ακριβείς οικονομικές πληροφορίες για να επιβιώσει και να λάβει αποφάσεις σχετικά με τη μελλοντική ανάπτυξη. Θα είστε σε θέση να αναγνωρίσετε τις τάσεις και να διερευνήσετε τρόπους για να διατηρήσετε μια επιχείρηση επιπλέουσα, διασφαλίζοντας ότι τα κέρδη παραμένουν και τα έξοδα παραμένουν χαμηλά.

Δεδομένου ότι πρόκειται για ένα κοινό πτυχίο, αυτό το μάθημα θα ωφελήσει όσους φιλοδοξούν να είναι λογιστές ή εργάζονται στον κόσμο των οικονομικών. Περιλαμβάνει δεξιότητες που στηρίζονται στις επενδυτικές και εμπορικές τραπεζικές, ασφαλιστικές, συμβουλευτικές και χρηματοοικονομικές αγορές.

Ξεκινήστε μια ασφαλή καριέρα με πολλές ευκαιρίες

Όπου υπάρχει επιχείρηση, υπάρχουν λογαριασμοί που χρειάζονται έλεγχο. Σχεδόν κάθε εμπορικός οργανισμός χρειάζεται εξειδικευμένη οικονομική στήριξη. Υπάρχουν εταιρείες που ασχολούνται αποκλειστικά και με τη χρηματοδότηση. Αυτές μπορεί να είναι επενδυτικές τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες και εταιρείες χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Το τελευταίο έτος αυτού του μαθήματος περιλαμβάνει μια διατριβή που σχετίζεται με τη χρηματοδότηση, μαζί με μια μελέτη της στρατηγικής, της διεθνούς χρηματοδότησης και της φορολογίας. Αυτά έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίσουν ότι οι πτυχιούχοι αφήνουν το Bucks με ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων που θα εντυπωσιάσουν έναν εργοδότη και θα τους επιτρέψουν να εξασφαλίσουν απασχόληση.

Εξερευνήστε τις τάσεις της χρηματοπιστωτικής αγοράς και σχεδιάστε το μέλλον

Όχι μόνο αυτός ο βαθμός θα δώσει μια καλή κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων, αλλά θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να δημιουργήσετε και να αναλύσετε τις οικονομικές καταστάσεις. Θα μάθετε για το επιχειρηματικό περιβάλλον και τη διαχείριση των ανθρώπων, καθώς και τα βασικά στοιχεία της λογιστικής. Όποια και αν είναι η πορεία σας στο μέλλον, ο βαθμός θα αποδειχθεί ανεκτίμητος καθώς αναπτύσσει τις αναλυτικές και ερευνητικές δεξιότητές σας σε όλους τους τομείς δραστηριότητας.

Αναγνώριση από επαγγελματικούς φορείς

Στο Bucks, μπορούμε να σας βοηθήσουμε να εργαστείτε για την επαγγελματική σας κατάρτιση ACCA ή CIMA. Μετά την αποφοίτησή σας, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για εξαίρεση από μια σειρά εγγράφων ACCA. Έχουμε επίσης κάποιες εξαιρέσεις από το CIMA.

Οι απόφοιτοι BSc (Hons) για τη λογιστική και τη χρηματοδότηση ενδέχεται επίσης να είναι επιλέξιμοι για συμμετοχή στο Ινστιτούτο Συνεργαζόμενου Λογιστικού Λογιστή.

Περισσότερες τοποθετήσεις, περισσότερες επιλογές

Το Bucks είναι ένα πανεπιστήμιο Placements Plus. Έτσι, ανεξάρτητα από τον βαθμό που κάνετε, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που προσφέρονται από τη βιομηχανία, για να σας βοηθήσουν να μπείτε στον επιλεγμένο σας τομέα.

Επίσης, θα σας προετοιμάσουμε για εργασία, με ειδικές δεξιότητες για επαγγελματική κατάρτιση, περαιτέρω ενίσχυση του βιογραφικού σας σημείου και δεξιοτήτων οικοδόμησης που θα αποτιμήσουν οι εργοδότες. Σε αναγνώριση της αξίας, τοποθετούμε σε αυτές τις δεξιότητες έχουμε ενσωματώσει αυτή την εμπειρία στο χρόνο μελέτης σας.

Το Placements Plus έχει να σας βοηθήσει να αποκτήσετε πολύτιμη εμπειρία κάτω από τη ζώνη σας ενώ είστε φοιτητής. Για να αυξήσετε αργότερα τις επιλογές σας και να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε την εργασία που επιθυμείτε σε μεταπτυχιακό επίπεδο.

Λεπτομέρειες μαθήματος

ΚΩΔΙΚΟΣ UCAS: NN43

Έχουμε μια ομάδα έμπειρων καθηγητών που έχουν δουλέψει στη χρηματοδότηση. Η γνώση τους για την αγορά προέρχεται άμεσα από τη δική τους εμπειρία, την οποία φέρνουν στη διδασκαλία τους. Θα έχετε την ευκαιρία να καθοδηγείτε μέσω πραγματικών συνομιλιών, βλέποντας τους λογαριασμούς μιας πραγματικής επιχείρησης να εξελίσσονται και να μετατοπίζονται.

Η εργασία στη χρηματοδότηση περιλαμβάνει πολλές δεξιότητες καθώς αλληλεπιδράτε με τόσα διαφορετικά τμήματα. Η επικοινωνία, η εμπλοκή, η πρόβλεψη και η ανάλυση όλων γίνονται μέρος του οπλοστασίου σας όταν αποφοιτήσετε.

Κάντε ένα βήμα προς την πιστοποίηση ACCA

Με πάνω από 150.000 μέλη και περισσότερους από 430.000 φοιτητές σε 170 χώρες, η ACCA είναι το μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο επαγγελματικό λογιστικό σώμα στον κόσμο.

Στο Bucks, σας βοηθάμε να εργαστείτε για την επαγγελματική σας κατάρτιση ACCA ή CIMA. Μετά την αποφοίτησή σας, θα μπορείτε να ζητήσετε απαλλαγή από τα εννέα έγγραφα ACCA σε θεμελιώδες επίπεδο. Θα πρέπει μόνο να περάσετε πέντε έγγραφα σε επαγγελματικό επίπεδο για να γίνετε συνεργάτες της ACCA. Έχουμε επίσης κάποιες εξαιρέσεις από το CIMA.

Χρειάζεστε επίσης τριετή εμπειρία εάν θέλετε να γίνετε μέλος του ACCA. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτή την εμπειρία κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, αν θέλετε.

Τα εννέα έγγραφα του ACCA που αποφοιτούν από το Bucks για το πτυχίο Λογιστικής και Οικονομικών εξαιρούνται από τα εξής:

 • F1 - Λογιστής στην επιχείρηση
 • F2 - Λογιστική διαχείρισης
 • F3 - Χρηματοοικονομική Λογιστική
 • F4 - Εταιρικό και Εταιρικό Δίκαιο
 • F5 - Διαχείριση απόδοσης
 • F6 - Φορολογία του Ηνωμένου Βασιλείου
 • F7 - Χρηματοοικονομική Αναφορά
 • F8 - Υπηρεσίες ελέγχου και διασφάλισης
 • F9 - Χρηματοοικονομική διαχείριση.

Εάν έχετε συμπεριλάβει τις ακόλουθες μονάδες στο πρόγραμμα σπουδών τους, θα έχετε επίσης δικαίωμα συμμετοχής στο Ινστιτούτο Χρηματοοικονομικών Λογιστών σε επίπεδο συνεργάτη:

 • Λογιστική διαχείρισης BM402 μαζί με τη βελτιωμένη λογιστική διαχείρισης BM513
 • BM618 UK Taxation
 • Λογιστικά συστήματα BM412 για επιχειρηματικούς οργανισμούς και χρηματοοικονομική πληροφόρηση και διαχείριση BM611
 • BM519 Διεθνής Ελεγκτική
 • BM605 International Finance

Τα αντίγραφα πρέπει να παρέχονται από τους σπουδαστές για να επιβεβαιώσουν την αποχώρηση των μελών / εξαιρέσεις.

Ποιες είναι οι απαιτήσεις εισόδου σε μαθήματα;

Μια τυπική προσφορά θα είναι μια βαθμολογία UCAS των 80. Θα απαιτηθούν τουλάχιστον δύο πλήρη επίπεδα Α (ή ισοδύναμα). Κάθε αίτηση εξετάζεται σε ατομική βάση.

Οι υποψήφιοι που δεν πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις για το τριετές προπτυχιακό πρόγραμμα ή όσοι δεν αισθάνονται πλήρως προετοιμασμένοι για ένα κύκλο σπουδών μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ένα τετραετές πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου ενός Έτους Ίδρυμα.

Μαθήματα μαθήματος

Χάρτης μονάδων

Αυτός ο χάρτης μονάδων παρέχει μια λίστα με τις ενότητες που αποτελούν την πορεία σας.

Κάθε ενότητα αξίζει έναν συγκεκριμένο αριθμό πιστωτικών μονάδων (συνήθως 15 ή 30 μονάδες για προπτυχιακά μαθήματα). Υποχρεωτικές (ή «βασικές») ενότητες καλύπτουν τις βασικές γνώσεις των υποκειμένων, ενώ οι ενότητες «επιλογή» σας επιτρέπουν να αναπτύξετε τα δικά σας ενδιαφέροντα. Για ένα μάθημα πλήρους φοίτησης, πρέπει να λάβετε ενότητες συνολικού ύψους 120 μονάδων σε κάθε επίπεδο του μαθήματος. Ο αριθμός των ενοτήτων επιλογών που μπορείτε να λάβετε εξαρτάται από τον αριθμό των υποχρεωτικών ενοτήτων σε κάθε επίπεδο. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διάρθρωση του μαθήματος σας μέσω των σελίδων Ακαδημαϊκών Συμβουλών.

Η διδασκαλία μας ενημερώνεται από τις απαιτήσεις της έρευνας και του εργοδότη και οι ενότητες μεταβάλλονται περιοδικά ώστε να αντικατοπτρίζουν τις εξελίξεις στο θέμα. Επιπλέον, όπου δεν υπάρχει επαρκής αριθμός φοιτητών που ενδιαφέρονται για μια ενότητα επιλογών, αυτό μπορεί να μην προσφέρεται. Εάν δεν λειτουργεί μια ενότητα προαιρετικών επιλογών, θα σας συμβουλέψουμε το συντομότερο δυνατό και θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε μια εναλλακτική ενότητα.

Οι ενότητες που διατίθενται σε αυτό το μάθημα έχουν ως εξής:

Ενότητες 1ου έτους

 • Χρηματοοικονομική Λογιστική
 • Μηχανογραφημένη Λογιστική
 • Λογιστής σε Επιχειρηματικές Οργανώσεις
 • Παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον
 • Η προπτυχιακή πρόκληση
 • Λογιστική διαχείριση
 • Οργανωτική συμπεριφορά
 • Θέση καριέρας

Μονάδες έτους 2

 • Εισαγωγή στη βρετανική φορολογία
 • Προηγμένη λογιστική διαχείρισης
 • Ψηφιακές Επιχειρήσεις και Νέες Τεχνολογίες
 • Σύγχρονη Επιχειρηματική Οικονομία
 • Διαχείριση έργου
 • Διεθνής έλεγχος
 • Διαχείριση έργου
 • Χρηματοοικονομική διαχείριση

Μονάδες έτους 3

 • Στρατηγική ευκινησία
 • Φορολογία του Ηνωμένου Βασιλείου
 • Εταιρική διακυβέρνηση και ηθική
 • Διατριβή (προαιρετικό)
 • Διαχείριση και Ανάπτυξη της Καινοτομίας και της Δημιουργικότητας
 • Συμβουλευτικό έργο (προαιρετικό)

Απασχολησιμότητα

Ποιες είναι οι προοπτικές σταδιοδρομίας μου

Αυτό το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να υποβάλετε αίτηση εγγραφής στους επαγγελματικούς φορείς στη λογιστική και τη χρηματοδότηση. Οι περισσότεροι απόφοιτοι Λογιστικής και Οικονομικών επιλέγουν απασχόληση που επιτρέπει περαιτέρω σπουδές με σκοπό την απόκτηση πλήρους επαγγελματικού προσόντος και επαγγελματικής σταδιοδρομίας στη λογιστική ή / και τη χρηματοδότηση.

Θα μπορούσατε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πτυχίο σας (και τις γενικότερες επιχειρηματικές και προσωπικές δεξιότητες που έχετε αναπτύξει) ως βάση για μια σταδιοδρομία στη γενική διοίκηση σε ένα ευρύ φάσμα οργανισμών. Πολλοί φοιτητές θα συνεχίσουν να σπουδάζουν για επαγγελματικά προσόντα λογιστικής που προσφέρονται από φορείς όπως το ICAEW, το ACCA, το CIMA ή το CIPFA. Το πτυχίο σας θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε ορισμένες εξαιρέσεις από τις απαιτήσεις εξέτασης.

Πώς θα με βοηθήσετε να προετοιμαστώ για τη μελλοντική καριέρα μου;

Κατά τη διάρκεια του χρόνου μαζί μας, θα σας υποστηρίξουμε στη διαδρομή για την καριέρα σας. Θα σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε καίριες δεξιότητες, που θα σας ενθαρρύνουν να γίνετε επιχειρηματίες, εργαζόμενοι και καλοί ηγέτες.

Σας ενθαρρύνουμε να αναλάβετε σχετική εργασιακή εμπειρία, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας σε ένα εργασιακό περιβάλλον. Οι ενότητες και η διδακτική μας εμπειρία θα σας βοηθήσουν να γίνετε πιο ανεξάρτητοι ως μαθητευόμενοι και πιο σίγουροι για την εμπειρία της πειθαρχίας σας.

Σας βοηθάμε επίσης να βρείτε εργασία μετά την αποφοίτησή σας.

Η Μεγάλη Προσφορά

Στο Bucks, πιστεύουμε ότι θέτουμε πρώτα τους σπουδαστές μας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Ένωση Φοιτητών μας έχει αναπτύξει το αποκλειστικό μας πακέτο "Big Deal". Είμαστε το μόνο πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου που προσφέρουμε δωρεάν πρόσβαση σε μια τόσο ποικίλη και συναρπαστική σειρά δραστηριοτήτων - για να εμπλουτίσουμε την εμπειρία του πανεπιστημίου.

Προσφέρουμε ΔΩΡΕΑΝ εκδηλώσεις και διασκέδαση, επιπρόσθετα εργαστήρια δεξιοτήτων, αθλητικά, ψυχαγωγικές δραστηριότητες, κοινωνίες και προγράμματα πληρωμένων μαθητών. Όλα σε ένα από τα κορυφαία 10 Συλλόγων Φοιτητών στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι μεγάλη υπόθεση!

Αμοιβές

Πόσο κοστίζει

 • Πλήρης απασχόληση στο σπίτι και στην ΕΕ, Σεπτέμβριος 2019: £ 9.250 ετησίως
 • Διεθνές πλήρες ωράριο, Σεπτέμβριος 2019: £ 12.000 ετησίως
 • Πλήρης απασχόληση στο σπίτι και στην ΕΕ, Φεβρουάριος 2020: £ 9.250 ετησίως
 • Διεθνές πλήρες ωράριο, Φεβρουάριος 2020: £ 12,000 ανά έτος

Τα περισσότερα μαθήματα θα περιλαμβάνουν κάποιο επιπλέον κόστος που δεν καλύπτεται από τις αμοιβές σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια του χρόνου σας ως φοιτητής.

Τελευταία ενημέρωση Μάιος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Bucks New University was originally founded in 1891 as the School of Science and Art. Back then the School offered evening classes to people in the local area – and was initially funded with a tax on ... περαιτέρω

Bucks New University was originally founded in 1891 as the School of Science and Art. Back then the School offered evening classes to people in the local area – and was initially funded with a tax on beer and spirits! Διαβάστε Λιγότερα
Υψηλή Wycombe , Uxbridge , Aylesbury + 2 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη