BSc (Hons) Λογιστική & Χρηματοοικονομικά

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Λεπτομέρειες μαθήματος

Αυτό το μάθημα θα σας εξοπλίσει με μια βαθιά κατανόηση της λογιστικής και της χρηματοδότησης και τη σημασία τους σε ένα οργανωτικό και επιχειρηματικό πλαίσιο. Στο τρίτο έτος, θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε την πορεία σας επιλέγοντας τις ενότητες σας για να ταιριάξετε τα ενδιαφέροντά σας ή τη μελλοντική κατεύθυνση σταδιοδρομίας. Μπορείτε να ειδικεύσετε στη λογιστική ή να αποκτήσετε μια ευρύτερη προοπτική για τις επιχειρήσεις.

Οφέλη για το μάθημα

Μπορείτε να πάρετε μια αμειβόμενη τοποθέτηση εργασίας στο τρίτο έτος για να αναπτύξετε και να ενισχύσετε τις δεξιότητές σας για την απασχολησιμότητα. Οι προηγούμενοι μαθητές σε αυτό το μάθημα έχουν απολαύσει επιτυχημένες τοποθετήσεις με Disney, Morrisons και το NHS. Έχουμε ένα ειδικό γραφείο απασχολησιμότητας και τοποθετήσεων για να σας υποστηρίξουμε και να σας προσφέρουμε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα κενών θέσεων από τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς εργοδότες. Οι οδηγίες προ-τοποθέτησης και τα σεμινάρια είναι διαθέσιμα σε θέματα όπως το βιογραφικό σημείωμα και το γράψιμο επιστολών, πώς μπορείτε να πετύχετε σε συνεντεύξεις και ψυχομετρικά τεστ που σας ταιριάζουν με την ιδανική δουλειά σας.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από την επιλογή μας στο εξωτερικό, που σας επιτρέπει να σπουδάσετε για ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο σε πανεπιστήμια στην Αυστραλία, τον Καναδά και την Ευρώπη.

Στο Leeds Business School είμαστε αφοσιωμένοι στην υποστήριξη της επαγγελματικής σας ανάπτυξης - γι 'αυτό προσφέρουμε ένα πρόγραμμα διαλέξεων φιλοξενουμένων. Οι παλαιότεροι ομιλητές συμπεριλαμβάνουν τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου, τον Γενικό Γραμματέα Shadow στο Υπουργείο Οικονομικών, την προηγούμενη Προεδρία και τον Πρόεδρο της Ακαδημίας Μάρκετινγκ, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της British Bankers Association, τον Chief Economist της Yorkshire Bank και τον Εκδότη της Cosmopolitan.

Προυποθέσεις εισόδου

Τιμοκατάλογα UCAS: απαιτούνται 112 μονάδες. (Ελάχιστο 72 από δύο επίπεδα Α ή ισοδύναμα, εξαιρουμένων των γενικών μελετών).

Εάν υποβάλετε αίτηση μέσω του UCAS, μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς τα προσόντα σας ταιριάζουν στο τιμολόγιο UCAS.

ΕΠΙΠΕΔΟ 5 ΕΙΣΟΔΟΣ:Άμεση είσοδος στο Επίπεδο 5 για την επιτυχή επίτευξη του AAT (The Association of Accounting Technicians) Επίπεδο 4.
GCSES:GCSE Αγγλικής Γλώσσας Γ ή μεγαλύτερης κατηγορίας και GCSE Μαθηματικά Βαθμού Β ή παραπάνω (βαθμός 4 και βαθμός 5 για όσους συμμετέχουν στο GCSE από το 2017 και μετά) ή ισοδύναμο. Δεξιότητες Βασικών Δεξιοτήτων / Λειτουργικών Δεξιοτήτων Επίπεδο 2 και το Πιστοποιητικό σε Γλωσσολογία Ενηλίκων γίνονται δεκτές στη θέση της Αγγλικής Γλώσσας Γ Γλώσσας Γ. Βασικές Δεξιότητες / Λειτουργικές Δεξιότητες Επίπεδο 3 γίνονται δεκτές στη θέση των Μαθημάτων GCSE Β Βαθμού.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑ:Περάστε συνολικά με ένα ελάχιστο 112 τελών UCAS.
ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΚΟΤΗΣ:Ελάχιστο 5 μαθήματα σε βαθμό Β σε ανώτερο επίπεδο.
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ:Ελάχιστο 5 άτομα στη βαθμίδα C1 ή υψηλότερα στο υψηλότερο επίπεδο από τα οποία τουλάχιστον 3 πρέπει να είναι στο B2.
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ:

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κριτήρια επιλογής με βάση τα προσωπικά σας χαρακτηριστικά. εμπειρία ή / και δέσμευση στον τομέα της μελέτης. Αυτές οι πληροφορίες θα προκύψουν από την προσωπική σας δήλωση και αναφορά και θα χρησιμοποιηθούν μόνο αν έχετε εκπληρώσει τις γενικές απαιτήσεις εισόδου.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

25 πόντους

IELTS:

IELTS 6.0 χωρίς ικανότητες κάτω του 5,5, ή ισοδύναμο προσόν. Το Πανεπιστήμιο παρέχει εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε υποψήφιο που μπορεί να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΤΗΜΕΝΗ ΜΑΘΗΜΑ

Leeds Beckett University δεσμεύεται να διασφαλίζει ότι κάθε σπουδαστής που μπορεί να πετύχει στο Πανεπιστήμιο μας είναι σε θέση να το κάνει ανεξάρτητα από το ιστορικό του. Για το λόγο αυτό εφαρμόζουμε μια πολιτική συμφραζομένων, η οποία σημαίνει ότι λαμβάνουμε υπόψη μια σειρά πρόσθετων παραγόντων όταν αξιολογούμε την αίτηση ενός φοιτητή. Οι υποψήφιοι που πληρούν τουλάχιστον ένα από τα κριτήρια εισαγωγής με βάση τα συμφραζόμενα θα προσφερθούν σε αυτό το μάθημα με χαμηλότερα (προβλεπόμενα ή επιτεύγματα) Τιμολόγια UCAS από τα δημοσιευμένα μας τιμολόγια (παραπάνω).

Τα κριτήρια παραδοχής μας για τα συμφραζόμενα είναι:

  • Ο αρχικός ταχυδρομικός κώδικας βρίσκεται σε μια περιοχή όπου λίγοι άνθρωποι πηγαίνουν στο Πανεπιστήμιο (περιοχή POLAR4 πεμπτημόρια 1 ή 2. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί στην ιστοσελίδα του Office for Students)
  • Δηλωμένη αναπηρία στο έντυπο αίτησης της UCAS (ή απευθείας αίτηση για υποψήφιοι μερικής απασχόλησης)
  • Πάνω από την ηλικία των 21 ετών την 1η Σεπτεμβρίου πριν ξεκινήσει το μάθημα
  • Διακηρύχθηκε ως φορέας παροχής φροντίδας στο έντυπο αίτησης της UCAS (ή απευθείας αίτηση για υποψήφιοι μερικής απασχόλησης)

Ζευγάρι αιτούντες

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους υποψηφίους που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Όλοι οι φοιτητές θα εξεταστούν μέσω της πολιτικής παραλαβής που περιγράφεται παραπάνω. Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις μέσω της πολιτικής για τα συμφραζόμενα, ενδέχεται να εξακολουθήσουμε να μπορούμε να σας προσφέρουμε μια προσφορά αν έχετε πρόσφατα σχετική εργασιακή εμπειρία μέσω της πολιτικής μας «Αναγνώριση προηγούμενης μάθησης». Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρίσει τόσο τα προσόντα σας όσο και κάθε σχετική επαγγελματική εμπειρία στην αίτησή σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας εξετάσουμε και στα δύο συστήματα, όπου ισχύει.

Όλοι οι αιτούντες στο Πανεπιστήμιο μας πρέπει να πληρούν την τυπική απαίτηση αγγλικής γλώσσας GCSE βαθμού C ή ισοδύναμο, για παράδειγμα δεχόμαστε ορισμένες δοκιμές λειτουργικών δεξιοτήτων.

Προοπτικές εργασίας

Αυτό το μάθημα σας φέρνει στο γρήγορο δρόμο για να είστε επαγγελματίας λογιστής. Μετά την αποφοίτησή σας, θα έχετε ουσιαστικές εξαιρέσεις από τις εξετάσεις που απαιτούνται για να γίνετε μέλος των μεγάλων επαγγελματικών φορέων λογιστικής όπως η Ένωση Ορκωτών Εγκεκριμένων Λογιστών, το Chartered Institute of Accountants Management και το Ινστιτούτο Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία. Εκτός από τη λογιστική, θα μπορούσατε να εισάγετε μια μεγάλη ποικιλία διεγερτικών και οικονομικά αποδοτικών επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένης της λογιστικής, της χρηματιστηριακής δραστηριότητας, των ρόλων στις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες και τη διαχείριση των επιχειρήσεων.

  • Εκπαιδευόμενος Λογιστής ασκούμενος
  • Λογιστής
  • Οικονομικός Βοηθός
  • Οικονομικός υπάλληλος

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος για την αναζήτηση εργασίας.

Τέλη και χρηματοδότηση

Ηνωμένο Βασίλειο & ΕΕ

Η αμοιβή για φοιτητές για το έτος είναι £ 9250. Το ποσό που θα πληρώσετε μπορεί να αυξηθεί κάθε χρόνο για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του πληθωρισμού.

Διεθνές

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών είναι £ 12000. Το ποσό που θα πληρώσετε είναι σταθερό σε αυτό το επίπεδο για κάθε έτος της πορείας σας.

Εγκαταστάσεις

Το μπολ με τριαντάφυλλα

Το Rose Bowl διαθέτει εντυπωσιακούς χώρους διδασκαλίας, αμφιθέατρα, συνεδριακές εγκαταστάσεις και εξαιρετική τοπική φήμη ως επιχειρηματικό κόμβο. Το Rose Bowl τοποθετεί τους μαθητές μας στο κέντρο μιας δυναμικής επιχειρηματικής κοινότητας.

Βιβλιοθήκη

Η Βιβλιοθήκη μας είναι ανοιχτή 24 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, κάθε μέρα του χρόνου, παρέχοντας σας πρόσβαση σε εξειδικευμένα βιβλία και περιοδικά, χώρους εκμάθησης, υπολογιστές, πολυμέσα και ενοικίαση εξοπλισμού πολυμέσων. Δεκάδες χιλιάδες ψηφιακών πόρων της Βιβλιοθήκης μας, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών βιβλίων, των περιοδικών και των βάσεων δεδομένων, μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα χρόνο και χώρο για να σας εξυπηρετήσουν.

Γυμναστήριο και αθλητικές εγκαταστάσεις

Η διατήρηση της άνεσης είναι εύκολη στο Leeds Beckett - οι σουίτες μας είναι εύκολα προσβάσιμες, εξοπλισμένες με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και διαθέσιμες σε όλα τα μέλη του αθλητισμού.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Διαβάστε Λιγότερα
Λιντς , UK Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη