BSc (Hons) Λογιστική και Οικονομικών με το έτος ίδρυσης

Γενικά

5 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

BSc (Hons) Λογιστική και Οικονομικών με το έτος ίδρυσης

Το BSc (Hons) Λογιστική και Χρηματοοικονομικά με το έτος ίδρυσης απευθύνεται σε φοιτητές που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη της γνώσης και της κατανόησης των βασικών πτυχών της λογιστικής και της χρηματοδότησης, και ιδίως, που αναζητούν να ακολουθήσουν μια επαγγελματική σταδιοδρομία στη λογιστική και τη χρηματοδότηση. Επιδιώκει να δώσει στους μαθητές μια μαθησιακή εμπειρία που τους επιτρέπει να αναπτύξουν ικανότητες που δημιουργούν αποτελεσματικούς επαγγελματίες λογιστές στο σημερινό μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα σπουδών και η στρατηγική μάθησης και διδασκαλίας συμπληρώνονται από διαλέξεις επισκεπτών και εργαστήρια «ζωντανών» για την προώθηση της ανεξάρτητης μάθησης και την αύξηση των δεξιοτήτων απασχόλησης για το μέλλον. Αυτές οι γνώσεις και δεξιότητες θα αναπτυχθούν περαιτέρω και θα επεκταθούν τα χρόνια μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του Έτους Ιδρύματος.

Το πρόγραμμα σπουδών έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε το έτος ίδρυσης να παρέχει ένα υποστηρικτικό έτος, ενσωματώνοντας τόσο την ακαδημαϊκή όσο και την επαγγελματική / επαγγελματική μάθηση, για τους υποψηφίους που χρειάζονται να βελτιώσουν τις γνώσεις και την κατανόηση των λογιστικών και οικονομικών και των σχετικών δεξιοτήτων τους. Το έτος παρέχει στους φοιτητές γνώση και κατανόηση των βασικών πτυχών της λογιστικής και της χρηματοδότησης σε ένα επιχειρηματικό πλαίσιο μαζί με τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για να συμμετάσχουν στο προπτυχιακό λογιστικό και χρηματοοικονομικό πρόγραμμα στα επίπεδα 4, 5 και 6.

Το έτος ίδρυσης επιδιώκει να αναπτύξει δεξιότητες αριθμητικής με στόχο την ανάπτυξη της λογιστικής των μαθητών, των μαθηματικών γνώσεων και δεξιοτήτων των επιχειρήσεων με τρόπο που να ενθαρρύνει την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση των μαθηματικών ως υποκείμενο, παρέχοντας στους μαθητές το μαθηματικό υπόβαθρο που απαιτείται για τη λογιστική και τη χρηματοδότηση στο προπτυχιακό επίπεδο. Το Έτος Ίδρυμα προσφέρει επίσης μια ενότητα δεξιοτήτων γραμματισμού που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τους σπουδαστές που εισέρχονται στην τριτοβάθμια εκπαίδευση στο επίπεδο 3 που επιθυμούν να προχωρήσουν σε ένα BSc στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική.

Το έτος 1 σας παρέχει μια καλή κατανόηση των θεμελίων της λογιστικής και της χρηματοδότησης παράλληλα με τα βασικά της επιχείρησης. Τα έτη 2 και 3 σας δίνουν σε βάθος γνώση του τρόπου με τον οποίο οι επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τη λογιστική και τη χρηματοδότηση για τη λήψη αποφάσεων, αναφέρουν την απόδοση υπό συνθήκες αβεβαιότητας και κινδύνου. Το πρόγραμμα παρέχει τις πνευματικές βάσεις που απαιτούνται για την επαγγελματική σταδιοδρομία σε ένα ταχέως μεταβαλλόμενο εργασιακό περιβάλλον, μια αυστηρή προσέγγιση της αυτογνωσίας και της προσωπικής ανάπτυξης και σημαντική έκθεση στον κόσμο της εργασίας και τα σημερινά αιτήματά του μέσα από ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας.

Με την απόκτηση επιχειρηματικού πτυχίου με το Πανεπιστήμιο του Law Business School σε ένα από τα πανεπιστήμιά μας στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα είστε επίσης επιλέξιμοι για την προσφορά του Free Master. Για να μεγιστοποιήσετε τις προοπτικές απασχολησιμότητας, μπορείτε να προχωρήσετε σε μια πορεία μάστερ επιχειρήσεων χωρίς επιπλέον κόστος για την επιτυχή ολοκλήρωση του προπτυχιακού διπλώματος.

Αυτός ο βαθμός είναι ιδανικός για όσους ενδιαφέρονται για μια μελλοντική επαγγελματική σταδιοδρομία στη λογιστική, τη χρηματοδότηση, τον έλεγχο και τη φορολογία. Προσφέρει μια εξαιρετική γείωση στη λογιστική και τη χρηματοδότηση και λειτουργεί ως βάση για περαιτέρω σπουδές στη λογιστική ή τη χρηματοδότηση σε μεταπτυχιακό ή επαγγελματικό επίπεδο.

Μπορείτε να επιλέξετε να παρακολουθήσετε το μάθημα online, σε μία από τις πανεπιστημιουπόλεις του Ηνωμένου Βασιλείου στο London Bloomsbury, το Birmingham, το Leeds ή το Nottingham.

Απαιτήσεις μαθήματος

  • 32 UCAS βαθμοί από το ισοδύναμο ενός επιπέδου Α ή 40 μονάδων UCAS από το αντίστοιχο των δύο επιπέδων Α. 5 GCSE στο AC (9-4) συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών, και βαθμός D / 4 ή παραπάνω στα Μαθηματικά ή ισοδύναμα προσόντα.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all impor ... περαιτέρω

The University of Law Business School is a pioneering new Business School launched in 2015 by The University of Law. A qualification from The University of Law Business School gives you that all important edge when applying for your first job and throughout your future career. We have an unparalleled track record of success, with an enviable 97% employability record. Διαβάστε Λιγότερα
Λονδίνο , Λιντς , Manchester , Βερολίνο , Μπέρμιγχαμ , Λονδίνο , Λονδίνο , Νότιγχαμ + 7 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη