BSc (Hons) Διοίκηση Πληροφορικής για Επιχειρήσεις

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αναπτύχθηκε σε συνεργασία με κορυφαίους παγκόσμιους εργοδότες blue-chip, με σκοπό να δημιουργήσει τον «ιδανικό μεταπτυχιακό», των οποίων οι δεξιότητες καλύπτουν το δύσκολο μεσαίο έδαφος μεταξύ επιχειρήσεων και τεχνολογιών πληροφορικής.

Θα μάθετε την εφαρμογή της τεχνολογίας στο σύγχρονο εργασιακό χώρο σε διάφορες βιομηχανίες. Όλα όσα κάνουμε στο πτυχίο ITMB επικεντρώνεται στην εφαρμογή της πρακτικής, επιτρέποντάς σας να κατανοήσετε τις πραγματικές προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Τα παρακάτω μαθήματα είναι διαθέσιμα:

Τίτλος Πτυχίου

Διάρκεια

Κωδικός UCAS

BSc (Hons) Διοίκηση Τεχνολογίας Πληροφοριών για Επιχειρήσεις

3 ή 4 χρόνια

GN51

BSc (Hons) Διοίκηση Τεχνολογίας Πληροφοριών για Επιχειρήσεις με Βιομηχανική Εμπειρία

3 ή 4 χρόνια

GN5C

Κύρια σημεία του μαθήματος

  • Το 100% των φοιτητών τοποθέτησης ITMB πέτυχε ένα πρώτο ή ανώτερο βαθμό δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης μεταξύ 2015-18.
  • Αυτό το μάθημα αναπτύχθηκε με περισσότερους από 60 εργοδότες μπλε-chip όπως Credit Suisse, Hewlett Packard, IBM, Microsoft και SAS.
  • Οι φοιτητές τοποθέτησης ITMB διέθεταν τον υψηλότερο μέσο μισθό το 2019-20 στις £ 19.300.
  • Δεν απαιτείται προηγούμενη τεχνολογική εμπειρία για να ενταχθεί στο πρόγραμμα - μόνο ένα πάθος για την αξιοποίηση της καινοτομίας και της δημιουργικότητας για τη βελτίωση της διαχείρισης της πληροφορικής.

128189_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Τι θα μελετήσω;

Η εργασία του έργου ενσωματώνει τις επιχειρήσεις και την πληροφορική σε όλο τον βαθμό ITMB. Το σημερινό ολοκληρωμένο έργο μας για το πρώτο έτος υποστηρίζεται από την Credit Suisse και θα θέσει τις ικανότητές σας στη δοκιμή για την ανάπτυξη μιας εφαρμογής για την επίλυση ενός πραγματικού επιχειρηματικού προβλήματος. Εκτός από τη διοργάνωση επιμορφωτικών σεμιναρίων στο χώρο της πληροφορικής, θα παρακολουθήσετε μαθήματα εμπορίας, οικονομίας και ψυχολογίας εργασίας. Μέχρι το τέλος του πρώτου ακαδημαϊκού έτους, θα έχετε παρουσιάσει το έργο της ομάδας σας σε εργοδότες σε δύο εκθέσεις εργοδότη και θα συμμετείχε σε συναντήσεις δεξιοτήτων που παρέχονται από εταιρείες όπως η KPMG, η Deloitte και η Bank of America.

Κατά τη διάρκεια του δευτέρου έτους, θα μελετήσετε την επιχειρηματική ανάλυση, την ψηφιακή στρατηγική, το σχεδιασμό εμπειρίας χρήστη και την ανάλυση δεδομένων. Το τρέχον έργο του δεύτερου έτους υποστηρίζεται από την Proctor και τη Gamble, όπου θα ανατεθεί η ανάληψη ενός ετήσιου έργου παροχής συμβουλών σε ομάδες, το αποτέλεσμα του οποίου θα παρουσιαστεί στους εργοδότες στο τέλος των δύο εξαμήνων.

Η προαιρετική τοποθέτηση εργασίας προσφέρει εμπειρία στον πραγματικό κόσμο με καινοτόμους οργανισμούς. Οι προηγούμενοι φοιτητές της ITMB έχουν ολοκληρώσει τοποθετήσεις με τις εταιρείες Morgan Stanley, Credit Suisse, Deloitte, PWC, IBM, Microsoft, Vodaphone, Medallia και Bank of America, μεταξύ άλλων.

Ο τελευταίος χρόνος σας παρέχει μια σε βάθος άποψη των μεγάλων δεδομένων και των επιχειρηματικών αναλύσεων, του κινδύνου και της αρχιτεκτονικής των ΤΠ. Θα αποκτήσετε πρακτικές δεξιότητες στο σχεδιασμό και την εφαρμογή των επιχειρησιακών αρχιτεκτονικών πληροφορικής μέσω μιας βασικής μονάδας που αναπτύχθηκε με την IBM, η οποία εφαρμόζει μια μελέτη περίπτωσης από τον παγκόσμιο τεχνολογικό γίγαντα. Θα αναλάβετε επίσης το δικό σας τελικό ερευνητικό πρόγραμμα.

Τι λένε οι μαθητές μας;

"Το ITMB ήταν ο τέλειος τρόπος για να έρθετε σε επαφή με εργοδότες από διαφορετικές εταιρείες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο. Ήταν επίσης μια πολύ καλή πορεία όσον αφορά την απόκτηση πρακτικής άσκησης - το 90% από εμάς ολοκλήρωσε μια τοποθέτηση κατά το τρίτο έτος, η οποία ήταν μεγάλη από την άποψη της ανάπτυξης της ομαδικής εργασίας και του τρόπου παρουσίασης. Αυτά τα 4 χρόνια ήταν η καλύτερη εμπειρία της ζωής μου - έχω μεγαλώσει πολύ ως άνθρωπος και μπορεί να αλληλεπιδράσει με διαφορετικούς πολιτισμούς ».

Η Ioana Marinescu, πτυχιούχος BSMB που εργάζεται τώρα για τη Microsoft

Μεταπτυχιακές ευκαιρίες σταδιοδρομίας

Οι πρόσφατοι πτυχιούχοι του ITMB εργάζονται για τους επιχειρηματικούς αναλυτές, τους συμβούλους για την ανάλυση δεδομένων, τους διαχειριστές έργων πληροφορικής, τους συμβούλους στρατηγικής πληροφορικής και τους διαχειριστές λογαριασμών υπηρεσιών διαδικτύου για τις εταιρείες Amazon, Bank of America, Credit Suisse, Deloitte, IBM, JP Morgan, KPMG και Procter & Gamble.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK.

Alliance Manchester Business School is one of the UK’s first two business schools, set up in 1965), and is now the largest campus-based business and management school in the UK. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη