Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επισκόπηση

Το BSc διοίκησης διδάσκεται στην Kent Business School (KBS). Το πρόγραμμα στοχεύει στην ανάπτυξη ενός νέου τύπου επιχειρηματικού επαγγελματία για τον 21ο αιώνα, ζωντανό στις κοινωνικές του ευθύνες προς την κοινότητα ως προς τις ανάγκες των επενδυτών, των μετόχων και των εργοδοτών τους.

Το πρόγραμμα αναπτύσσει τις ηγετικές σας ικανότητες σε σχέση με τη λήψη αποφάσεων, την επίλυση προβλημάτων, την ομαδική εργασία, τη διαπραγμάτευση και τη διαχείριση των επιδόσεων των εργαζομένων. Παράγει αποφοίτους που μπορούν να επιδιώξουν λειτουργικές θέσεις διαχείρισης γραμμών σε μια σειρά διαφορετικών οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων, ιδιωτικών και μη κερδοσκοπικών, ως ορόσημο για τις ανώτερες διοικητικές θέσεις.

Αποκτάτε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που είναι απαραίτητες για τη διαχείριση βασικών τομέων των οργανισμών, συμπεριλαμβανομένων των λογιστικών, ανθρώπινων πόρων, ποσοτικών μεθόδων, μάρκετινγκ, στρατηγικής και λειτουργιών. Επίσης, αναπτύσσετε μια κατανόηση του ρόλου και της αλληλεξάρτησης της στρατηγικής διαχείρισης, της διαχείρισης των ανθρώπινων πόρων και της διαχείρισης των επιχειρήσεων.

Οι απόφοιτοι του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων εκτιμούν τις παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διευθυντές τόσο από επιχειρησιακή όσο και από στρατηγική άποψη και είναι ευαίσθητες στην ανάγκη για επιχειρηματική ηθική και εταιρική κοινωνική ευθύνη να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πολιτικής και πρακτικής διαχείρισης.

Το KBS είναι μια κορυφαία σχολή επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο για την ακαδημαϊκή διδασκαλία, την ικανοποίηση των σπουδαστών και τις προοπτικές απασχόλησης απόφοιτους. Παρέχουμε ένα φιλικό περιβάλλον που επικεντρώνεται στον σπουδαστή, το οποίο σας βοηθά να αξιοποιήσετε στο έπακρο τις σπουδές σας.

Το πρόγραμμα διαχείρισής μας είναι επίσης διαθέσιμο ως κοινό επίτιμο πτυχίο με, για παράδειγμα, Οικονομικά ή μια σύγχρονη ευρωπαϊκή γλώσσα.

Έχετε την επιλογή να πάρετε αυτό το πρόγραμμα με ένα χρόνο στη βιομηχανία. Για λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην ενότητα Διοίκηση με ένα έτος στη βιομηχανία.

Ανεξάρτητη κατάταξη

Οι επιχειρήσεις, η διοίκηση και το μάρκετινγκ στο Kent κατατάχθηκαν στην 18η θέση στο The University Guard Guide 2017. Στην Εθνική Φοιτητική Έρευνα 2016, οι Μελέτες Διοίκησης στο Κεντ ήταν 9η για γενική ικανοποίηση.

Οι σπουδές διαχείρισης που αποφοίτησαν από το Kent το 2015 ήταν οι πιο επιτυχημένες στο Ηνωμένο Βασίλειο στην εύρεση εργασίας ή περαιτέρω ευκαιριών σπουδών (DLHE).

Εκπαιδευτικό Πλαίσιο Αριστείας

Με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, η ομάδα TEF έκρινε ότι το Πανεπιστήμιο του Kent προσφέρει συνεχώς εξαιρετική διδασκαλία, μάθηση και αποτελέσματα για τους μαθητές του. Είναι από την υψηλότερη ποιότητα που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο Δελτίο διαπιστώσεων του Πανεπιστημίου του Κεντ .

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Kent Business School, University of Kent

Κοιτάξτε5 περισσότερα μαθήματα αποKent Business School, University of Kent »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
15,200 GBP
Πλήρης απασχόληση: Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ: £ 9250 Εξωτερικό: £ 15200 - Μερικής απασχόλησης: UK / ΕΕ: £ 4625 Εξωτερικά: £ 7600
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη