BSc (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων (Top-up)

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Κατεβάστε το ενημερωτικό δελτίο

Regent Means Business

Κάθε οργανισμός χρειάζεται αποτελεσματική και εξειδικευμένη διαχείριση. Το BSc (Hons) Business Management (Top-up) προσφέρει στους πτυχιούχους την ευκαιρία να αναπτύξουν μια καριέρα με παγκόσμιες δυνατότητες σε ένα ευρύ φάσμα τομέων.

Στο μάθημα θα εκτεθείτε σε βασικές έννοιες σε τομείς όπως η διαχείριση των ανθρώπων, το επιχειρηματικό δίκαιο, το μάρκετινγκ, η στρατηγική διαχείριση, τα συστήματα πληροφοριών και τα μεγάλα δεδομένα, η διαχείριση έργων, η χρηματοδότηση, η καινοτομία και η επιχείρηση.

Επιπλέον, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση, θα λάβετε επίσης ένα βραβείο CMI επιπέδου 5 στην ηγεσία και τη διοίκηση (υπό την προϋπόθεση έγκρισης), δίνοντάς σας ένα εντυπωσιακό διπλό βραβείο.

Ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Όπως και το BSc (Hons) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, προσφέρουμε διάφορες ειδικότητες ή Pathways * για τις οποίες μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για:

Διαχείριση ανθρώπων Κωδικός UCAS Ν521
Προμήθεια Κωδικός UCAS Ν531
Χρηματοδότηση Κωδικός UCAS Ν541
Εμπορία Κωδικός UCAS Ν551
Λιανεμποριο Κωδικός UCAS Ν561

* Οι Pathways απαιτούν μια συγκεκριμένη εφαρμογή UCAS χρησιμοποιώντας τους παραπάνω κωδικούς.

Γιατί ένα πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων;

Τα προσόντα διαχείρισης των επιχειρήσεων ανοίγουν τις πόρτες και θεωρούνται απαραίτητα αν ψάχνετε να ακολουθήσετε μια σταδιοδρομία στην επιχείρηση ή να προχωρήσετε στην τρέχουσα σταδιοδρομία σας.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε το επιχειρηματικό περιβάλλον και τις ανάγκες των εργοδοτών σε τοπικό, εθνικό και διεθνές περιβάλλον.

Θα σας υποστηρίξουμε να αναπτύξετε ιδιαίτερα αναζητούμενες δεξιότητες όπως η επικοινωνία, η ανάλυση δεδομένων, η διαχείριση του χρόνου, η ομαδική εργασία και η επίλυση προβλημάτων.

Γιατί το Regent College London ;

 • Υψηλά καταρτισμένοι λέκτορες που προσφέρουν υποστήριξη σε ομάδα και ένα προς ένα, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη βοήθεια και τις συμβουλές που χρειάζεστε για να πετύχετε όταν τη χρειάζεστε
 • Οι ομιλητές από τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις, που σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε ερωτήσεις, να συμμετέχετε στη συζήτηση και να επωφεληθείτε από τις γνώσεις, τις συμβουλές και την καθοδήγηση τους
 • Ευέλικτες επιλογές μελέτης που περιλαμβάνουν ημερήσια, βραδινά και σαββατοκύριακα ωράρια, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη μελέτη σας γύρω από τις προσωπικές και / ή επαγγελματικές δεσμεύσεις σας
 • Μικρές τάξεις που εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να συμμετάσχετε πλήρως και να επωφεληθείτε από την πλήρη προσοχή της εξαιρετικής διδακτικής μας ομάδας
 • Μια κεντρική τοποθεσία που προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις βιβλιοθήκης και πληροφορικής, Wi-Fi και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μάθησης και μελέτης στην καρδιά του ζωντανού δυτικού άκρου του Λονδίνου

Ευκαιρίες εξέλιξης

Το μάθημά μας για τη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Top-Up) BSc (Hons) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ευρεία κατανόηση των επιχειρηματικών λειτουργιών στον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να μεταφέρετε σε επιμέρους Pathways σε συγκεκριμένους τομείς των επιχειρήσεων, εάν το επιθυμείτε.

Το μάθημα σας προσφέρει μια διαδρομή στη γενική διοίκηση καθώς και σε τομείς ειδικών, όπως η λογιστική και χρηματοοικονομική επιχείρηση, η επιχείρηση, η διαχείριση ανθρώπινων πόρων, το δίκαιο των επιχειρήσεων, η εμπορία, η διαχείριση λιανικής ή η αλυσίδα εφοδιασμού.

Εκτός από την καλλιέργεια ακαδημαϊκών και τομεακών γνώσεων, το πρόγραμμα στοχεύει να υποστηρίξει την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων απασχολησιμότητας, όπως η κριτική σκέψη, η επίλυση προβλημάτων και η ανάλυση δεδομένων.

Συνολικά, το μάθημα στοχεύει να σας δώσει μια ουσιαστική εκτίμηση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν και να προσαρμοστούν στον μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας.

Τι μπορώ να κάνω με αυτό το προσόν;

Οι απόφοιτοι με εξειδικευμένες γνώσεις που βασίζονται σε μια ευρύτερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων και των διευθυντικών στελεχών έχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν εισέρχονται στην αγορά εργασίας ή αυτοαπασχόλησης.

Αυτό το μάθημα θα σας εξοπλίσει για να εισάγετε μια σειρά επιχειρηματικών ρόλων στον δημόσιο, ιδιωτικό και εθελοντικό τομέα.

Μερικοί απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν να διεξαγάγουν περαιτέρω σπουδές σε θέματα όπως η εμπορία, η χρηματοδότηση, οι ανθρώπινοι πόροι, η πληροφορική και η διεθνής διοίκηση επιχειρήσεων, προκειμένου να αναπτύξουν την εμπειρογνωμοσύνη τους σε ένα συγκεκριμένο τομέα των επιχειρήσεων. Η μελέτη για ένα MBA είναι επίσης μια άλλη επιλογή.

Προυποθέσεις εισόδου

 • Θα έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία ένα πτυχίο ιδρυμάτων στη διοίκηση επιχειρήσεων ή άλλο σχετικό προσόν με 120 μονάδες HE4 και 120 μονάδες στο HE5, όπως ένα ανώτερο εθνικό δίπλωμα (HND) ή ένα δίπλωμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (DipHE).
 • Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, θα χρειαστείτε επίσης το IELTS 6.0 με όχι λιγότερο από 5,5 σε οποιαδήποτε ζώνη (ή ισοδύναμο).
 • Αν έχετε μη παραδοσιακά προσόντα εισόδου ή σχετική εργασιακή εμπειρία, θα χαρούμε να εξετάσουμε την αίτησή σας. Θα χρειαστεί να παρακολουθήσετε μια συνέντευξη στο πλαίσιο της διαδικασίας εισαγωγής.

Προδιαγραφές μαθήματος

 • Κωδικός UCAS: N571
 • Διάρκεια: 4 χρόνια
 • Επίπεδο: Επίπεδο RQF 3-6
 • Φορέας απονομής: Πανεπιστήμιο του Μπόλτον
 • Αξιολόγηση: Εξετάσεις, δοκίμια, εκθέσεις και παρουσιάσεις
 • Τρόπος παράδοσης: Πλήρης χρόνος
 • Επιλογές χρονοδιαγράμματος: Ημέρες εβδομάδας / Βράδυ / Σαββατοκύριακα
 • Παραδόθηκε σε: Κεντρικό Λονδίνο και Southall
 • Ημερομηνίες πρόσληψης: Ιανουαρίου, Απριλίου, Σεπτεμβρίου
 • Χρέωση: 9.250 £ ετησίως
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... περαιτέρω

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Διαβάστε Λιγότερα
Wembley , Λονδίνο , Λονδίνο , Σβάρνα , Λονδίνο + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη