BSc (Hons) Διοίκηση Επιχειρήσεων με έτος ίδρυσης

Γενικά

3 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Κατεβάστε το ενημερωτικό δελτίο

Regent Means Business

Κάθε οργανισμός χρειάζεται αποτελεσματική διαχείριση. Το BSc (Hons) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με έτος ίδρυσης θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια καριέρα με παγκόσμιες δυνατότητες.

Θα εκτεθείτε σε βασικές έννοιες σε τομείς όπως η διοίκηση ανθρώπων, το δίκαιο των επιχειρήσεων, το μάρκετινγκ, η στρατηγική διαχείριση, τα συστήματα πληροφοριών και τα μεγάλα δεδομένα, η διαχείριση έργων, η χρηματοδότηση και η καινοτομία και η επιχειρηματικότητα.

Επιπλέον, μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος, θα λάβετε το Δίπλωμα CMI Level 5 στην Ηγεσία και τη Διοίκηση (υπό την προϋπόθεση έγκρισης), δίνοντάς σας ένα εντυπωσιακό διπλό βραβείο.

Ειδικότητα Διοίκησης Επιχειρήσεων

Όπως και το BSc (Hons) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, προσφέρουμε διάφορες ειδικότητες ή Pathways * για τις οποίες μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για:

Διαχείριση ανθρώπων Κωδικός UCAS N520
Εφοδιαστική αλυσίδα Κωδικός UCAS: Ν530
Χρηματοδότηση Κωδικός UCAS N540
Εμπορία Κωδικός UCAS N550
Λιανεμποριο Κωδικός UCAS N560

* Οι Pathways απαιτούν μια συγκεκριμένη εφαρμογή UCAS χρησιμοποιώντας τους παραπάνω κωδικούς.

Γιατί έχει πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων;

Τα επαγγελματικά προσόντα διαχείρισης επιχειρήσεων ανοίγουν τις πόρτες, είναι απαραίτητα αν θέλετε να ακολουθήσετε μια σταδιοδρομία στην επιχείρηση, να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση ή να επιτύχετε περαιτέρω επιτυχία με τον τρέχοντα εργοδότη ή την καριέρα σας.

Η ανάπτυξη της απασχολησιμότητάς σας είναι βασική εστίαση, το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κατανοήσετε το επιχειρηματικό περιβάλλον σε τοπικό, εθνικό και διεθνές περιβάλλον.

Θα αναπτύξετε επίσης επιδιωκόμενες δεξιότητες στην επικοινωνία, την ανάλυση δεδομένων, την ομαδική εργασία και την επίλυση προβλημάτων.

Γιατί το Regent College London ;

 • Εκπαιδευτικοί με πολύ γνώσεις που προσφέρουν υποστήριξη ομάδας και ένα προς ένα, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση στη βοήθεια και τις συμβουλές που χρειάζεστε για να πετύχετε όταν τη χρειάζεστε.
 • Οι ομιλητές από τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις, που σας δίνουν τη δυνατότητα να κάνετε ερωτήσεις, να συμμετέχετε στη συζήτηση και να επωφεληθείτε από τις γνώσεις, τις συμβουλές και την καθοδήγηση τους.
 • Ευέλικτες επιλογές μελέτης που περιλαμβάνουν ημερήσια, βραδινά και σαββατοκύριακα δρομολόγια, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε τη μελέτη σας γύρω από τις προσωπικές ή / και επαγγελματικές δεσμεύσεις σας.
 • Μικρές τάξεις που εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να συμμετάσχετε πλήρως και να επωφεληθείτε από την πλήρη προσοχή της εξαιρετικής διδακτικής μας ομάδας.
 • Μια κεντρική τοποθεσία που προσφέρει εξαιρετικές εγκαταστάσεις βιβλιοθήκης και πληροφορικής, Wi-Fi και άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις διδασκαλίας, μάθησης και μελέτης στην καρδιά του ζωντανού δυτικού άκρου του Λονδίνου.

Ευκαιρίες εξέλιξης

Το μάθημα Business Management BSc (Hons) έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ευρεία κατανόηση των επιχειρηματικών λειτουργιών στον επιχειρηματικό και εμπορικό κόσμο.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να μεταφέρετε σε επιμέρους Pathways σε συγκεκριμένους τομείς των επιχειρήσεων, εάν το επιθυμείτε.

Το μάθημα σας προσφέρει μια διαδρομή στη γενική διοίκηση καθώς και σε τομείς ειδικών, όπως η λογιστική και χρηματοοικονομική επιχείρηση, η επιχείρηση, η διαχείριση ανθρώπινων πόρων, το δίκαιο των επιχειρήσεων, η εμπορία, η διαχείριση λιανικής ή η αλυσίδα εφοδιασμού.

Εκτός από την καλλιέργεια ακαδημαϊκών και τομεακών γνώσεων, το πρόγραμμα στοχεύει να υποστηρίξει την ανάπτυξη βασικών δεξιοτήτων απασχολησιμότητας, όπως η κριτική σκέψη, η επίλυση προβλημάτων και η ανάλυση δεδομένων.

Συνολικά, το μάθημα στοχεύει να σας δώσει μια ουσιαστική εκτίμηση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για να ευδοκιμήσουν και να προσαρμοστούν στον μεταβαλλόμενο κόσμο της εργασίας.

Τι μπορώ να κάνω με αυτό το προσόν;

Οι απόφοιτοι με εξειδικευμένες γνώσεις που βασίζονται σε μια ευρύτερη κατανόηση του τρόπου λειτουργίας των επιχειρήσεων και των διευθυντικών στελεχών έχουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα όταν εισέρχονται στην αγορά εργασίας ή αυτοαπασχόλησης.

Αυτό το μάθημα θα σας εξοπλίσει για να εισάγετε μια σειρά επιχειρηματικών ρόλων στον δημόσιο, ιδιωτικό και εθελοντικό τομέα.

Μερικοί απόφοιτοι μπορούν να επιλέξουν να διεξαγάγουν περαιτέρω σπουδές σε θέματα όπως η εμπορία, η χρηματοδότηση, οι ανθρώπινοι πόροι, η πληροφορική και η διεθνής διοίκηση επιχειρήσεων, προκειμένου να αναπτύξουν την εμπειρογνωμοσύνη τους σε ένα συγκεκριμένο τομέα των επιχειρήσεων. Η μελέτη για ένα MBA είναι επίσης μια άλλη επιλογή.

Προυποθέσεις εισόδου

 • UCAS σημεία: 48
 • Επίπεδο 3: Τα θέματα είναι αποδεκτά
 • GCSEs: Πέντε σε βαθμό C ή παραπάνω / βαθμούς 4 έως 9
 • IELTS: 5,0 με όχι λιγότερο από 4,5 σε οποιαδήποτε μπάντα (Μη-μητρική ομιλητές)

Εάν δεν μελετήσατε τα GCSE / A-Levels και έχετε μη παραδοσιακά προσόντα εισόδου ή σχετική εργασιακή εμπειρία, θα χαρούμε να εξετάσουμε την αίτησή σας. Θα χρειαστεί να παρακολουθήσετε μια συνέντευξη στο πλαίσιο της διαδικασίας εισαγωγής.

Προδιαγραφή μαθήματος

 • Κωδικός UCAS: N571
 • Διάρκεια: 4 χρόνια
 • Επίπεδο: Επίπεδο RQF 3-6
 • Φορέας απονομής: Πανεπιστήμιο του Μπόλτον
 • Αξιολόγηση: Εξετάσεις, δοκίμια, εκθέσεις και παρουσιάσεις
 • Τρόπος παράδοσης: Πλήρης χρόνος
 • Επιλογές χρονοδιαγράμματος: Ημέρες εβδομάδας / Βράδυ / Σαββατοκύριακα
 • Παραδόθηκε σε: Κεντρικό Λονδίνο, Harrow, Southall
 • Ημερομηνίες πρόσληψης: Σεπτέμβριος, Ιανουάριος, Ιούνιος
 • Χρέωση: 9.250 £ ετησίως.
Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... περαιτέρω

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Διαβάστε Λιγότερα
Wembley , Λονδίνο , Λονδίνο , Σβάρνα , Λονδίνο + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη