BSc (Hons) Αθλητισμός & Άσκηση Επιστήμη

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Λεπτομέρειες μαθήματος

Υποστηριζόμενη από τη Βρετανική Ένωση Επιστημών Αθλητισμού και Άσκησης , αυτός ο πρακτικός, πολυεπιστημονικός τίτλος θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ως πλήρες επιστήμονα αθλητισμού και άσκησης. Θα αποκτήσετε μια εκτίμηση που βασίζεται στην τεκμηρίωση της βιομηχανικής, της διατροφής, της φυσιολογίας και της ψυχολογίας και των εφαρμογών τους μέσα σε περιβάλλον άθλησης και άσκησης.

Με βάση τη Σχολή Αθλητισμού Carnegie , θα έχετε πρόσβαση σε προσωπικό αναγνωρισμένο σε εθνικό και διεθνές επίπεδο, με πλούσια έρευνα και εφαρμοσμένη εμπειρία, ένα υποστηρικτικό ακαδημαϊκό συμβουλευτικό πρόγραμμα, εξειδικευμένα εργαστήρια και εγκαταστάσεις και ένα προοδευτικό μαθησιακό περιβάλλον.

Κατοικίες
Ως μέρος του πρώτου σας έτους, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε δραστηριότητες σε ένα περιβάλλον που σχετίζεται με τις σπουδές σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει ταξίδια κατοικίας ή πεδίου, τα οποία θα υποστηρίξουν τη μάθηση στην πανεπιστημιούπολη και θα ενισχύσουν τις μελλοντικές προοπτικές σταδιοδρομίας σας.

Πλαίσιο αριστείας για την έρευνα το 2014
Πλαίσιο Αριστείας Έρευνας 2014: Το 59% της έρευνας που υποβλήθηκε αξιολογήθηκε ως κορυφαία στον κόσμο ή σε διεθνές επίπεδο.

Οφέλη για το μάθημα

Αυτό το μάθημα εξισορροπεί τις βασισμένες σε τεκμηριωμένες γνώσεις και πρακτικές δεξιότητες με στόχο την παραγωγή αποφοίτων που μπορούν να συμβάλουν εποικοδομητικά σε ποικίλες ρυθμίσεις. Τα εργαστήριά μας είναι εξοπλισμένα με τις τελευταίες σύγχρονες εγκαταστάσεις όπου θα συμμετάσχετε σε πρακτικές συνεδρίες που εξετάζουν την κατανάλωση Ο2, τη γαλακτική του αίματος και τη συγκέντρωση γλυκόζης, τη σύνθεση του σώματος και τη διαιτητική ανάλυση.

Θα έχετε πρόσβαση σε ένα περιβαλλοντικό θάλαμο που προσομοιώνει τις επιδράσεις των ποικίλων κλιματικών συνθηκών στη φυσική απόδοση, ένα πλήρες εργαστήριο βιομηχανικής και έναν οστικός σαρωτής DXA, που μετρά την πυκνότητα και την ανόργανη σύνθεση της σκελετικής δομής.

Επιπλέον, μπορείτε να ενισχύσετε το βιογραφικό σας σημείωμα κερδίζοντας αναγνωρισμένα αθλητικά προσόντα σε εθνικό επίπεδο, όπως τα πιστοποιητικά προγύμνασης του Ηνωμένου Βασιλείου και τα βραβεία γυμναστικής και προσωπικού εκπαιδευτή, τα οποία είναι διαθέσιμα στο Πανεπιστήμιο.

Μέσω ευκαιριών τοποθέτησης εργασίας, θα μπορούσατε να βρείτε τον εαυτό σας για επαγγελματικούς αθλητικούς συλλόγους, όπως το Λιντς Rhinos ή το Yorkshire County Cricket, τοπικά σχολεία ή κέντρα υγείας. Πολλοί από τους μαθητές μας έχουν επίσης επωφεληθεί από τις ευκαιρίες εθελοντισμού στον αθλητισμό που έχουν συμπεριλάβει εθνικές και παγκόσμιες εκδηλώσεις, όπως οι Αγώνες Φοιτητών και Κοινοπολιτείας.

Η Βρετανική Ένωση για την Επιστήμη Αθλητισμού και Άσκησης (BASES) εδρεύει στο Πανεπιστήμιο και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως ετήσια φοιτητική διάσκεψη και ένταξη, καθώς και ευκαιρίες δικτύωσης και απασχόλησης. Αυτό το μάθημα πληροί επίσης τα πρότυπα που ορίζονται από την BASES και ως φοιτητής εδώ, θα μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για προσωπική διαπίστευση.

Βρισκόμαστε στην τρίτη θέση στη χώρα μας για έρευνα και εκπαίδευση στον τομέα του αθλητισμού και της άσκησης, με το προσωπικό μας να παράγει κορυφαία έρευνα αιχμής για τα πλέον σύγχρονα και επίκαιρα θέματα σε αυτό το θέμα, τα οποία αναπόφευκτα θα ωφελήσουν και θα τροφοδοτήσουν τη μάθησή σας.

Αθλητισμός και ενεργός τρόπος ζωής
Είμαστε παθιασμένοι με τον αθλητισμό και στο Leeds Beckett University υπάρχει ένα τεράστιο φάσμα αθλημάτων και δραστηριοτήτων για να εμπλακείτε, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 40 αθλητικών σωματείων. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το τι πρέπει να προσφέρουμε - συμπεριλαμβανομένου του Σχεδίου Υποτροφιών Σπορ Carnegie - ανατρέξτε στον ιστότοπο Sport & Active Lifestyles.

Προυποθέσεις εισόδου

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ UCAS:Απαιτούνται 120 πόντοι. (Ελάχιστο 80 από δύο Επίπεδα Α ή ισοδύναμο, π.χ. Εθνικοί Φορείς BTEC ή Cambridge Technicals, εξαιρουμένων των Γενικών Μελετών). Τουλάχιστον ένα από αυτά πρέπει κανονικά να προέρχεται από ένα θέμα επιστήμης, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει Βιολογία, Χημεία, Φυσική, Φυσική Αγωγή ή Ψυχολογία. Αν μελετάτε τη Βιολογία, τη Χημεία ή τη Φυσική για να ικανοποιήσετε αυτήν την απαίτηση, πρέπει επίσης να επιτύχετε ένα «Πέρασμα» στην πρακτική αξιολόγηση, όπου αυτή η πρακτική αξιολόγηση χωρίζεται (από το 2017). Ή 112 μονάδες UCAS από τρία επίπεδα Α (εκτός από τις Γενικές Μελέτες) ή ισοδύναμα, π.χ. Εθνικές Εθνικές Ομάδες της BTEC ή Cambridge Technicals. Τουλάχιστον ένα επίπεδο Α θα πρέπει κανονικά να προέρχεται από ένα θέμα επιστήμης, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει Βιολογία, Χημεία, Φυσική, Φυσική Αγωγή ή Ψυχολογία. Εάν μελετάτε τη Βιολογία, τη Χημεία ή τη Φυσική για να ικανοποιήσετε αυτήν την απαίτηση, πρέπει να πετύχετε επίσης ένα «Pass» στην πρακτική εκτίμηση, όπου αυτή η πρακτική αξιολόγηση χωρίζεται (από το 2017).
Εάν υποβάλετε αίτηση μέσω του UCAS, μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς τα προσόντα σας ταιριάζουν στο τιμολόγιο UCAS.


Πρόσθετες απαιτήσεις:

GCSES:GCSE Αγγλική Γλώσσα και Μαθηματικά σε βαθμό C ή παραπάνω (βαθμός 4 για όσους συμμετέχουν στο GCSE από το 2017 και μετά) ή ισοδύναμο. Βασικά Χαρακτηριστικά Επίπεδο 2, Λειτουργικό Επίπεδο Δεξιοτήτων 2 και Πιστοποιητικό Ενηλίκου Αλφαριθμητικότητας / Αριθμητικότητας γίνονται αποδεκτά στη θέση των GCSEs.
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΠΛΩΜΑ:Σε ένα σχετικό θέμα, περάστε συνολικά με τουλάχιστον 120 χρεώσεις UCAS.
ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΚΟΤΗΣ:Ελάχιστο 5 άτομα στη βαθμίδα Β σε υψηλότερο επίπεδο. Τουλάχιστον ένα θέμα επιστήμης που απαιτείται κανονικά, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει Ψυχολογία ή ΡΕ
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΙΡΛΑΝΔΙΑΣ:Ελάχιστο 5 άτομα στη βαθμίδα C1 ή παραπάνω σε υψηλότερο επίπεδο από τα οποία τουλάχιστον 3 πρέπει να είναι στο Β2. Ένα θέμα επιστήμης που απαιτείται κανονικά, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει Ψυχολογία ή PE
ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ:

Λόγω της δημοτικότητας αυτού του μαθήματος, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κριτήρια επιλογής βάσει των προσωπικών σας χαρακτηριστικών. εμπειρία ή / και δέσμευση στον τομέα της μελέτης. Αυτές οι πληροφορίες θα προκύψουν από την προσωπική σας δήλωση και αναφορά και θα χρησιμοποιηθούν μόνο αν έχετε εκπληρώσει τις γενικές απαιτήσεις εισόδου.

ΔΙΕΘΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΥΑΣΤΗ

26 πόντους

IELTS:

IELTS 6.0 χωρίς ικανότητες κάτω του 5,5, ή ισοδύναμο προσόν. Το Πανεπιστήμιο παρέχει εξαιρετική υποστήριξη σε κάθε υποψήφιο που μπορεί να υποχρεωθεί να παρακολουθήσει μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ:

Μπορεί να απαιτείται έλεγχος ενισχυμένης ποινικής ιστορίας (DBS) για ορισμένες ενότητες που αφορούν την εργασία με παιδιά ή / και ευάλωτους άλλους. Το DBS στο Ηνωμένο Βασίλειο επί του παρόντος δεν είναι σε θέση να διεξάγει ελέγχους ποινικού μητρώου στο εξωτερικό, επομένως οι διεθνείς υποψήφιοι, αυτοί που δεν έχουν Βρετανική ιθαγένεια και Βρετανοί πολίτες με σημαντική περίοδο διαμονής στο εξωτερικό, θα απαιτήσουν έλεγχο ποινικού μητρώου ή πιστοποιητικό καλής συμπεριφοράς στην πατρίδα / στο εξωτερικό πριν αρχίσετε να εργάζεστε με παιδιά ή / και ευάλωτους άλλους

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΤΗΜΕΝΗ ΜΑΘΗΜΑ

Leeds Beckett University δεσμεύεται να διασφαλίζει ότι κάθε σπουδαστής που μπορεί να πετύχει στο Πανεπιστήμιο μας είναι σε θέση να το κάνει ανεξάρτητα από το ιστορικό του. Για το λόγο αυτό εφαρμόζουμε μια πολιτική συμφραζομένων, η οποία σημαίνει ότι λαμβάνουμε υπόψη μια σειρά πρόσθετων παραγόντων όταν αξιολογούμε την αίτηση ενός φοιτητή. Οι υποψήφιοι που πληρούν τουλάχιστον ένα από τα κριτήρια εισαγωγής με βάση τα συμφραζόμενα θα προσφερθούν σε αυτό το μάθημα με χαμηλότερα (προβλεπόμενα ή επιτεύγματα) Τιμολόγια UCAS από τα δημοσιευμένα μας τιμολόγια (παραπάνω).

Τα κριτήρια παραδοχής μας για τα συμφραζόμενα είναι:

  • Ο αρχικός ταχυδρομικός κώδικας βρίσκεται σε μια περιοχή όπου λίγοι άνθρωποι πηγαίνουν στο Πανεπιστήμιο (περιοχή POLAR4 πεμπτημόρια 1 ή 2. Αυτό μπορεί να ελεγχθεί στην ιστοσελίδα του Office for Students)
  • Δηλωμένη αναπηρία στο έντυπο αίτησης της UCAS (ή απευθείας αίτηση για υποψήφιοι μερικής απασχόλησης)
  • Πάνω από την ηλικία των 21 ετών την 1η Σεπτεμβρίου πριν ξεκινήσει το μάθημα
  • Διακηρύχθηκε ως φορέας παροχής φροντίδας στο έντυπο αίτησης της UCAS (ή απευθείας αίτηση για υποψήφιοι μερικής απασχόλησης)
Η ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΘΕΣΜΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥ:

Leeds Beckett University είναι στα 10 κορυφαία πανεπιστήμια σε εθνικό επίπεδο για να είναι αντιπροσωπευτικό της τοπικής μας κοινότητας. Για να ενισχύσουμε περαιτέρω τη θέση μας ως βασικού φορέα παροχής εκπαίδευσης και κατάρτισης στο Δυτικό Γιορκσάιρ, εφαρμόζουμε μια πολιτική θεσμών αγκύρωσης στη διαδικασία αποδοχής. Οι φοιτητές που μας απευθύνονται σε οποιαδήποτε από τις πέντε περιοχές της τοπικής αυτοδιοίκησης στο Δυτικό Γιορκσάιρ (BD, HD, HX, LS, WF) θα προσφερθούν σε αυτό το μάθημα με χαμηλότερα (προβλεπόμενα ή επιτεύγματα) Tariff Points της UCAS.

Ζευγάρι αιτούντες

Το Πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από ώριμους υποψηφίους που παρουσιάζουν ακαδημαϊκό δυναμικό Όλοι οι φοιτητές θα εξεταστούν μέσω της πολιτικής παραλαβής που περιγράφεται παραπάνω. Εάν δεν πληροίτε τις απαιτήσεις μέσω της πολιτικής για τα συμφραζόμενα, ενδέχεται να εξακολουθήσουμε να μπορούμε να σας προσφέρουμε μια προσφορά αν έχετε πρόσφατα σχετική εργασιακή εμπειρία μέσω της πολιτικής μας «Αναγνώριση προηγούμενης μάθησης». Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρίσει τόσο τα προσόντα σας όσο και κάθε σχετική επαγγελματική εμπειρία στην αίτησή σας, έτσι ώστε να μπορούμε να σας εξετάσουμε και στα δύο συστήματα, όπου ισχύει.

Όλοι οι αιτούντες στο Πανεπιστήμιο μας πρέπει να πληρούν την τυπική απαίτηση αγγλικής γλώσσας GCSE βαθμού C ή ισοδύναμο, για παράδειγμα δεχόμαστε ορισμένες δοκιμές λειτουργικών δεξιοτήτων.

Προοπτικές εργασίας

Έχουμε ένα ισχυρό ιστορικό της προετοιμασίας των σπουδαστών για την απασχόληση και την περαιτέρω μελέτη σε αυτό το όλο και πιο δημοφιλές θέμα. Οι αποφοίτητές μας έχουν συνεργαστεί σε ποικίλα περιβάλλοντα, όπως αθλητισμό υψηλής απόδοσης, βιομηχανία υγείας και γυμναστικής, εκπαίδευση υγείας, παραπομπή άσκησης και διδασκαλία. Αυτό το μάθημα παρέχει επίσης μια εξαιρετική βάση για μεταπτυχιακές σπουδές στον αθλητισμό και την άσκηση επιστήμη και συναφείς τομείς, συμπεριλαμβανομένης της ψυχολογίας του αθλητισμού και της άσκησης, της διαιτολογίας, της δύναμης και του κλιματισμού, της φυσιοθεραπείας, της δημόσιας υγείας και πολλών άλλων.

  • Αθλητικός Προπονητής
  • Προγραμματιστής επιδόσεων
  • Καθηγητής Φυσικής αγωγής
  • Φυσιοθεραπευτής

Συμβουλές σταδιοδρομίας

Η ειδική ομάδα εργασίας και σταδιοδρομίας προσφέρει συμβουλές από ειδικούς και πλήθος πόρων που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε και να αποκτήσετε απασχόληση. Είτε βρίσκεστε στο πρώτο ή το τελευταίο σας έτος, μπορείτε να μιλήσετε με μέλη του προσωπικού του Γραφείου Σταδιοδρομίας μας που μπορούν να σας προσφέρουν συμβουλές από τη σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος για την αναζήτηση εργασίας.

Τέλη και χρηματοδότηση

Ηνωμένο Βασίλειο & ΕΕ

Η αμοιβή για φοιτητές για το έτος είναι £ 9250. Το ποσό που θα πληρώσετε μπορεί να αυξηθεί κάθε χρόνο για να ληφθούν υπόψη οι επιπτώσεις του πληθωρισμού.

Διεθνές

Το δίδακτρο για το έτος σπουδαστών είναι £ 12000. Το ποσό που θα πληρώσετε είναι σταθερό σε αυτό το επίπεδο για κάθε έτος της πορείας σας.

Εγκαταστάσεις

Αθλητικά Επιστημονικά Εργαστήρια

Οι εξειδικευμένες εγκαταστάσεις αθλητικών επιστημών περιλαμβάνουν εργαστήριο ανθρώπινων επιδόσεων, εργαστήριο καρδιοαναπνευστικού, αίθουσα δειγματοληψίας αίματος για εργασία βιοχημικών δεικτών, εργαστήριο πλήρους εργαστηρίου φυσιολογίας για την παρακολούθηση αθλητών, σαρωτή πλήρους σώματος και εργαστήριο διατροφής.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

"Έρχομαι εδώ για να εκπαιδεύσω από το 2004 και οι εγκαταστάσεις είναι τέλεια." - Τζέσικα Ένις, Ολυμπιακό χρυσό μετάλλιο

Headingley Campus

Η ιστορική πανεπιστημιούπολη Headingley βρίσκεται σε ένα πάρκο 100 στρεμμάτων με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης του Λιντς.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future.

Studying at Leeds Beckett University you will be in the centre of an exhilarating community and be part of a social and economic environment that is shaping the city of Leeds for the future. Διαβάστε Λιγότερα
Λιντς , UK Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη