Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Bachelor of Science στην ξενοδοχειακή και τουριστική διοίκηση

Προαπαιτούμενο: Απολυτήριο Λυκείου (ή ισοδύναμο)
Γλώσσα διδασκαλίας: Αγγλικά
Διάρκεια του προγράμματος: 3 χρόνια AIM προσφέρει ένα εντατικό πρόγραμμα σπουδών 3ετούς προετοιμασία των μαθητών για τους ρόλους διαχείρισης στην πολυτέλεια φιλοξενία και high-end τουριστικό τομέα.

Η ΑΙΜ Bachelor of Science στο ξενοδοχείο και το πρόγραμμα Διαχείρισης Τουρισμού, που διδάσκονται κυρίως στα αγγλικά, ανοίγει τις πόρτες στη διεθνή αγορά εργασίας στο χώρο της φιλοξενίας, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα των ευκαιριών απασχόλησης σε όλο τον κόσμο.

Τα προγράμματα χωρίζονται σε δύο εξάμηνα, το πρώτο με επίκεντρο κυρίως θεωρητική διδασκαλία περιλαμβάνει ρόλο παίζει, καταστάσεις της πραγματικής ζωής και εργαστήρια και η δεύτερη παρέχει ο φοιτητής με την ευκαιρία να εφαρμόσουν στην πράξη τις γνώσεις (επιχειρησιακές κατά το πρώτο έτος, διευθυντικές στο τα επόμενα έτη) απέκτησε προηγουμένως.

Αυτό το σύγχρονο, ακαδημαϊκό πρόγραμμα προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός συνεχώς μεταβαλλόμενη βιομηχανία, επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν απαραίτητες γνώσεις και την εμπειρία στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την αγορά εργασίας.
απαιτητικό πρόγραμμα μας και η συνεχής ικανότητα προσαρμογής έχει συμβάλει στο να καταστεί το σχολείο μας ένα από τα καλύτερα στον τομέα του και διεθνώς γνωστή για την τεχνογνωσία και τον επαγγελματισμό του.

Bachelor of Science Πρόγραμμα

Το Bachelor στη Διοίκησης Ξενοδοχείων και Τουρισμού πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξουν τις δεξιότητες διαχείρισης φοιτητές »από την προσομοίωση καταστάσεις της πραγματικής ζωής που τους επιτρέπει να μάθουν πώς να διαχειρίζονται μια ομάδα, η εργασία σε μια ομάδα, κ.α. Εκτός από την παρακολούθηση μαθημάτων τους, οι μαθητές αναλαμβάνουν έργα, παίζει ρόλο, μελέτες περίπτωσης, κλπ, ή να συμμετέχουν σε εργαστήρια που απεικονίζουν την πραγματικότητα της εργασίας στον τομέα της φιλοξενίας και του τουρισμού.

Οργάνωση του Bachelor of Science μελετά πάνω από 3 χρόνια

BScProgramOver

Μαθήματα με επαγγελματική πιστοποίηση

2015_087

Εφαρμογή

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σημείωση: Οι παραδοχές και οι εγγραφές διενεργούνται εξαρτάται από τον αριθμό των θέσεων που παραμένουν διαθέσιμα (περιορίζεται σε 30 μαθητές ανά τάξη). Εάν το ενδιαφέρον σας στην ακαδημία μας είναι οριστική, σας συνιστούμε να μην καθυστερήσει την αποστολή της αίτησής σας. Δεδομένου ότι ο αριθμός των αιτήσεων αυξάνεται κάθε χρόνο, η εγγραφή μπορεί να κλείσει νωρίτερα πάρα πολύ.

Αν είστε απόφοιτος λυκείου, που είναι επιλέξιμες για Bachelor μας προγράμματος Science.

Όροι για την εφαρμογή και την καταγραφή

Παρακαλούμε να μας στείλετε την αίτησή σας με τα ακόλουθα έγγραφα:

 1. Το συμπληρωμένο έντυπο αίτησης.
 2. Μια φωτοτυπία σας:
  • εθνικό δελτίο ταυτότητας (δύο όψεις),
  • ή το διαβατήριο.
 3. Μια συνοδευτική επιστολή (στα γαλλικά ή αγγλικά) που εξηγεί την επιλογή σας από τον τομέα του τουρισμού και της φιλοξενίας, οι λόγοι για την εφαρμογή σας να στόχος και το πρόγραμμα που έχετε επιλέξει.
 4. Φωτοτυπίες τριών τελευταίων ακαδημαϊκών αναφορές σας και τα προσόντα ή διπλώματα που έχετε αποκτήσει.
 5. Για τους αιτούντες που κατοικούν εκτός της Γαλλίας, απόδειξη επαρκούς επιπέδου της αγγλικής γλώσσας (TOEFL, αγγλικά πιστοποιητικό σπουδών, πιστοποίηση των μαθημάτων που λαμβάνονται στα αγγλικά, κλπ)

Τι να περιμένουμε από τους υποψήφιους φοιτητές:

 • Μια καλή κατανόηση της αγγλικής γλώσσας
 • Η ικανότητα για την εντατική συνεχή κατάρτιση
 • Πραγματικό κίνητρο για να πάει πέρα ​​από την «ζώνη άνεσης»
 • άψογη εμφάνιση

διαδικασίες εισδοχής και τα στάδια

 1. Μετά την παραλαβή και εξέταση της αίτησής τους, οι αιτούντες θα ενημερωθούν αν έχουν ή δεν έχουν γίνει αποδεκτές για το επόμενο στάδιο.
 2. Αν είναι, εκείνοι που κατοικούν στη Γαλλία θα λάβει ημερομηνία για μια δοκιμασία και μια συνέντευξη.
 3. Αγγλική δοκιμή (MCQ) και συνέντευξη.
 4. Επιστολές προς τους μαθητές ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τους.

Καλωσόρισμα και παρουσίαση ημέρα, ξενάγηση στην Πανεπιστημιούπολη (CIUP): Παρασκευή πριν από την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους.


Έναρξη μαθημάτων: πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου.

πρακτικής άσκησης βιομηχανία

Κάθε χρόνο, μετά από ένα εξάμηνο των εντατικών μαθημάτων, οι μαθητές στο πρόγραμμα Bachelor of Science ξεκινήσει ένα οικοτροφείο βιομηχανίας 4 έως 8 μηνών που τους επιτρέπει να τεθούν σε δεξιότητες πρακτικής που έχουν αποκτήσει μέσω των σπουδών τους.

Η στενή συνεργασία AIM έχει με διεθνείς αλυσίδες ξενοδοχείων και κορυφαία ιδρύματα στον κόσμο προετοιμάζει αποτελεσματικά τους μαθητές για την αγορά εργασίας, χάρη στην επιχειρησιακή διαχείριση ή πρακτικής άσκησης.

Η επίσκεψη σε ξενοδοχεία και παλάτια, φιλοξενώντας τους εκπροσώπους τους στην πανεπιστημιούπολη με παρουσιάσεις και συνεντεύξεις με τους μαθητές να συμβάλλουν επίσης στην υλοποίηση των μελλοντικών επαγγελματικών τους σχεδίων.

Λαμβάνουμε τακτικά εκπροσώπους των ανακτόρων: Dorchester Group (Plaza Athénée, Meurice), το Four Seasons (Georges V, το Grand Hotel Cap-Ferrat), Χερσόνησος, Royal Monceau-Μπρίστολ ... και οι μεγάλες αλυσίδες ξενοδοχείων: Intercontinental, Hilton, Hyatt, Marriott, Accorhotels ... με ημέρες αφιερωμένη στην παρουσίαση και στη συνέχεια, συνεντεύξεις με τους μαθητές, είτε για την κατάρτιση στελεχών τους ή πρακτική άσκηση για τις μελλοντικές θέσεις εργασίας τους.

Διεθνής σταδιοδρομία

ξενοδοχείο-Ischia-5stelle-400

Η στενή συνεργασία μεταξύ AIM και τις σημαντικότερες εγκαταστάσεις στον κόσμο, εξασφαλίζει ότι οι μαθητές μας παρασκευάζονται αποτελεσματικά για την επαγγελματική ζωή.

AIM φοιτητές, μετά την αποφοίτησή τους, να αναλάβει γρήγορα διευθυντικές θέσεις σε μεγάλες διεθνείς ξενοδοχεία και άλλες τουριστικές επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποAIM Hotel & Tourism Management Academy »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
23,600 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη