Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σύγχρονη δημοσιογράφοι έχουν τη δυνατότητα επιλογής των εκθέσεων κόγχες για να επιλέξει από που κυμαίνονται από "πληροφορίες του θεάματος» στον αθλητισμό και στις δημόσιες υποθέσεις. Αυτός ο βαθμός οξύνει τους μαθητές για τις σταδιοδρομίες που αποσαφηνίσει και ενίοτε αμφισβητούν τους ρόλους της κυβέρνησης και της πολιτικής, σε όλα τα επίπεδα. Ένα ισχυρό πυρήνα επικοινωνίας αναπτύσσει ικανότητες στην ομιλία, τη γραφή, και οπτικά επιδεικνύοντας τα τρέχοντα γεγονότα.

Τι μπορώ να κάνω με ένα Bachelor of Science στη δημοσιογραφία και Πολιτικών Επιστημών;

Όταν διαβάσετε ή να παρακολουθήσετε τις ειδήσεις, έχετε ένα μάτι για την ακρίβεια, τη δικαιοσύνη, την καλή αφήγησης, και τον επαγγελματισμό; Εάν είστε το είδος του ατόμου που πιστεύει ότι ο κόσμος αξίζει τη σαφέστερη δυνατή εικόνα των σημαντικών ειδήσεων, ίσως να αποκόπτονται για τη δημοσιογραφία. Σταδιοδρομίες στον τομέα αυτό είναι γρήγορο, πολύμορφο και ζωτικής σημασίας για μια υγιή δημοκρατία. Το πρόγραμμα Δημοσιογραφίας και Πολιτικής Επιστήμης μπορεί να σας προετοιμάσει για μια καριέρα σε ένα ευρύ φάσμα των ευκαιριών απασχόλησης ή μεταπτυχιακών εργασιών. Μπαίνοντας το πρόγραμμα αυτό σημαίνει ότι θα ανακαλύψετε πώς τα δημόσια ζωή μας οργανώνονται σε τοπικό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Μαθήματα επικεντρώνονται στις δυνατότητες και τα εμπόδια για τη δημοκρατική διακυβέρνηση.

Κερδίζουν ένα πτυχίο δημοσιογραφίας στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε απτά δεξιότητες και θεωρητικές γνώσεις. Οι φοιτητές αποκτούν αρμοδιότητες σε γραπτή, προφορική και οπτική επικοινωνία, όπως την ίδρυσή τους, προσθέτοντας εξειδικευμένες επαγγελματικές δεξιότητες στον τομέα της δεοντολογίας, τα περιβαλλοντικά θέματα, την υποβολή εκθέσεων και την επεξεργασία και την επικοινωνία και το δίκαιο δημοσίευση.

ευκαιρίες καριέρας που θα μπορούσε να επιδιωχθεί:

 • Επεξεργασία
 • Νέα σκηνοθεσία
 • ομιλία γραφή
 • ελέγχου των δημοσίων πληροφοριών

Με την περαιτέρω εκπαίδευση, ένα από αυτά τα μονοπάτια είναι δυνατόν:

 • Επεξεργασία
 • Νέα σκηνοθεσία
 • ομιλία γραφή
 • ελέγχου των δημοσίων πληροφοριών

Πανεπιστήμιο Απαιτήσεις

Για να λάβετε πτυχίο στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα, θα πρέπει να συμπληρώσει τουλάχιστον 120 μονάδες πίστωσης που περιλαμβάνει ελάχιστα ένα σημαντικό, τις φιλελεύθερες απαιτήσεις μελέτες, και τις απαιτήσεις πανεπιστημίου, όπως αναφέρονται παρακάτω.

 • Όλα της φιλελεύθερης απαιτήσεις μελετών, η ποικιλομορφία, κατώτερο επίπεδο γραφής, και επιστέγασμα του Πανεπιστημίου της Βόρειας Αριζόνα.
 • Όλες οι απαιτήσεις για το συγκεκριμένο ακαδημαϊκό σχέδιό σας (ες).
 • Τουλάχιστον 30 μονάδες των μαθημάτων επάνω τμήμα, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει εργασίες μεταφοράς.
 • Τουλάχιστον 30 μονάδες των μαθημάτων που λαμβάνονται μέσω του πανεπιστημίου της Βόρειας Αριζόνα, εκ των οποίων τουλάχιστον 18 πρέπει να είναι μαθήματα επάνω τμήμα (300-επίπεδο ή παραπάνω). Η απαίτηση αυτή δεν ικανοποιείται με πιστωτική-από-εξετάσεις, retro-πιστώσεις, μαθημάτων μεταφοράς, κ.λπ.
 • Μια σωρευτικό μέσο βαθμό τουλάχιστον 2,0 για όλες τις εργασίες που επιχείρησε στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα.

Campus Διαθεσιμότητα

 • Ιστός σημαίας
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε83 περισσότερα μαθήματα αποNorthern Arizona University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
8,871 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη