Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Για περισσότερο από τέσσερις δεκαετίες, Βόρεια Πανεπιστημίου της Αριζόνα έχει αναπτύξει και να βελτιώσει μια ξεχωριστή σημαντική δασικής διαχείρισης σχεδιαστεί για να ενσταλάξει μέσα σου μια συνειδητοποίηση της πολυπλοκότητας που συνδέονται με τη σύγχρονη διαχείριση των δασικών και να σας βοηθήσει να αναπτύξουν ως εμπλεκόμενα πολίτη, καθώς και ως επαγγελματίας διαχειριστής της γης . Το πρόγραμμά μας βοηθά να γίνει καλά προσόντα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων ότι οι αποφάσεις και οι πρακτικές διαχείρισης έχουν σε όλους τους πόρους, συμπεριλαμβανομένης της ξυλείας, της άγριας ζωής, το εύρος, το νερό, την αναψυχή και την φυσική ομορφιά.

Αυτό το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από την Κοινωνία των αμερικανικών Δασολόγων (SAF).

Τι μπορώ να κάνω με ένα Bachelor of Science στη Δασοπονία;

Είσαι πιο ευτυχισμένη όταν βρίσκεστε σε εξωτερικό χώρο; Θα θέλατε να προστατεύσει το περιβάλλον για τις μελλοντικές γενιές; Μάθετε πώς στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα. Μέσα από την εργασία στη Σχολή Δασολογίας, θα μάθετε να γίνει μια αρμόδια επαγγελματική δασολόγο και η γη οικονόμος. Μάθετε όλες τις πτυχές των δασικών οικοσυστημάτων και τη διαχείρισή τους. Πτυχιούχος προετοιμασμένοι για μια καριέρα στον ιδιωτικό τομέα ή με ένα φορέα διαχείρισης δημόσιας γης.

Εδώ, θα ζήσετε καινοτόμες και ολιστικές προσεγγίσεις για την κατανόηση της δασοκομίας. επαγγελματική πυρήνα μας (τέσσερα εξάμηνα της ολοκληρωμένης μελέτης) θα σας επιτρέψει να οικοδομήσουμε μια διαρκή καριέρα και τις προσωπικές σχέσεις. Η Σχολή Δασολογίας είναι μια εθνική και διεθνής ηγέτης στον τομέα της εκπαίδευσης των φυσικών πόρων και της έρευνας των δασών, με μια βαθιά δέσμευση για την κατανόηση και την προστασία του περιβάλλοντος.

ευκαιρίες καριέρας που θα μπορούσε να επιδιωχθεί:

 • Ιδιωτική ξύλο ή εταιρείες συμβούλων
 • Κρατικές υπηρεσίες των δασικών
 • τμήματα γης μέλος
 • ΗΠΑ ψάρια και υπηρεσία άγριας φύσης

Με την περαιτέρω εκπαίδευση, ένα από αυτά τα μονοπάτια είναι δυνατόν:

 • διευθυντής των δασών
 • διευθυντής κυβέρνηση
 • Καθηγητης Πανεπιστημιου
 • Ερευνητής

Πανεπιστήμιο Απαιτήσεις

Για να λάβετε πτυχίο στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα, θα πρέπει να συμπληρώσει τουλάχιστον 120 μονάδες πίστωσης που περιλαμβάνει ελάχιστα ένα σημαντικό, τις φιλελεύθερες απαιτήσεις μελέτες, και τις απαιτήσεις πανεπιστημίου, όπως αναφέρονται παρακάτω.

 • Όλα της φιλελεύθερης απαιτήσεις μελετών, η ποικιλομορφία, κατώτερο επίπεδο γραφής, και επιστέγασμα του Πανεπιστημίου της Βόρειας Αριζόνα.
 • Όλες οι απαιτήσεις για το συγκεκριμένο ακαδημαϊκό σχέδιό σας (ες).
 • Τουλάχιστον 30 μονάδες των μαθημάτων επάνω τμήμα, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει εργασίες μεταφοράς.
 • Τουλάχιστον 30 μονάδες των μαθημάτων που λαμβάνονται μέσω του πανεπιστημίου της Βόρειας Αριζόνα, εκ των οποίων τουλάχιστον 18 πρέπει να είναι μαθήματα επάνω τμήμα (300-επίπεδο ή παραπάνω). Η απαίτηση αυτή δεν ικανοποιείται με πιστωτική-από-εξετάσεις, retro-πιστώσεις, μαθημάτων μεταφοράς, κ.λπ.
 • Μια σωρευτικό μέσο βαθμό τουλάχιστον 2,0 για όλες τις εργασίες που επιχείρησε στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Αριζόνα.

Campus Διαθεσιμότητα

 • Ιστός σημαίας
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε83 περισσότερα μαθήματα αποNorthern Arizona University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη