Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BSc στη Γεωγραφία (Hons)

Πτυχίο Γεωγραφίας φοιτητές βαθμό μελετήσει το φυσικό κόσμο και να μάθουν για τις επιπτώσεις των ανθρώπων στο περιβάλλον. Το φάσμα των δεξιοτήτων γεωγραφία απόφοιτοι αποκτούν τα καθιστά ελκυστικά για ένα ευρύ φάσμα των εργοδοτών. Στο πρώτο έτος, οι μαθητές ακολουθούν μαθήματα που διερευνούν γεωγραφικά ζητήματα από τις προοπτικές των φυσικών, φυσικών και κοινωνικών επιστημών. Σε Έτη 2 και 3 που ειδικεύονται στη φυσική μαθήματα γεωγραφίας. Η διατριβή αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να μελετήσει ένα θέμα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε σημαντικό βάθος. Επιτόπια έρευνα αποτελεί ουσιαστικό μέρος του προγράμματος με τα ταξίδια που χρηματοδοτείται από τη Σχολή. Ταξίδια περιλάμβαναν επισκέψεις στο New Forest, Lake District και την Ισπανία. Η επιτυχής ολοκλήρωση τουλάχιστον 36 εβδομάδες της προαιρετικής πρακτικής άσκησης θα έχει ως αποτέλεσμα την απόκτηση Διπλώματος Βιομηχανικών Σπουδών. Έχουμε επίσης συμφωνίες συνεργασίας με πανεπιστήμια στην Ολλανδία, την Ιταλία και τη Γαλλία, που επιτρέπουν στους φοιτητές να σπουδάσουν στο εξωτερικό για ένα χρονικό διάστημα στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus Ευρωπαϊκή Exchange.Οι στόχοι του προγράμματος είναι:

  • Να παρέχει μια κατανόηση του φυσικού και του φυσικού περιβάλλοντος, συμπεριλαμβανομένων γεωμορφές, τα ποτάμια, οι ωκεανοί, η ατμόσφαιρα, τη χλωρίδα και την πανίδα της γης
  • Να παρέχει μια κατανόηση της αειφορίας και των επιπτώσεων της ανθρώπινης δραστηριότητας στο φυσικό περιβάλλον
  • Για να σας εκπαιδεύσουν στις κύριες τεχνικές της ανάλυσης της έρευνας και των δεδομένων που χρησιμοποιούνται στη Φυσική Γεωγραφία.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε58 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Greenwich »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ? £ 11.200 για διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη