Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ζούμε σε έναν ψηφιακό κόσμο. Είτε ένα πρόβλημα περιστρέφεται γύρω από μηχανική, την επιστήμη, ή την επιχείρηση, αναπόφευκτα, η λύση θα πρέπει "computing" στον πυρήνα του. Η "μηχανή αναζήτησης" έχει γίνει πλέον ένα πανταχού παρουσία στην προσωπική και επαγγελματική μας ζωή, ως μέσο για την εύκολη πρόσβαση σε πληροφορίες που είναι απαραίτητες για τη λήψη αποφάσεων που μόλις λίγα χρόνια πριν θα απαιτούσαν στρατιές των ερευνητών και ημέρες ή εβδομάδες για να συγκεντρώσει και να οργανώσει.

Computing είναι μια αναπτυσσόμενη και διαρκώς εξελισσόμενο πειθαρχία που παρέχει συνεχή ευκαιρία για τους αποφοίτους του. Οι επιχειρήσεις και οι άλλες οργανώσεις εξαρτώνται ολοένα και περισσότερο από τη συλλογή δεδομένων που βασίζονται σε υπολογιστή, οργάνωση και ανάλυση για να ενημερώσει τις αποφάσεις και τους επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν να «γέφυρα» υπολογιστών και των επιχειρήσεων έχουν μεγάλη ζήτηση σε όλο τον κόσμο.

Computing είναι, φυσικά, για την ανάπτυξη κώδικα και του λογισμικού, αλλά παίρνει περισσότερο από πληκτρολογήσεις να οικοδομήσουμε μια ιδέα σε ένα "προϊόν". Παίρνει τη συνεργασία και την ομαδική εργασία, και την κατανόηση άλλων κλάδων και τις ανάγκες τους. Παίρνει δύο διαχειριστικές και τεχνικές δεξιότητες. Και παίρνει τη δημιουργικότητα και την ικανότητα να οδηγήσει.

ACT προσφέρει την ευκαιρία στους μαθητές να αποκτήσουν μια καλά στρογγυλεμένη πτυχίο στην Επιστήμη Υπολογιστών ή εφαρμόζονται πτυχίο Business Computing.

Το πρόγραμμα σπουδών υπολογιστών είναι τόσο αυστηρή και προκλητική και παρέχει στους φοιτητές με τόσο θεωρητικό υπόβαθρο αλλά και τις πρακτικές δεξιότητες που απαιτούνται από τους οργανισμούς και τις επιχειρήσεις σε όλους τους τομείς. Ακόμα με στόχο να προσφέρει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση, όχι μόνο ειδικός λειτουργική προπόνηση, το πρόγραμμα επιτρέπει στους μαθητές να συνδυάσουν εύκολα μελέτες Computing με άλλους κλάδους, όπως Business, κ.λπ. Και τα εργαστήρια πληροφορικής του σχολείου, Ηλεκτρονικά-Ρομποτική εργαστήριο και εργαστήριο κατασκευής στο Τεχνολογικό Κέντρο Νιάρχος κάνει state-of-the-art εγκαταστάσεις IT εύκολα προσβάσιμες για τους μαθητές στο πλαίσιο του προγράμματος.

πτυχία κολλεγίων

  • Επιστήμη Υπολογιστών (BSc)
  • Επιχειρήσεων και Πληροφορική (BSc)

ΑΝΗΛΙΚΩΝ

  • Επιστήμη των υπολογιστών*
  • Πολυμέσα και Web Development **

*μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε σημαντική έξω από το τμήμα

**μπορεί να συνδυαστεί με οποιαδήποτε σημαντική εκτός Επιστήμη των Υπολογιστών

Πιστοποιητικά και «πακέτα μάθημα"

  • Ανάπτυξη Web
  • Ψηφιακά Μέσα Ενημέρωσης (Digital Media)
  • Cisco Certified Networking Associate Program (CCNA)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε3 περισσότερα μαθήματα αποAmerican College of Thessaloniki »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Άλλη