Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Είτε πρόκειται για το κινητό σας, τα στοιχεία ασφαλείας για την κάρτα σας τράπεζα, την προμήθεια προϊόντων σε καταστήματα, επεξεργασία εικόνας στον ιατρικό τομέα ή ένα ψηφιακό πρωτότυπο για ένα αυτοκίνητο: κανένας από αυτούς δεν θα υπήρχε χωρίς τα μαθηματικά. Μπορεί να μην συχνά ακόμη και να δώσει μια σκέψη, αλλά τα μαθηματικά είναι ένα ουσιαστικό μέρος του σύγχρονου κόσμου μας.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο υπάρχει επίσης συνεχής ζήτηση για ευπροσάρμοστο και ευρέως αναπτυχθούν μαθηματικοί, οι άνθρωποι που απολαμβάνουν την πρόκληση της επίλυσης προβλημάτων και το σχεδιασμό νέων προϊόντων. Είναι να συμμετέχουν στη δημιουργία του κόσμου του σήμερα και του αύριο κάτι που απευθύνεται σε σας; Σου αρέσει να πάρει τα δόντια σας σε ένα πρόβλημα και να μην κρατήσει σχετικά με την αναζήτηση για μια λύση, έως ότου λυθεί κάτι; Αν ναι, το πρόγραμμα μας στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά είναι το ένα για εσάς.

Τι είναι Εφαρμοσμένα Μαθηματικά;

Εφαρμοσμένα Μαθηματικά είναι μια ειδική μορφή των μαθηματικών. Πρόκειται για την εφαρμογή μαθηματικών μοντέλων, προκειμένου να χαρτογραφήσει τη μαθηματική πυρήνα της ένα πρακτικό πρόβλημα. Με Εφαρμοσμένων Μαθηματικών, μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα που στην αρχή δεν μπορεί ακόμη και φαίνεται να είναι μαθηματικό στη φύση. Αυτό μπορεί να είναι, για παράδειγμα, ένα πρακτικό πρόβλημα που υπάρχει στη βιομηχανία ή στο (κυβερνητικά) ιδρύματα.

Ως ένα μαθηματικό πρόβλημα μερικές φορές απαιτεί την έρευνα και την έρευνα των μαθηματικών σε ένα πιο θεμελιώδες επίπεδο, που μπορεί να έχει για να αναλάβει εις βάθος μελέτη ως εφαρμοσμένη μαθηματικός. Και όπως συχνά συνεργάζονται με ειδικούς από άλλους τομείς, θα χρειαστεί επίσης τη δυνατότητα να κοιτάξουμε πέρα ​​από τις δικές σας εξειδίκευση. Αυτό είναι που κάνει Εφαρμοσμένων Μαθηματικών τόσο συναρπαστικό.

μαθηματικό μοντέλο

Εφαρμοσμένη μαθηματικοί παράγει ένα μοντέλο ενός προβλήματος και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσετε αυτό το μοντέλο για να πραγματοποιήσει υπολογισμούς για να καταλήξουμε σε μια λύση. Επίλυση ενός προβλήματος χρησιμοποιώντας ένα μαθηματικό μοντέλο περιλαμβάνει 3 στοιχεία:

  • Μοντελοποίηση: Σας παράγουν ένα μαθηματικό μοντέλο για ένα πρακτικό πρόβλημα. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να έχετε γνώση των μαθηματικών και του τομέα από την οποία προκύπτει το πρόβλημα. Κατά συνέπεια, είναι συχνά η περίπτωση που έχετε ως μαθηματικός συνεργαστούν με έναν ειδικό από το πεδίο στο οποίο προκύπτει το πρόβλημα.
  • Επίλυση: αν το μαθηματικό πρόβλημα είναι απλή, ο ειδικός στον τομέα θα λύσει το πρόβλημα μόνη της. Αν είναι πιο περίπλοκη, εσείς ως μαθηματικός εφαρμοστεί το έργο μαζί με τον ειδικό τομέα.
  • Μετατροπή της λύση για το αρχικό πρόβλημα: να μετατρέψετε την επίλυση του μαθηματικού προβλήματος, σύμφωνα με το πρακτικό πρόβλημα, έτσι ώστε οι ειδικοί από την άλλη τον τομέα είναι σε θέση να το χρησιμοποιήσετε.

NVAO διαπίστευσης

Το πρόγραμμα αυτό είναι νομικά αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο από τον Οργανισμό Διαπίστευσης της Ολλανδίας και της Φλάνδρας (NVAO).

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Ολλανδός

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποEindhoven University of Technology »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη