BSc & BBA στη διαχείριση (διπλό πτυχίο)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Τι είναι η Διαχείριση ως Major;

Οι μαθητές θα αποκτήσουν μια ευρεία γνώση για το πώς λειτουργούν οι οργανώσεις και θα αναπτύξουν κρίσιμες δεξιότητες στην ανάλυση επιχειρηματικών αποφάσεων και διαδικασιών. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μαθήματα στα οικονομικά, τη διαχείριση, το ανθρώπινο δυναμικό, τις στατιστικές, τη λογιστική, το δίκαιο των επιχειρήσεων και άλλων κοινωνικών επιστημών για να εξοπλίσει τους φοιτητές με μια κρίσιμη κατανόηση τόσο των επιχειρήσεων όσο και των οργανώσεων γενικότερα.

Ποιοι είναι οι διεθνείς εταίρους μας;

Τα πτυχία που απονέμονται από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και έχουν ακαδημαϊκή κατεύθυνση από το London School of Economics & Political Science, LSE, μία από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου συστατικό κολέγια.

Το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου είναι ένα από τα παλαιότερα και πιο έγκριτα πανεπιστήμια στον κόσμο, και το LSE είναι διεθνώς γνωστή για την έρευνα αιχμής και τη διδασκαλία? έχει 16 βραβεία Νόμπελ μεταξύ παρελθόντος και του παρόντος της σχολής του.

Ποια είναι τα οφέλη από την εγγραφή σε αυτή τη μεγάλη σε AUT;

ΑΠΘ είναι ένα από τα μόλις λίγα πανεπιστήμια στον κόσμο, όπου είναι δυνατόν να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα του διπλού πτυχίου και ταυτόχρονα να μελετήσει για ένα πτυχίο από ΑΠΘ και το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Οι απόφοιτοι του προγράμματος διπλής βαθμό Επομένως, θα περιζήτητα από τους εργοδότες τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Τα περισσότερα μαθήματα διδάσκονται από καθηγητές του LSE που επισκέπτονται AUT για εντατική διδασκαλία, έτσι θα έχετε την ίδια ποιότητα της εκπαίδευσης σαν να σπουδάζουν στο LSE στο Λονδίνο.

Οι εξετάσεις που πραγματοποιήθηκε στο Βρετανικό Συμβούλιο και οι μαθητές που ολοκληρώνουν επιτυχώς είτε πρόγραμμα κερδίσουν δύο βαθμούς:

  • ένα BSc από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου υπό την ακαδημαϊκή κατεύθυνση από το διάσημο London School of Economics & Political Επιστήμες- LSE,
  • και ένα BBA από AUT δεόντως διαπιστευμένο από το Υπουργείο Ανώτατης Εκπαίδευσης στο Λίβανο.

Το πρόγραμμα αποτελείται από 99 AUT πιστώσεων και ισοδύναμο των 72 UoL πιστώσεων. Επίσης, τελετή αποφοίτησης σας λαμβάνει χώρα στο Λονδίνο.

Πού μπορώ να βρω δουλειά;

Πολλοί μαθητές θα βρουν απασχόληση σε τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ενώ άλλοι θα πάνε σε πιο γενική διαχείριση τυχόν ηγετικούς ρόλους σε μεγάλες και διεθνείς οργανισμούς. Οι μαθητές θα είναι καλά εξοπλισμένο για την απασχόληση τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα.

Πώς το πρόγραμμα συγχρονισμό της εκπαίδευσης με την κοινότητα ευαισθητοποίησης / πρακτικής άσκησης;

Αυτό το πρόγραμμα έχει την υποστήριξη ενός ειδικού γνωμοδοτικού συμβουλίου που αποτελείται από δημόσια και ιδιωτικά στοιχεία στη χρηματοδότηση και τη διαχείριση. Το διοικητικό συμβούλιο θα προσφέρουν στους φοιτητές πολλές πρακτικής άσκησης υψηλής ποιότητας σε διεθνείς οργανισμούς και θα ανοίξει σημαντικά τους ορίζοντες της σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους αυτών των 2 προγραμμάτων.

Τι υψηλότερους βαθμούς μπορεί να συνεχιστεί μετά το BS;

Οι απόφοιτοι του LSE υπό την ηγεσία του Πανεπιστημίου του Λονδίνου βαθμούς έχουν πάει για να υψηλού κύρους πλοιάρχους βαθμούς, για παράδειγμα, στο London School of Economics, Oxford, Cambridge, Harvard, Princeton και του Yale.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτιος 2017

Σχετικά με τη Σχολή

The mission of AUT is to provide an innovative, TECHNOLOGY-RICH, ENTREPRENEURIAL, EXPERIENTIAL university learning environment that produces CIVICALLY ACTIVE and MARKET-READY graduates.

The mission of AUT is to provide an innovative, TECHNOLOGY-RICH, ENTREPRENEURIAL, EXPERIENTIAL university learning environment that produces CIVICALLY ACTIVE and MARKET-READY graduates. Διαβάστε Λιγότερα
Λιβάνου Συνδεδεμένοι

FAQ

Άλλη