Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BSc Business

&nbsp

Το τμήμα διαχείρισης στο Ινστιτούτο St Martin προσφέρει ένα χαρτοφυλάκιο των πτυχίων ερευνηθούν και να αναπτυχθούν από το London School of Economics & Πολιτικών Επιστημών (LSE). Αυτός ο βαθμός σας προετοιμάζει για τον απαιτητικό κόσμο των επιχειρήσεων. Αυτό απαιτεί εξοικείωση με τις κύριες λειτουργίες διαχείρισης, με το μάρκετινγκ στο επίκεντρο. Αυτός ο βαθμός σας επιτρέπει να μελετήσει αυτές τις λειτουργίες διαχείρισης με βάση μια σταθερή βάση στις κοινωνικές επιστήμες.


Ποιος είναι;

Αυτός ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για ένα ευρύ φάσμα των φοιτητών συμπεριλαμβανομένων εκείνων που:


• Εάν επιθυμείτε να εργαστούν στους τομείς των επιχειρήσεων, τη διαχείριση, λογιστική, τον έλεγχο και των τραπεζών.

• Αν είστε ήδη εργάζονται θα ήθελαν να αναπτύξουν επαγγελματικές δεξιότητες και τις γνώσεις σας περαιτέρω.

• Εάν είστε ιδιοκτήτης μιας επιχείρησης και θέλουν να προχωρήσουν στον εαυτό σας και την επιχείρησή σας σε υψηλότερα επίπεδα.

• Είναι όχι μόνο θα σας προσφέρει μια ευρύτερη προοπτική σχετικά με τη διαχείριση τι θα σας επιτρέψει να δείτε μια επιχείρηση σε κοινωνικό, πολιτιστικό και πολιτικό πλαίσιο.


Χαρακτηριστικά του πτυχίου

Αυτός ο βαθμός παρέχει μια σταθερή κατανόηση των διαφόρων λειτουργικών τομέων μιας οργάνωσης των επιχειρήσεων και παρέχει μια καλή βάση για μια καριέρα και περαιτέρω μελέτες.

Η κοινωνική σημασία της επιστήμης σας επιτρέπει να αναπτύξει μια λεπτομερή εκτίμηση των επιχειρήσεων και της διαχείρισης μέσα σε ένα ευρύτερο περιβάλλον.

Ο βαθμός έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει άριστες αναλυτικές δεξιότητες, που είναι ανεκτίμητης αξίας για το ρόλο λήψης αποφάσεων της διοίκησης και για περαιτέρω μελέτη.
 

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποSt Martin’s Institute of Information Technology »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη