Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BSc Business Information Technology (Hons)

Αυτός ο βαθμός είναι σχεδιασμένο για όσους επιθυμούν να γίνουν IT επαγγελματίες σε ένα επιχειρηματικό περιβάλλον. Είναι ένα πρακτικό βαθμό που καλύπτει τόσο τις τεχνικές όσο και θεωρητικά ζητήματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη, διαχείριση και συντήρηση των πληροφοριακών συστημάτων και εφαρμογών.

Ως μέρος του βαθμού θα αποκτήσουν εμπειρία της διαχείρισης του έργου της ανάπτυξης της πληροφορικής, εκτιμούν τα θέματα ασφάλειας στον τομέα της πληροφορικής, να κατανοήσουν τη διαχείριση και τον προγραμματισμό της πληροφορικής σε έναν οργανισμό, και να αναπτύξουν δεξιότητες στον τομέα του λογισμικού και την ανάπτυξη βάσεων δεδομένων. Το περιεχόμενο των μαθημάτων περιλαμβάνει την κατανόηση των επιχειρηματικών οργανώσεων, δομές και λειτουργίες των επιχειρήσεων και πώς χρησιμοποιείται σε τέτοια περιβάλλοντα, μαθαίνοντας πώς να σχεδιάσει και να κατασκευάσει συστήματα πληροφορικής, συμπεριλαμβανομένων του σχεδιασμού βάσεων δεδομένων και των τεχνικών ανάπτυξης λογισμικού, καθώς και την κατανόηση του νομικού και κοινωνικού αντίκτυπου της χρήσης ΤΠ.


Θα μάθετε πώς να βάλει τις προσωπικές και επαγγελματικές δεξιότητες και τις ιδέες σε πράξη, που εργάζονται τόσο μεμονωμένα όσο και σε ομάδες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για επαγγελματική σταδιοδρομία στη βιομηχανία και στον εμπορικό κόσμο.

Οι στόχοι του προγράμματος είναι:

  • Για να εκπαιδεύσει στη θεωρία, την τεχνολογία, την πρακτική και την εφαρμογή της πληροφορικής και την ανάπτυξη των συστημάτων πληροφοριών
  • Για να δώσουμε μια συνεκτική και ολοκληρωμένη εμπειρία μάθησης που σχετίζονται με τις ανάγκες των μελλοντικών επαγγελματιών υπολογιστών
  • Για την παροχή της ευαισθητοποίησης των κοινωνικών, νομικές, ηθικές και πολιτικές επιπτώσεις της τεχνολογίας των πληροφοριών μέσα σε ένα περιβάλλον ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε58 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Greenwich »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ? £ 11.200 για διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη