Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Εγκληματολογίας (Hons)

Εγκληματολογία είναι η εφαρμογή των επιστημονικών μεθόδων, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις που τέθηκαν στο δικαστήριο και σε σχέση είτε με αστικές ή ποινικές υποθέσεις. Μια ιατροδικαστική επιστήμονας θα εξετάσει τα στοιχεία των πιθανών αποδεικτική αξία και, στη συνέχεια, τελικά, να παρουσιάσουν τα ευρήματά τους στο δικαστήριο. Θα χρησιμοποιήσουν ένα ευρύ φάσμα των αναλυτικών τεχνικών για να τους βοηθήσουν να ερμηνεύσει τα δείγματα και να ανακαλύψουν την αλήθεια.

Στο Πανεπιστήμιο του Greenwich, οι μαθητές διδάσκονται ένα ποικίλο φάσμα των βασικών επιστημονικών μονάδων από το προσωπικό της Σχολής Θετικών Επιστημών, αυτές περιλαμβάνουν: Human Molecular Biology, Ιατροδικαστική Γεωεπιστήμες και δεξιότητες σε Crime Scene Εξέταση, Αποδεικτικά στοιχεία για την ανάκαμψη και το Νόμο. Τακτικές εργαστηριακές ασκήσεις, πρακτική προσομοιώσεις (στο έγκλημα δωμάτιο σκηνής) και εξωτερικά σεμινάρια που υποστηρίζονται από έμπειρους ιατροδικαστική επαγγελματίες που μας δίνουν μια εικόνα στον κόσμο του σήμερα εγκληματολογικής επιστήμης είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό του βαθμού. Ένα από μοναδική προσφορά μας είναι ότι όλοι οι μαθητές μας λαμβάνουν ένταξη στην εγκληματολογία Κοινωνία πληρώνονται από το πανεπιστήμιο.

Με ιατροδικαστικής επιστήμης βαθμός θα λάβετε υψηλής ποιότητας, ευρεία επιστημονική κατάρτιση που δεν θα σας εμποδίζει κατά την επιλογή της σταδιοδρομίας σας. Τόσο η θεωρητική και πρακτική διδασκαλία που έδωσε διευρύνει τις ζωτικές μεταβιβάσιμες δεξιότητες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα, όχι μόνο στην ιατροδικαστική επιστήμη βιομηχανία, αλλά και τη φαρμακευτική, χημεία και των βιολογικών βιομηχανίας.

Οι στόχοι του βαθμού είναι:

  • Να αναπτύξουν βάση τις γνώσεις σας και τις πρακτικές δεξιότητες, έτσι ώστε να μπορεί να γίνει ικανή και αποτελεσματική επιστήμονας
  • Για να σας παρέχουμε με την εμπιστοσύνη και την ικανότητα να εφαρμόσει τις θεμελιώδεις επιστημονικές αρχές σε μια ποικιλία πρακτικών ιατροδικαστική καταστάσεις της επιστήμης, ειδικά μέσα σε ένα νομικό πλαίσιο
  • Για να σας δώσει τις δεξιότητες για τον εντοπισμό και την επίλυση προβλημάτων. Θα είστε σε θέση να χρησιμοποιούν ποσοτικές τεχνικές για να αναλύσει και να ερμηνεύσει τα δεδομένα προκειμένου να αξιολογηθεί και να παρουσιάσει αποδεικτικά στοιχεία.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε58 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Greenwich »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 4 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
- Ηνωμένο Βασίλειο / ΕΕ? £ 11.200 για διεθνείς φοιτητές
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη