Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BSc Creative Computing

&nbsp

Το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου είναι πραγματικά ένα από τα μεγάλα πανεπιστήμια του κόσμου. Η ομοσπονδία των 18 παγκόσμιας κλάσης κολέγια και 10 ειδικευμένων ιδρυμάτων, τη φήμη του για υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα έχει χτιστεί για την εξαιρετική διδασκαλία και την έρευνα των Κολεγίων της από το 1836. University of London βαθμούς αναγνωρίζονται διεθνώς από τις κυβερνήσεις, τα πανεπιστήμια, εργοδότες και τους επαγγελματικούς φορείς ως την υψηλότερη δυνατή ακαδημαϊκή ποιότητα.

Από το 1858, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου βαθμούς έχουν πρόσβαση σε φοιτητές από όλο τον κόσμο μέσα από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Διεθνή Προγράμματα, το μεγαλύτερο στέκεται ευέλικτο και προγράμματα εξ αποστάσεως μάθησης στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια των ετών, πολλοί εξαιρετικοί άνθρωποι που έχουν σπουδάσει με το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Διεθνή Προγράμματα διαμόρφωσαν τον κόσμο μας.Πρώην φοιτητές περιλαμβάνουν επτά νικητές του βραβείου Νόμπελ, οι ηγέτες των χωρών της Κοινοπολιτείας, οι υπουργοί της κυβέρνησης, γνωστή συγγραφείς, ακαδημαϊκοί, δικαστές και τους ηγέτες των επιχειρήσεων. Σήμερα, το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Διεθνή Προγράμματα είναι πραγματικά διεθνή χαρακτήρα με πάνω από 52.000 φοιτητές σε περισσότερες από 190 χώρες.

Ακαδημαϊκή κατεύθυνση για όλα τα μαθήματα που προσφέρονται μέσα από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου Διεθνή Προγράμματα παρέχεται από κολέγια του Πανεπιστημίου. Ακαδημαϊκοί σε αυτά τα Κολέγια ανάπτυξη των προγραμμάτων σπουδών, την προετοιμασία των υλικών μελέτης, και είναι αρμόδια για την αξιολόγηση των μαθητών. Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές να επωφεληθούν από την ακαδημαϊκή αυστηρότητα και την έρευνα αιχμής που αναλαμβάνονται από τα Κολέγια. Εξασφαλίζει επίσης ότι το πρότυπο της απόφασης που εκδίδεται σε διεθνείς φοιτητές Προγράμματα διατηρείται στο ίδιο επίπεδο ως το πρότυπο της απόφασης που εκδίδεται σε φοιτητές που σπουδάζουν σε ένα από τα Κολέγια του Πανεπιστημίου.

Στην περίπτωση των προπτυχιακών μαθημάτων στην πληροφορική, την ακαδημαϊκή κατεύθυνση παρέχεται από Goldsmiths. Ιδρύθηκε το 1891, Goldsmiths είναι διεθνώς γνωστή για τη διδασκαλία και την έρευνα σε δημιουργικές, πολιτιστικές και γνωστικές επιστήμες. Διακριτικού στάση του στη μάθηση ενθαρρύνει τους μαθητές να εξερευνήσουν τις ιδέες, τα όρια της πρόκλησης, τη διερεύνηση φρέσκα τρόπους σκέψης, και τεντώστε τα μυαλά τους, πνευματικά και δημιουργικά. Το Τμήμα Πληροφορικής του Goldsmiths βλέπει διεπιστημονικότητα να είναι ο πυρήνας της ταυτότητάς της, τρέχει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που περιλαμβάνουν την εφαρμογή της επιστήμης των υπολογιστών για τις τέχνες, μέσα ενημέρωσης, τη μουσική, το σχεδιασμό, τα παιχνίδια, την ψυχολογία και τις επιχειρήσεις.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση των σπουδών τους, οι μαθητές απονέμεται το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου βαθμός ή δίπλωμα.Μολονότι τα πρότυπα των βραβείων αυτών διατηρείται στο ίδιο επίπεδο με τα πρότυπα των βραβείων γίνεται σε φοιτητές που σπουδάζουν στο Κολέγιο Goldsmiths, τα βραβεία είναι διαφορετική από πτυχία ή άλλους τίτλους που χορηγούνται από Goldsmiths. Το πιστοποιητικό ότι οι μαθητές λαμβάνουν μετά την αποφοίτηση θα αναφέρει ότι ο φοιτητής είχε καταχωρηθεί με το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου και απονέμεται Πανεπιστήμιο του Λονδίνου βαθμός ή δίπλωμα. Επίσης, θα αναφέρει ότι οι εξετάσεις που διεξήχθησαν από Goldsmiths.

Ακαδημαϊκή κατεύθυνση για αυτό το μάθημα παρέχεται από Goldsmith.

Ο βαθμός θα σας δώσει τη γνώση των δεξιοτήτων που απαιτούνται για να σας κάνει μια δημιουργική επαγγελματική computing. Επιστήμη των υπολογιστών είναι μια σημαντική πτυχή στη σύγχρονη ψυχαγωγία, πολιτιστικές, ψυχαγωγικές και των τεχνών σκηνή, και αυτός ο βαθμός θα προετοιμάσει ένα πιο επίσημο τρόπο τους επαγγελματίες που επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό το πολύ συναρπαστικό τομέα.Ενώ θα μάθετε τα βασικά στοιχεία της επιστήμης των υπολογιστών, θα ελέγξουν τις τεχνικές του δυνατότητες του υπολογιστή multi-media.


Αυτός ο βαθμός είναι για σας εάν

Επιθυμούν να ακολουθήσουν μια σταδιοδρομία στα μέσα ενημέρωσης πληροφορικής,, των τεχνών και της βιομηχανίας σχεδιασμού με τη χρήση σύγχρονων υπολογιστικών εργαλείων.

Επιθυμούν να αποκτήσουν τις δεξιότητες της έρευνας να προχωρήσουμε σε ανώτερες σπουδές στη διαδικασία της ανάπτυξης νέων μέσων.

Θα θέλατε να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε και να σχεδιάσουν τις εφαρμογές λογισμικού, με τη χρήση μέσων πλαίσιο και τα εργαλεία ανάπτυξης.


Χαρακτηριστικά του πτυχίου

Αυτός ο βαθμός είναι ένα μοναδικό προσόν που έχει ως στόχο να γεφυρώσει το χάσμα γνώσεων μεταξύ της δημιουργικότητας και τη δύναμη της τεχνολογίας στην αξιοποίηση της δημιουργικότητας των ατόμων. Θα σας δώσει τη δυνατότητα να γίνει ένα τεχνικά αρμόδιο δημιουργικό καλλιτέχνη, είναι σε θέση να χρησιμοποιούν τεχνικά μέσα για να παράγουν δημιουργικά την τέχνη, ήχου και εικόνας εργασίας.

Ο βαθμός θα αποτιμάται από τους εργοδότες που ψάχνουν για τους ανθρώπους που μπορούν να αποδείξουν την ικανότητα να χρησιμοποιούν δημιουργικά πληροφορικής στους διάφορους τομείς της τέχνης και του design, ειδικά στην ταινία και την εμπορική βιομηχανία αποφάσεων, το σχεδιασμό της ιστοσελίδας, καθώς και στην ανάπτυξη της παιχνίδια.

Η αναθέτουσα αρχή για αυτό το πρόγραμμα είναι το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, Goldsmiths College μολύβδου.

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποSt Martin’s Institute of Information Technology »

Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη