Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Α Αθλητισμού και της άσκησης Επιστημών βαθμός σας παρέχει προπτυχιακές γνώσεις και τις δεξιότητες που απαιτούνται για να γίνει ένας διαπιστευμένος Αθλητισμού και της Άσκησης επιστήμονας.

Το μάθημα συνδυάζει τους τρεις τομείς του αθλητισμού και της άσκησης επιστήμες? ψυχολογία, τη φυσιολογία και εμβιομηχανικής, εκτός από την έρευνα και την επαγγελματική τοποθετήσεις. Θα μελετήσει επίσης διεπιστημονική ενότητες της αθλητικής επιστήμης να προσθέσει στο πρόγραμμά σας για να σχεδιάσετε μαζί τις τρεις κλάδους της επιστήμης του αθλητισμού.

Στο Επίπεδο 4, Θα αναλάβει μια θέση εργασίας πλήρους απασχόλησης, το οποίο θα ενσωματώνει τις δεξιότητες που αποκτήθηκε κατά το πρώτο ακαδημαϊκό έτος σας. Στο Επίπεδο 5, Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μια έξι εβδομάδων τοποθέτηση πλήρους απασχόλησης ή του εθελοντισμού, δύο εκ των οποίων είναι η ενότητα 20-πίστωσης για την ανάπτυξη της απασχολησιμότητας και την εμπειρία.

Διδακτικό προσωπικό για την πορεία εμπλέκονται σημαντικά στον τομέα της έρευνας, η οποία εξασφαλίζει ότι πολλοί ενότητες είναι η έρευνα ενημερωμένοι και μερικά είναι η έρευνα υπό την ηγεσία της. Υπάρχουν ευκαιρίες για να ολοκληρώσει ένα ερευνητικό έργο ή διατριβή στο επίπεδο 6, Η οποία μπορεί να ευθυγραμμιστεί με το ερευνητικό προσωπικό συμφέροντα και ευκαιρίες για να παρουσιάσουν τη δουλειά στο εξωτερικό. Περαιτέρω, το Trinity Performance είναι μια επιχείρηση αθλητισμό και την άσκηση της επιστήμης διευθύνεται από τον προπονητή Education Department προσφορά, παροχή συμβουλών και γυμναστήριο εκτιμήσεις, όπου οι μαθητές μπορούν να εμπλακούν να τους προσφέρει εμπειρία από πρώτο χέρι του αθλητισμού και της επιστήμης άσκηση.

Οφέλη του αθλητισμού και της άσκησης Επιστημών

  • Το πρόγραμμα έχει αναπτυχθεί έτσι ώστε να επιτευχθεί έγκριση από τη Βρετανική Ένωση Αθλητισμού και Επιστημών Άσκηση (βάσεις). Απαιτήσεις για τις βάσεις Προπτυχιακά Θεώρηση Σχεδίου (BUES).
  • Διεθνείς ευκαιρίες μέσα από τις σπουδές στο εξωτερικό, ο εθελοντισμός ή τοποθετήσεις στο εξωτερικό.
  • Επαγγελματική τοποθέτηση σε θέσεις εργασίας.
  • Υπάρχουν ευκαιρίες για αθλητισμό πραγματική ζωή και την εμπειρία της επιστήμης άσκηση εργασίας με τους αθλητές.

Πτυχιούχος προορισμούς

Οι απόφοιτοι μπορούν να πάνε σε επιτυχή σταδιοδρομία ως αθλητισμό και την άσκηση επιστήμονας. Δεξιότητες απασχολησιμότητας αναπτύσσονται καθ 'όλη τη διάρκεια θα δώσει αποφοίτους ευκαιρίες εντός και εκτός του αθλητισμού.

Αυτό το μάθημα αναπτύσσει μια σειρά από δεξιότητες απασχολησιμότητας, λόγω της διαφορετικής φύσης των διαφορετικών επιστημονικών πεδίων που περιέχονται μέσα στο μάθημα. Επίσης, θα σας επιτρέψει επίσης να προχωρήσουν σε ένα μεταπτυχιακό μάθημα ΒΑΣΕΙΣ-διαπιστευμένους ή τη διαπίστευση της προηγούμενης μάθησης, αν επιθυμούν να αναλάβουν μια σειρά μαθημάτων μετατροπής BPS και του τρένου ως ψυχολόγος.

Προϋποθέσεις

Συνήθως η προσφορά μας για την έναρξη αυτού του βαθμού είναι 280 μονάδες UCAS δασμολογίου.

Θα πρέπει συνήθως να έχει τουλάχιστον πέντε προσόντα: τουλάχιστον δύο από αυτά θα πρέπει να είναι πλήρη τα επίπεδα Α2 (ή ισοδύναμο επίπεδο αποδεκτή προσόντα 3)? τουλάχιστον μία από αυτές πρέπει να είναι GCSE Αγγλικής Γλώσσας σε βαθμό C ή παραπάνω (ή ισοδύναμου επιπέδου 2). Επιπλέον θα χρειαστείτε GCSE στα μαθηματικά και την επιστήμη σε βαθμό C ή παραπάνω.

Θεωρούμε ότι τα περισσότερα προσόντα στο UCAS δασμολογίου.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποLeeds Trinity University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,000 GBP
ανά έτος.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη