BSc Χημική Μηχανική

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Τις εγκαταστάσεις του Hull, τη διαπίστευση IChemE και την εγγύτητα σε περισσότερους από 350 βιομηχανικούς γίγαντες. Αυτό είναι ένα καλό εφαλτήριο για μια εργασία υψηλού επιπέδου.

Οι αριθμοί ρεκόρ των σπουδαστών μελετούν τη χημική μηχανική στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Οι απόφοιτοι χημικής μηχανικής απολαμβάνουν μερικές από τις καλύτερες προοπτικές και οικονομικές ανταμοιβές στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με τον πλήρη Οδηγό Πανεπιστημίου. Τα προγράμματά μας έχουν ισχυρούς βιομηχανικούς δεσμούς - με χημικούς μηχανικούς που συμβάλλουν στη διδασκαλία μας, και τη βιομηχανία που χρηματοδοτεί το σχεδιαστικό μας έργο για το τελικό έτος.

Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να εκπαιδεύσετε στο Κέντρο Αξιολόγησης της Τεχνικής Ικανότητας Humber (CATCH), αξίας 8 εκατομμυρίων λιρών, μια διεθνώς αναγνωρισμένη βιομηχανική μονάδα.

Πώς θα μελετήσετε

Σε όλο το πτυχίο σας, θα πρέπει να σπουδάσετε για 1.200 ώρες το χρόνο. Αυτό βασίζεται σε 200 ώρες ανά 20 πιστωτικές μονάδες. Και περιλαμβάνει τις προγραμματισμένες ώρες, το χρόνο που αφιερώνεται στην τοποθέτηση και την ανεξάρτητη μελέτη. Ο τρόπος με τον οποίο αυτή τη φορά κατανέμεται μεταξύ καθεμιάς από αυτές ποικίλλει κάθε χρόνο και εξαρτάται από το μάθημα και τις ενότητες που μελετάτε.

6 λόγοι για τη μελέτη Χημικών Μηχανικών στο Hull

 1. Ίδρυμα διαπίστευσης Χημικών Μηχανικών
 2. Διαδικασία κατάρτισης σε θέματα ασφάλειας από εμπειρογνώμονες της βιομηχανίας
 3. Μελέτη κοντά σε περισσότερες από 350 επιχειρήσεις βιομηχανίας επεξεργασίας
 4. Σχέδιο μελέτης που χρηματοδοτήθηκε από τη βιομηχανία κατά το τελευταίο έτος
 5. Πρόσβαση στην κορυφαία εκπαιδευτική μονάδα CATCH *
 6. Σας βάζει στο δρόμο προς τον Chartered Engineer stat

122475_photo-1532094349884-543bc11b234d.jpgHans Reniers / Unsplash

Οι μελλοντικές σας προοπτικές

 • ΧΗΜΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ
 • Μηχανικός σχεδιασμού
 • Μηχανικός Έργου
 • Μηχανικός έρευνας και ανάπτυξης
 • Μηχανικοί επιχειρήσεων

Είτε επιλέξετε να διαχειριστείτε έργα, να αναπτύξετε προϊόντα ή να βελτιώσετε τις διαδικασίες, είναι ανοιχτή μια ποικιλία σταδιοδρομίας - και αυτό θα μπορούσε να είναι οπουδήποτε στον κόσμο. Οι σπουδαστές μας συνεχίζουν να εργάζονται σε εταιρείες όπως η Associated British Foods, η Croda, η Smith και η Nephew, η Ineos, η RB (πρώην Reckitt Benckiser), η BP και η Siemens Gamesa.

Εξερευνήστε την εικονική περιήγηση

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/chemical-engineering

* Το CATCH (Κέντρο Αξιολόγησης της Τεχνικής Ικανότητας - Humber) προσφέρει ρεαλιστικό εξοπλισμό, το φυσικό περιβάλλον και τις διαδικασίες λειτουργίας.

Προυποθέσεις εισόδου

Βρετανοί κάτοικοι

Τα σημεία μπορούν να προέρχονται από τυχόν προσόντα του τιμολογίου UCAS, αλλά πρέπει να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 80 πόντους

 • Α-επίπεδα?
 • BTEC Δίπλωμα, Διπλωμα ή Διευρυμένο Δίπλωμα,
 • OCR Cambridge Τεχνικό Εισαγωγικό Δίπλωμα, Διπλωμα ή Διευρυμένο Δίπλωμα.
 • CACHE Δίπλωμα ή Διευρυμένο Δίπλωμα?
 • Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποχώρησης.
 • Σκωτσέζοι Ανώτεροι.
 • Βραβείο προχωρημένου διπλώματος της Βαλκανικής
 • ή συνδυασμός κατάλληλων προσόντων του επιπέδου 3
 • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν επίπεδο Α στα Μαθηματικά και στη Χημεία στο βαθμό C ή παραπάνω. Οι υποψήφιοι που λαμβάνουν το μεταρρυθμισμένο επίπεδο Α πρέπει επίσης να περάσουν το πρακτικό στοιχείο (χημεία).

Εναλλακτικά προσόντα

 • Δίπλωμα IB: 28 βαθμοί συμπεριλαμβανομένων των 5 σε HL Μαθηματικά και Χημεία
 • Πρόσβαση σε Δίπλωμα Ειδίκευσης: Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Επιστήμης ή Μηχανικού με τουλάχιστον 45 μονάδες αξίας ή υψηλότερο, συμπεριλαμβανομένων 18 πιστώσεων με βάση την αξία στα Μαθηματικά.
 • Διπλωματικό πτυχίο BTEC L3: Μηχανική που περιλαμβάνει τα προσόντα στα Μαθηματικά για Μηχανικούς και άλλα Μαθηματικά για Μηχανικούς. Θα χρειαστεί επίσης να επιτύχετε ένα Επίπεδο Α στη Χημεία στο βαθμό C ή παραπάνω (ή ισοδύναμο προσόν).
 • BTEC L3 Εθνικό Διευρυμένο Δίπλωμα: Μηχανική συμπεριλαμβανομένης της Αξίας σε Λογική και Περαιτέρω Τεχνικά Μαθηματικά. Θα χρειαστεί επίσης να επιτύχετε ένα Επίπεδο Α στη Χημεία στο βαθμό C ή παραπάνω (ή ισοδύναμο προσόν).
 • OCR Cambridge Technical Extended Diploma: Μηχανική, συμπεριλαμβανομένης της Αξίας σε Μαθηματικά για Μηχανικούς και Εφαρμοσμένων Μαθηματικών για Μηχανική. Θα χρειαστεί επίσης να επιτύχετε ένα Επίπεδο Α στη Χημεία στο βαθμό C ή παραπάνω (ή ισοδύναμο προσόν).

Διεθνείς φοιτητές

Αν χρειάζεστε θεώρηση φοιτητών της κατηγορίας 4 για σπουδές ή εάν η πρώτη γλώσσα σας δεν είναι αγγλική, θα πρέπει να παρέχετε αποδεκτές αποδείξεις σχετικά με το επίπεδο επάρκειας αγγλικής γλώσσας.

Αυτό το μάθημα απαιτεί ακαδημαϊκό IELTS 6.0 συνολικά, με όχι λιγότερο από 5,5 σε κάθε δεξιότητα.

Εάν τα αγγλικά σας δεν πληρούν τα απαιτούμενα πρότυπα του Πανεπιστημίου για αυτό το πρόγραμμα, μπορεί να σας ενδιαφέρει κάποιο από τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα από το University of Hull παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... περαιτέρω

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη