BSc Φυσιοθεραπεία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Από τον Αύγουστο του 2020, οι φοιτητές που μελετούν αυτό το μάθημα θα λαμβάνουν πληρωμή τουλάχιστον 5.000 £ ετησίως. Αυτό δεν χρειάζεται να επιστραφεί και επιπλέον της οικονομικής υποστήριξης που λαμβάνεται μέσω του φοιτητικού σας δανείου.

Επισκόπηση μαθημάτων

Αυτό το μάθημα ξεκίνησε κατόπιν ειδικού αιτήματος των τοπικών παρόχων υγειονομικής περίθαλψης για να αντιμετωπίσει μια κρίσιμη έλλειψη φυσιοθεραπευτών - έτσι οι προοπτικές σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους δύσκολα θα μπορούσαν να είναι καλύτερες.

Η Chartered Society of Physiotherapy (CSP) εκτιμά ότι χρειάζονται τουλάχιστον 500 επιπλέον φοιτητικές θέσεις σε εθνικό επίπεδο κάθε χρόνο.

Θα γίνετε ικανός επαγγελματίας με κλινικές δεξιότητες και γνώσεις για την αξιολόγηση, αξιολόγηση, διαμόρφωση και εφαρμογή προγραμμάτων θεραπείας σε ένα ευρύ φάσμα ρυθμίσεων.

Πώς θα μελετήσετε

Σε όλο το πτυχίο σας, αναμένεται να σπουδάζετε για 1.200 ώρες ετησίως. Αυτό βασίζεται σε 200 ώρες ανά 20 πιστωτική ενότητα. Και περιλαμβάνει προγραμματισμένες ώρες, χρόνο που αφιερώνεται στην τοποθέτηση και ανεξάρτητη μελέτη. Ο τρόπος με τον οποίο κατανέμεται αυτή η ώρα μεταξύ αυτών ποικίλλει κάθε χρόνο και εξαρτάται από το μάθημα και τις ενότητες που μελετάτε.

6 λόγοι για να σπουδάσετε Φυσιοθεραπεία στο Hull

 1. Τουλάχιστον 1.000 ώρες κλινικών τοποθετήσεων
 2. Σπουδές με επίσημο συνεργάτη πανεπιστημίου Team GB
 3. Το Συμβούλιο Επαγγελμάτων Υγείας και Φροντίδας (HCPC) εγκρίθηκε
 4. Κλείστε συνδέσμους προς επαγγελματικούς αθλητικούς συλλόγους όπως το Hull City
 5. Διαπιστευμένος από την Chartered Society of Physiotherapy
 6. Μάθετε σε μια μικρή υποστηρικτική ομάδα

dumbbells, training, fitness

Οι μελλοντικές σας προοπτικές

 • Φυσιοθεραπευτής
 • Αθλητικός φυσιοθεραπευτής

Οι προοπτικές σταδιοδρομίας είναι εξαιρετικές, ειδικά με τους τοπικούς παρόχους υγειονομικής περίθαλψης που αγωνίζονται επί του παρόντος να προσλάβουν αρκετά καταρτισμένους φυσιοθεραπευτές.

Οι απόφοιτοί μας θα είναι καινοτόμοι και προσαρμόσιμοι φυσιοθεραπευτές με ένα ευρύ φάσμα μεταβιβάσιμων γνώσεων, συμπεριλαμβανομένων δεξιοτήτων ηγεσίας και επιχειρήσεων.

Εξερευνήστε την εικονική περιήγηση

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/health-nursing-and-midwifery

Ρίξτε μια ματιά 360 μοιρών σε μερικές από τις ρεαλιστικές προσομοιωμένες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις στο βραβευμένο Allam Medical Building μας.

Προυποθέσεις εισόδου

Βρετανοί κάτοικοι

128 βαθμοί από τρία επίπεδα A (εξαιρουμένων των γενικών σπουδών), συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 40 βαθμών (βαθμός B) από επίπεδο A σε ένα από τα ακόλουθα θέματα:

 • Βιολογία
 • Ανθρώπινη Βιολογία
 • Φυσική αγωγή

Οι υποψήφιοι που λαμβάνουν τη μεταρρυθμισμένη Βιολογία επιπέδου Α πρέπει επίσης να περάσουν το πρακτικό στοιχείο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει επίσης να έχουν GCSE Αγγλικά και Μαθηματικά στο βαθμό 4 ή C ή παραπάνω (ή ισοδύναμο).

Εναλλακτικά προσόντα

 • Δίπλωμα IB: 32 πόντοι (συμπεριλαμβανομένων 6 στην Ανώτερη Βιολογία)
 • BTEC Επίπεδο 3 Εθνικό Διευρυμένο Δίπλωμα / BTEC Extended Diploma: DDM σε σχετικό θέμα της Επιστήμης. Σημειώστε ότι η Υγεία και η Κοινωνική Φροντίδα δεν είναι αποδεκτή
 • BTEC Επίπεδο 3 Εθνικό Δίπλωμα / BTEC Δίπλωμα: DD συν ένα επίπεδο A στη Βιολογία, Ανθρώπινη Βιολογία ή Φυσική Αγωγή στο βαθμό Β. Οι υποψήφιοι που λαμβάνουν μεταρρυθμισμένη Β-Βιολογία πρέπει επίσης να περάσουν το πρακτικό στοιχείο
 • BTEC Level 3 National Extended Certificate / BTEC Subsidiary Diploma: Αποδεχόμαστε αυτό το βραβείο μόνο όταν σπουδάζεται σε συνδυασμό με άλλα προσόντα ισοδύναμα με τρία επίπεδα Α, ένα από τα οποία πρέπει να είναι επίπεδο Α σε σχετικό μάθημα (βλ. Παρακάτω). Οι υποψήφιοι αναμένεται να επιτύχουν 128 δασμολογικούς βαθμούς συνολικά, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 40 βαθμών (βαθμός Β) από επίπεδο Α σε ένα από τα ακόλουθα θέματα: Βιολογία, Ανθρώπινη Βιολογία, Φυσική Αγωγή. Οι υποψήφιοι που λαμβάνουν αναμορφωμένη Βιολογία A-level πρέπει επίσης να περάσουν το πρακτικό στοιχείο
 • Πρόσβαση στο Δίπλωμα HE: Περάστε σε ένα σχετικό επιστημονικό μάθημα με 30 μονάδες επιπέδου 3 στο Distinction (συμπεριλαμβανομένων 15 μονάδων στη Βιολογία στο Distinction), καθώς και 15 μονάδες επιπέδου 3 στο Merit

Λοιπές απαιτήσεις

 • Έλεγχοι επαγγελματικής υγείας για να διασφαλιστεί ότι οι μαθητές είναι ιατρικά κατάλληλοι για να αναλάβουν το πρόγραμμα
 • Όλοι οι μαθητές χρειάζονται ικανοποιητική άδεια για βελτιωμένη αποκάλυψη και υπηρεσία φραγής (DBS)
 • Οι προσφορές υπόκεινται σε ικανοποιητικές αναφορές
 • Οι υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στη λίστα πρέπει να παρακολουθήσουν μια συνέντευξη

Ανησυχείτε ότι δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις εισόδου;

Θεωρούμε την εμπειρία και τα προσόντα από το Ηνωμένο Βασίλειο και παγκοσμίως, τα οποία ενδέχεται να μην ταιριάζουν ακριβώς με τους παραπάνω συνδυασμούς.

Αλλά δεν πρόκειται μόνο για τους βαθμούς - θα εξετάσουμε ολόκληρη την αίτησή σας. Θέλουμε να μάθουμε τι σας κάνει να τσεκάρετε και για την προηγούμενη εμπειρία σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει την προσωπική σας δήλωση.

Εάν έχετε απορίες, η ομάδα εισδοχής μας θα χαρεί να σας βοηθήσει.

Διεθνείς φοιτητές

Αν χρειάζεστε θεώρηση φοιτητών της κατηγορίας 4 για σπουδές ή εάν η πρώτη γλώσσα σας δεν είναι αγγλική, θα πρέπει να παρέχετε αποδεκτές αποδείξεις σχετικά με το επίπεδο επάρκειας αγγλικής γλώσσας.

Αυτό το μάθημα απαιτεί ακαδημαϊκό IELTS 7.0 συνολικά, με 7.0 σε κάθε δεξιότητα. Δείτε άλλα προσόντα ικανότητας αγγλικής γλώσσας που γίνονται δεκτά από αυτό το Πανεπιστήμιο.

Εάν τα αγγλικά σας δεν πληρούν τα απαιτούμενα πρότυπα του Πανεπιστημίου για αυτό το πρόγραμμα, μπορεί να σας ενδιαφέρει κάποιο από τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

Επισκεφθείτε τη σελίδα της χώρας σας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις προϋποθέσεις εισόδου.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... περαιτέρω

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη