BSc Οικονομικών, Λογιστικής και Διοίκησης

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Με επίκεντρο τη σύγχρονη επιχείρηση και το οικονομικό της περιβάλλον, το μάθημα αυτό παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο στη λογιστική και τη χρηματοοικονομική θεωρία και πρακτική.

Είναι διαπιστευμένο από διάφορους οργανισμούς του κλάδου και προσφέρει εξαίρεση από μια σειρά επαγγελματικών εξετάσεων, μεταξύ των οποίων ορισμένες που έχουν οριστεί από το

Πρώτο έτος

Το πρώτο έτος χρησιμεύει ως ένα ευρύ θεμέλιο για τη μελέτη μιας σειράς επιχειρηματικών κλάδων, συμπεριλαμβανομένων βασικών ενοτήτων στην οικονομική λογιστική, τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων, τη λογιστική διαχείρισης, την επιχειρηματικότητα, το επιχειρηματικό δίκαιο, τη μικροοικονομία, την οικονομική πολιτική, τις οργανωτικές μελέτες, τις επιχειρήσεις πληροφορικής και τις ποσοτικές μεθόδους.

Έτος δύο

Το δεύτερο και τελευταίο έτος του μαθήματος σας επιτρέπουν να αναπτύξετε εξειδικευμένες γνώσεις σχετικά με τη θεωρία και την πρακτική της οικονομικής και λογιστικής με βάση τις σπουδές σας για το πρώτο έτος.

Συγκεκριμένα, το δεύτερο έτος περιλαμβάνει βασικές ενότητες χρηματοοικονομικής διαχείρισης, λογιστική διαχείρισης, χρηματοοικονομική πληροφόρηση, λογιστικά συστήματα πληροφορικής, υπολογιστική χρηματοδότηση, στρατηγική διαχείρισης, σχεδιασμό βάσης δεδομένων, ποσοτικές μεθόδους και οικονομετρία.

Μπορείτε επίσης να ζητήσετε να περάσετε ένα εξάμηνο του δεύτερου έτους που σπουδάζετε στο εξωτερικό στις πανεπιστημιουπόλεις της Κίνας ή της Μαλαισίας ή να κάνετε ένα εξάμηνο σε ένα από τα ιδρύματα-εταίρους μας σε τοποθεσίες όπως η Αυστραλία, η Κίνα και η Ευρώπη.

Τρίτο έτος

Το τελευταίο έτος έχει τη μεγαλύτερη έμφαση στη μελέτη των οικονομικών και περιλαμβάνει συνήθως τις βασικές ενότητες στην εταιρική χρηματοδότηση, την οικονομική ανάλυση, τις χρηματοπιστωτικές αγορές, τη χρηματοοικονομική πληροφόρηση, τον λογιστικό έλεγχο, τη λογιστική διαχείρισης και την επιχειρηματική ηθική. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες για να προσαρμόσετε το μάθημα στα ενδιαφέροντά σας και τις προσδοκίες σταδιοδρομίας σας μέσω προαιρετικών ενοτήτων.

Χρόνος τοποθέτησης

Αυτό το μάθημα είναι επίσης διαθέσιμο ως τετραετές πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένου ενός έτους τοποθέτησης. Εάν υποβάλετε αίτηση για αυτήν τη διαδρομή, θα έχετε την επιλογή να περάσετε το τρίτο έτος της τοποθέτησής σας σε σχετική οργάνωση.

Μάθετε περισσότερα.

Προυποθέσεις εισόδου

Επίπεδα: AAB εκτός από τις γενικές μελέτες, την κριτική σκέψη και τις μελέτες της ιθαγένειας

GCSEs: GCSE μαθηματικά, 5 (B) ή παραπάνω, εκτός αν το πάρει στο επίπεδο Α

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

IELTS: 7.0 (όχι λιγότερο από 6.0 σε οποιοδήποτε στοιχείο)

Για λεπτομέρειες σχετικά με άλλες εξετάσεις και προσόντα αγγλικής γλώσσας που δεχόμαστε, ανατρέξτε στη σελίδα των απαιτήσεων εισαγωγής .

Σπουδάζω στο εξωτερικό

Σε αυτό το μάθημα, μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για να περάσετε ολόκληρο ή μέρος του δεύτερου έτους που σπουδάζετε στο εξωτερικό στις πανεπιστημιουπόλεις της Κίνας ή της Μαλαισίας ή να κάνετε ένα εξάμηνο σε ένα από τα ιδρύματα-εταίρους μας σε τοποθεσίες όπως η Αυστραλία, η Κίνα και η Ευρώπη.

Θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να ενισχύσετε την απασχολησιμότητά σας αντιμετωπίζοντας μια άλλη κουλτούρα. Μπορείτε να επιλέξετε να μελετήσετε παρόμοιες ενότητες με τους ομολόγους σας πίσω στο Nottingham ή να επεκτείνετε τις γνώσεις σας λαμβάνοντας άλλες επιλογές. Η διδασκαλία είναι συνήθως στα αγγλικά. Εντούτοις, μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες για σπουδές σε άλλη γλώσσα εάν είστε επαρκώς άπταιστες.

Καριέρα

Οι απόφοιτοι του Business School αναζητούν ιδιαίτερα στην αγορά εργασίας, κερδίζοντας απασχόληση στον τομέα της λογιστικής, των τραπεζικών και άλλων χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών, ενώ πολλοί άλλοι αναπτύσσουν σταδιοδρομία στη διαχείριση συμβουλών, το μάρκετινγκ και τη διαχείριση ανθρώπινων πόρων.

Πρόσφατοι εργοδότες μεταπτυχιακών περιλαμβάνουν Accenture, Amazon, Apple, Barclays, βρετανικό στρατό, Deloitte, Ernst

Η σταδιοδρομία και η υπηρεσία προσλήψεων της Business School παρέχει στοχοθετημένη και εξατομικευμένη υποστήριξη για να σας βοηθήσει να σας οδηγήσουμε σε μια σταδιοδρομία της επιλογής σας. Θα έχετε ευκαιρίες να συνδεθείτε με κορυφαίους εργοδότες καθ 'όλη τη διάρκεια του πτυχίου σας, καθώς πολλές από αυτές τις εταιρείες επιλέγουν να χορηγούν βραβεία για τους σπουδαστές με τις υψηλότερες επιδόσεις σε διαφορετικά έτη σπουδών ή σε συγκεκριμένα θέματα.

Επαγγελματική διαπίστευση

Η Nottingham University Business School αναγνωρίζεται ως εταίρος της ICAEW στη μάθηση , συνεργαζόμενη με την ICAEW στην επαγγελματική ανάπτυξη των σπουδαστών.

Οι απόφοιτοι του μαθήματος θα αποκτήσουν εξαιρέσεις από μια σειρά επαγγελματικών εξετάσεων που έχουν οριστεί από:

  • Ένωση Ορκωτών και Ορκωτών Λογιστών
  • Chartered Institute of Management Λογιστών
  • Εγκεκριμένο Ινστιτούτο Δημόσιων Οικονομικών και Λογιστικής
Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, poli ... περαιτέρω

Part of one of the world's top universities, the Faculty of Social Sciences offers a diverse range of undergraduate and postgraduate courses across business, economics, education, geography, law, politics and international relations, and sociology and social policy. Διαβάστε Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

EFMD Equis Accredited

FAQ

Άλλη