Έχετε πιθανώς παρακολουθήσει μαθήματα στο σχολείο. Μπορεί να έχετε μάθει τύπους και πώς να τις εφαρμόσετε, πώς να σχεδιάσετε γραφήματα και πώς να υπολογίσετε περιοχές και όγκους. Πώς γνωρίζατε ότι οι τύποι θα λειτουργούσαν; Ποιος ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε αυτόν τον τύπο - και πώς γνώριζαν ότι θα λειτουργούσε;

Η μελέτη των Μαθηματικών σε επίπεδο βαθμού είναι πολύ περισσότερο από απλώς την εφαρμογή όσων γνωρίζετε ήδη σε μια σειρά προβλημάτων. Είναι ένα δημιουργικό, διερευνητικό θέμα όπου θα ωθήσετε τα όρια του τι είναι δυνατόν να επιτευχθεί με τη σκέψη και στη συνέχεια να το εφαρμόσετε στον κόσμο.

Επισκόπηση μαθημάτων

Το μάθημα των Μαθηματικών μας Honours έχει σχεδιαστεί για να είναι διεγερτικά για τη διανοητική και επαγγελματικά σχετική. Το μάθημα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές που επιθυμούν να αντιμετωπίσουν τις πραγματικές προκλήσεις μέσω της πνευματικής αυστηρότητας και της καθαρότητας της προσέγγισης που είναι εγγενής στα μαθηματικά. Το πρόγραμμα θα αναπτύξει τις δεξιότητές σας σε καθαρές και εφαρμοσμένες πτυχές του αντικειμένου σε ένα προηγμένο επίπεδο, συνδυάζοντας αυτές με την κατάρτιση στην πιθανότητα, τις προηγμένες στατιστικές και την ανάλυση δεδομένων. Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, θα αντιμετωπίσετε ένα κομμάτι ανεξάρτητης έρευνας, που θα συγκεντρώσει αυτό το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο δεξιοτήτων για να εστιάσετε σε ένα ερευνητικό ζήτημα της επιλογής σας. Με την υποστήριξη της ομάδας σταδιοδρομιών και τοποθετήσεων του Πανεπιστημίου, οι δεξιότητες και η πείρα που θα προκύψουν από αυτό το μάθημα θα πρέπει να μεταφερθούν εύκολα σε μεταπτυχιακές θέσεις εργασίας σε διάφορους τομείς.

Pierre-Philippe Dechant - Διευθυντής, Μαθηματικά

Δομή μαθημάτων

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών θα αναπτύξει τις αναλυτικές σας δεξιότητες ως μαθηματικοί με έναν ολοκληρωμένο τρόπο παράλληλα με άλλες δεξιότητες που είναι απαραίτητες στον σύγχρονο κόσμο και τον χώρο εργασίας. Θα παρακινήσουμε και θα διατυπώσουμε αφηρημένες έννοιες μέσω πραγματικών φαινομένων πριν αναπτύξουμε τη μαθηματική θεωρία σε μια προσέγγιση που συνδυάζει την Pure με τα εφαρμοσμένα μαθηματικά. Θα μάθετε να εφαρμόζετε αυτές τις έννοιες και τα αποτελέσματα σε συγκεκριμένες, συχνά διεπιστημονικές, εφαρμογές που χρησιμοποιούν αναλυτικές και υπολογιστικές προσεγγίσεις.

Η συστηματική ανάπτυξη των ικανοτήτων σας για να εφαρμόσετε τη γνώση, να εργαστείτε με άλλους και να κοινοποιήσετε την ανάλυσή σας τόσο σε ειδικούς όσο και σε μη ειδικούς είναι η κύρια προτεραιότητα αυτού του νέου προγράμματος σπουδών. Κατά τη διάρκεια των σπουδών σας, θα προωθήσουμε την κατανόηση των μελλοντικών επιλογών σταδιοδρομίας και της συνάφειας των δεξιοτήτων που έχουν αποκτηθεί στον εργασιακό χώρο. Το μάθημα θα σας επιτρέψει να αποκτήσετε εργασιακή εμπειρία και να αναπτύξετε επαγγελματικές επαφές.

Το βασικό περιεχόμενο Μαθηματικών θα αναπτύξει την κατανόησή σας στους τομείς της ανάλυσης, της άλγεβρας και των στατιστικών. Αυτές οι περιοχές αποτελούν καλά ανεπτυγμένα μαθηματικά εννοιολογικά πλαίσια που υποστηρίζουν αμέτρητες εφαρμογές σε όλους τους τομείς. Στην αρχή του προγράμματος, θα εδραιώσουμε τις τρέχουσες γνώσεις σας και θα δημιουργήσουμε μια σταθερή βάση πριν να σας προχωρήσουμε σε ένα προχωρημένο επίπεδο κατά τη διάρκεια των τριετών σπουδών σας. Θα εξερευνήσετε το περιεχόμενο "hands-on" μέσω δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων, συχνά εκμεταλλευόμενος ισχυρά υπολογιστικά εργαλεία. Θα έχετε ειδική εξειδικευμένη κατάρτιση στον τομέα της πληροφορικής, της δημιουργικής επίλυσης προβλημάτων, της επικοινωνίας, της ανάλυσης δεδομένων και της επιχειρηματικότητας, που θα σας εξοπλίσουν ιδανικά για ένα ευρύ φάσμα μελλοντικών σταδιοδρομιών.

Προδιαγραφές προγράμματος

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το μάθημα διατίθενται στις προδιαγραφές του προγράμματος . Σημειώστε ότι οι προδιαγραφές του προγράμματος σχετίζονται με το περιεχόμενο μαθήματος που μελετάται σήμερα από τους φοιτητές του Πανεπιστημίου. Για τα νέα προγράμματα, οι προδιαγραφές του προγράμματος θα διατίθενται ηλεκτρονικά πριν από την έναρξη του μαθήματος.

Συμβουλές αναπηρίας

York St John University εργάζεται σκληρά για να δημιουργήσει ένα περιβάλλον χωρίς αποκλεισμούς για όλους τους μαθητές μας. Προσφέρουμε μια σειρά από συμβουλευτικές υπηρεσίες για άτομα με ειδικές ανάγκες για να βοηθήσουμε τους μαθητές καθ '

Προυποθέσεις εισόδου

  • Οι ελάχιστες απαιτήσεις εγγραφής για αυτό το μάθημα είναι:
  • 96-112 σημεία UCAS Tariff, και να συμπεριλάβει ένα C σε επίπεδο μαθηματικών Α
  • Συν 3 GCSEs βαθμού C ή παραπάνω (ή ισοδύναμο) συμπεριλαμβανομένης της αγγλικής γλώσσας και των μαθηματικών
  • Υπολογίστε τα σημεία σας

Τέλη και χρηματοδότηση

Για να σπουδάσετε για προπτυχιακό τίτλο μαζί μας, θα χρειαστεί να πληρώσετε τα δίδακτρα για την πορεία σας. Πόσο πληρώνετε εξαρτάται από το αν είστε UK

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη χρηματοδότηση του Έτους Ίδρυσης και / ή του Έτους Τοποθέτησης με την επίσκεψη στις σελίδες Συμβουλών Χρηματοδότησης της ιστοσελίδας μας.

Το York St John προσφέρει ειδικές μειώσεις στους φοιτητές που αποφοιτούν από το York St John University Προπτυχιακές βαθμίδες το 2019 και συνεχίζουν απευθείας σε μεταπτυχιακές σπουδές. Μάθετε περισσότερα για τις εκπτώσεις και τις υποτροφίες .

Μπορεί επίσης να υπάρξουν ορισμένες επιπλέον δαπάνες που πρέπει να ληφθούν υπόψη σε όλες τις σπουδές σας, συμπεριλαμβανομένου του κόστους διαμονής.

Δίδακτρα

Ηνωμένο Βασίλειο

Το κόστος διδάκτρων του York St John University για το πτυχίο BA, BS και BSc, PGCE Primary και Secondary και UG Health Program ανέρχεται σε £ 9.250 ετησίως για τους σπουδαστές UK / EU, Jersey, Guernsey και Isle of Man.

Τα δίδακτρα ενδέχεται να υποστούν πληθωρισμό τα επόμενα έτη.

Διεθνές (εκτός ΕΕ) 2019 - 20

Το κόστος διδάκτρων του York St John University για την είσοδο στο πτυχίο Degree Foundation, BA και BSc, PGCE για το έτος 2019 είναι £ 12,750 ετησίως για τους σπουδαστές διεθνών σπουδών.

Τα δίδακτρα ενδέχεται να υποστούν πληθωρισμό τα επόμενα έτη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποYork St John University »

Τελευταία ενημέρωση Ιανουάριος 30, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
3 - 6 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,250 GBP
Σπίτι
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη