BSc Λογιστική και Χρηματοοικονομικά

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πτυχίο BSc Accounting and Finance έχει σχεδιαστεί για φοιτητές που ενδιαφέρονται να επιδιώξουν επαγγελματική σταδιοδρομία στη λογιστική, τη χρηματοδότηση ή την επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που πηγαίνουν να αποκτήσουν επαγγελματικά προσόντα λογιστικής.

Το πρόγραμμα σας δίνει μια κατανόηση του νομικού, επιχειρηματικού και κοινωνικού περιβάλλοντος στο οποίο λειτουργεί η λογιστική και σας δίνει τη δυνατότητα να είστε εξοικειωμένοι με τις τεχνικές γλώσσες και πρακτικές του λογιστικού τομέα σε μια οικονομία της αγοράς. Αυτά περιλαμβάνουν τη μέτρηση και τη γνωστοποίηση στις οικονομικές καταστάσεις, τη λογιστική διαχείρισης, τον έλεγχο, τη φορολογία, το επιχειρηματικό δίκαιο και την εταιρική χρηματοδότηση.

Εξαίρεση από επαγγελματικές λογιστικές εξετάσεις

Ως πτυχιούχος αυτού του προγράμματος θα είστε σε θέση να αποκτήσετε εξαιρέσεις από τις επαγγελματικές λογιστικές εξετάσεις με αίτηση στον αρμόδιο φορέα λογιστικής. Το επίπεδο αυτών των εξαιρέσεων θα εξαρτηθεί από τις ενότητες που έχουν ληφθεί κατά τη διάρκεια του προγράμματος και τα επιτευχθέντα σήματα.

Δομή του προγράμματος

Οι ακριβείς ενότητες που είναι διαθέσιμες σε εσάς τα επόμενα χρόνια μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τη διαθεσιμότητα προσωπικού και τα ερευνητικά ενδιαφέροντα, τα νέα θέματα μελέτης, το χρονοδιάγραμμα και τη ζήτηση των σπουδαστών.

Μπορείτε να λάβετε ενότητες προαιρετικής μονάδας, εφόσον πληρούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις, όπου το χρονοδιάγραμμα επιτρέπει και εάν δεν έχετε ήδη λάβει την εν λόγω ενότητα ή ισοδύναμη ενότητα.

Μάθηση και διδασκαλία

Διαλέξεις

Διαλέξεις διάρκειας μίας ή δύο ωρών διενεργούνται μία φορά την εβδομάδα για τη διάρκεια κάθε ενότητας. Ο στόχος των διαλέξεων είναι να σας δώσουν πληροφορίες σχετικά με τις ιδέες που είναι κεντρικές στην ενότητα και να σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη της κατανόησής σας περί πολύπλοκων ιδεών. Πολλά από τα διδακτικά υλικά για διαλέξεις είναι διαθέσιμα σε εσάς ηλεκτρονικά για να συνοδεύουν τις σημειώσεις που λαμβάνετε κατά τη διάρκεια της διάλεξης. Διαλέξεις δίνονται από μια σειρά μελών του προσωπικού, συμπεριλαμβανομένων των κορυφαίων καθηγητών, οι οποίοι ενσωματώνουν τα τελευταία ερευνητικά ευρήματά τους στη διδασκαλία που λαμβάνετε. Οι φιλοξενούμενοι, συμπεριλαμβανομένων των μελών της βιομηχανίας, συμβάλλουν επίσης σε ορισμένες ενότητες.

Σεμινάρια και σεμινάρια

Τα σεμινάρια και τα σεμινάρια πραγματοποιούνται είτε κάθε εβδομάδα είτε κάθε δεύτερη εβδομάδα καθ 'όλη τη διάρκεια κάθε ενότητας. Περιλαμβάνουν μια σε βάθος διερεύνηση των θεμάτων που καλύπτονται στις διαλέξεις, καθώς και σας δίνουν την ευκαιρία να συζητήσετε διάφορες έννοιες και θεωρίες και να λάβετε ανατροφοδότηση σχετικά με τις γραπτές εργασίες σας. Ορισμένες ενότητες δεν έχουν εκπαιδευτικά προγράμματα και άλλοι στο τελευταίο έτος διδάσκονται αποκλειστικά από μαθήματα.

Ώρες μελέτης

Οι προγραμματισμένες ώρες επικοινωνίας, αποτελούμενες από διαλέξεις, σεμινάρια και σεμινάρια, διαφέρουν κατά τη διάρκεια των προγραμμάτων και μεταξύ των προγραμμάτων και είναι κατά μέσο όρο μεταξύ 11 και 14 ωρών. Επιπλέον, θα πρέπει να ολοκληρώσετε κατά μέσο όρο 20-25 ώρες ανεξάρτητης ή ομαδικής μελέτης ανά εβδομάδα.

Εκτίμηση

Οι ενότητες αξιολογούνται μέσω ενός συνδυασμού ομαδικών εργασιών, μαθημάτων, έργων και εξετάσεων. η στάθμιση καθενός από αυτά τα εξαρτήματα θα ποικίλει ανάλογα με τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις της ενότητας. Οι αναθέσεις διδακτικού υλικού έχουν συνήθως μήκος μεταξύ 2.500 και 6.000 λέξεων και οι εξετάσεις συνήθως πραγματοποιούνται στο τέλος της ενότητας, τον Ιανουάριο και τον Μάιο / Ιούνιο.

Πρέπει να περάσετε τις αξιολογήσεις του πρώτου έτους για να προχωρήσετε στο δεύτερο έτος. Υπάρχει πρόβλεψη για τους φοιτητές να αναφερθούν σε εξετάσεις τον Αύγουστο / Σεπτέμβριο εάν αποτύχουν σε οποιαδήποτε εξέταση σε οποιοδήποτε έτος. Η κατάταξη βαθμού απονέμεται με βάση τις επιδόσεις στις εκτιμήσεις στο τέλος του δεύτερου και τελευταίου έτους.

Απαιτήσεις εισόδου 2020

Τυπική προσφορά

AAA; ΙΒ: 36; BTEC Εθνική DDD

Απαιτούμενα θέματα

GCSE Μαθηματικά ελάχιστη βαθμίδα Β ή 5 ή GCE AL / AS Μαθηματικά, Καθαρά Μαθηματικά ή Περαιτέρω Μαθηματικά ή Βασικά Μαθηματικά? Γλώσσα Αγγλικής Γλώσσας GCSE τουλάχιστον βαθμού Β ή 5.

Πρόσθετα κριτήρια επιλογής

Ψάχνουμε για σπουδαίους σπουδαστές με πραγματικό ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για το θέμα.

Εκτός από τις συγκεκριμένες απαιτήσεις που αναφέρονται παραπάνω, αναζητούμε άριστα αποτελέσματα / προβλέψεις επιπέδου Α * και μπορούμε επίσης να λάβουμε υπόψη τα αποτελέσματα έως και τα GCSEs * και τα επίπεδα AS * ως μέρος της ολιστικής αξιολόγησης μιας εφαρμογής.

* Θα εξεταστούν ισοδύναμα προσόντα.

Διεθνείς φοιτητές

Οι διεθνείς φοιτητές θα πρέπει να ελέγξουν τις λεπτομέρειες των αγγλικών μας απαιτήσεων.

Εάν τα ακαδημαϊκά προσόντα ή οι γλωσσικές γνώσεις σας δεν πληρούν τις απαιτήσεις εισόδου, το INTO University of Exeter Center προσφέρει μια σειρά από μαθήματα που σας βοηθούν να φτάσετε στα απαιτούμενα γλωσσικά και ακαδημαϊκά πρότυπα.

Καριέρα

Ο πτυχίο λογιστικής από το Πανεπιστήμιο του Exeter θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων όπως η ανάλυση αναλυτικών προβλημάτων, η ομαδική εργασία, η έρευνα και η οργάνωση και η επικοινωνία των πληροφοριών. Η πλειοψηφία των αποφοίτων της Business School ακολουθεί το πτυχίο τους με μεταπτυχιακές σταδιοδρομίες στην οικονομία, τη λογιστική, τις επιχειρήσεις, την αναλογιστική επιστήμη, το μάρκετινγκ, την ασφάλιση, την τραπεζική, τη χρηματοδότηση ή τη διαχείριση τόσο στον εμπορικό όσο και στον δημόσιο τομέα. Ένας μεγάλος αριθμός μεταπτυχιακών φοιτητών σε αυτούς τους τομείς επισκέπτεται το Exeter για να προσλάβει τους σπουδαστές μας. Μερικοί από τους πτυχιούχους μας συνεχίζουν το ενδιαφέρον τους για τις σπουδές τους σε μεγαλύτερο βάθος ακολουθώντας έναν υψηλότερο βαθμό, συχνά εδώ στο Exeter.

Ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας και προοπτικές σταδιοδρομίας

Το University of Exeter Business School παρέχει μια σειρά υποστήριξης για να σας βοηθήσει να αναπτύξετε δεξιότητες ελκυστικές για τους εργοδότες.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ide ... περαιτέρω

The University of Exeter, in the south-west of the UK, is one of the top universities in the world. Our two locations in Exeter and Cornwall offer beautiful campuses in vibrant communities and are ideal environments in which to study and live. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη