BSc Ευφυής αλυσίδα εφοδιασμού

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ακολουθώντας το συναρπαστικό και καινοτόμο Συνθετικό Εκπαιδευτικό Μοντέλο του XJTLU , αυτό το πρόγραμμα είναι μια ισότιμη συνεργασία μεταξύ του Πανεπιστημίου και του βιομηχανικού εταίρου του, AMT, στη Σχολή Ευφυών Χρηματοοικονομικών και Επιχειρήσεων στο XJTLU Entrepreneur College (Taicang) .

Το πρόγραμμα BSc Intelligent Supply Chain ενσωματώνει την εφαρμογή και την πρακτική, παρέχοντας σας μια πρωτοποριακή εκπαίδευση στις αλυσίδες εφοδιασμού στην εποχή της τεχνητής νοημοσύνης.

Θα μελετήσετε θεωρίες σε στρατηγικές, διαδικασίες, συστήματα πληροφοριών, συστήματα οικονομικής υποστήριξης, προσομοίωση μοντέλων και βελτιστοποίηση τεχνητής νοημοσύνης σε λειτουργίες και εφοδιαστική αλυσίδα και θα λάβετε εκπαίδευση στη διαχείριση και τη βελτιστοποίηση της αλυσίδας εφοδιασμού.

Επιπλέον, θα επωφεληθείτε από τη συνεργασία της XJTLU με συνεργάτες του κλάδου στον τομέα της ευφυούς αλυσίδας εφοδιασμού, αποκτώντας μια σταθερή κατανόηση του τρόπου με τον οποίο η αλυσίδα εφοδιασμού διαμορφώνει τις δυνατότητες πωλήσεων και κέρδους μιας επιχείρησης και τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η τεχνολογία στην επανάσταση πρακτικές διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού σε όλο τον κόσμο.

Όχι μόνο αυτό, αλλά οι απόφοιτοι από αυτό το μοναδικό πρόγραμμα θα καλύψουν επίσης τις ανάγκες ενός ευρέος φάσματος εργοδοτών, καθώς η μοναδική εστίαση του εκπαιδευτικού μοντέλου στην επιχειρηματικότητα και την καινοτομία σάς παρέχει τις δεξιότητες και τις ικανότητες να σκέφτεστε σαν επιχειρηματίας, παρέχοντας τα θεμέλια για εσάς για να γίνουμε ένας από τους ηγέτες για τις νέες βιομηχανίες του αύριο.

Γιατί πρέπει να XJTLU ευφυή αλυσίδα εφοδιασμού στο XJTLU Entrepreneur College (Taicang);

 • Γίνετε μέρος μιας μοναδικής εκπαιδευτικής εμπειρίας, που σας προετοιμάζει να εργαστείτε σε βιομηχανίες με γρήγορο ρυθμό, ταχεία αλλαγή, έξυπνες τεχνολογίες.
 • Επωφεληθείτε από XJTLU «s στρατηγική θέση στο High-Tech Ζώνη Ανάπτυξης Taicang με ταχείς ρυθμούς τις βιομηχανίες που βασίζονται στην τεχνολογία?
 • Μάθετε μέσω πρακτικής εφαρμογής, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στην επίλυση πραγματικών προβλημάτων στην έρευνα και στις βιομηχανικές ρυθμίσεις.
 • Επωφεληθείτε από την καθοδήγηση και την κατάρτιση από εμπειρογνώμονες του κλάδου ως μέρος των μοναδικών συνεργασιών σχολείου με τη βιομηχανία με κορυφαίες επιχειρήσεις.
 • Κερδίστε πολύτιμες δεξιότητες επιχειρηματία και ηγεσίας μέσω της μελέτης των μοναδικών σύγχρονων επιχειρηματικών ενοτήτων που αποτελούν μέρος του πτυχίου, δίνοντάς σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε όποια καριέρα επιλέγετε.
 • 600 ώρες εμπειρίας πρακτικής που βασίζονται σε προβλήματα στο πλαίσιο του προγράμματος πτυχίων.
 • Σπουδές σε ειδικά σχεδιασμένες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη νέα πανεπιστημιούπολη Taicang του XJTLU (αναμένεται να ανοίξει το 2021).
 • Πτυχιούχος με προσόντα παγκόσμιας κλάσης, συμπεριλαμβανομένων δύο πτυχίων: πτυχίο XJTLU από το κινεζικό Υπουργείο Παιδείας και παγκοσμίως αναγνωρισμένο πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Λίβερπουλ, μέλος του Ομίλου Russell των κορυφαίων πανεπιστημίων του Ηνωμένου Βασιλείου.

Γνώση και δεξιότητες

Μόλις αποφοιτήσετε από το πρόγραμμα BSc Intelligent Supply Chain, θα έχετε:

 • μια ολοκληρωμένη και σε βάθος θεωρητική βάση της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας ·
 • την ικανότητα χρήσης της τεχνολογίας στις αλυσίδες εφοδιασμού για την επίλυση των πρακτικών προβλημάτων της λειτουργίας της αλυσίδας εφοδιασμού με σύγχρονα αναδυόμενα επιχειρηματικά μοντέλα ·
 • μια παγκόσμια προοπτική για τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας, καθώς και μια βαθιά εικόνα της βιομηχανίας εντός της Κίνας ·
 • την ικανότητα συνδυασμού θεωρίας, πρακτικής και κριτικής σκέψης για την εξεύρεση καινοτόμων επιχειρηματικών λύσεων.
 • περιεκτική γνώση επιχειρηματικότητας και ηγεσίας, έννοιας διαχείρισης έργων και καινοτομίας και πώς να τις εφαρμόσετε σε πρακτικό περιβάλλον ·
 • υψηλού επιπέδου επικοινωνίες, διαπροσωπικές, επίλυση προβλημάτων και αναλυτικές δεξιότητες που μεταβιβάζονται σε μια σειρά από σταδιοδρομίες και βιομηχανίες.

Shot with @expeditionxdrone

Ενότητες

Πρώτο έτος

Τα πτυχία του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν διάρκεια τριών ετών, ενώ στην Κίνα είναι τέσσερα, επομένως δεχόμαστε μαθητές με ορισμένα προσόντα απευθείας στο δεύτερο έτος, το οποίο είναι η αρχή του κύριου ακαδημαϊκού προγράμματος. Ωστόσο, οι περισσότεροι μαθητές εισέρχονται στο πρώτο έτος , το οποίο σας προσφέρει μια σειρά από ενδιαφέρουσες ενότητες, μαθήματα γλωσσών και βασικές δεξιότητες για το πτυχίο σας.

Δεύτερο έτος

Κύρια: Υποχρεωτικές ενότητες

Κύρια: Προαιρετικές ενότητες

Μικρά: Υποχρεωτικές ενότητες

Τρίτο Έτος

Κύρια: Υποχρεωτικές ενότητες

Κύρια: Προαιρετικές ενότητες

Μικρά: Υποχρεωτικές ενότητες

Τέταρτον

Κύρια: Υποχρεωτικές ενότητες

Κύρια: Προαιρετικές ενότητες

Μικρά: Υποχρεωτικές ενότητες

Καριέρα

Οι απόφοιτοι από αυτό το πρόγραμμα θα είναι καλά προετοιμασμένοι για να φτάσουν σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις ή να γίνουν επιχειρήσεις ή στρατηγικοί διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού σε κορυφαίους εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς. Δεν θα έχετε μόνο εξειδικευμένες γνώσεις, αλλά θα έχετε επίσης ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων που θα σας τοποθετήσουν σε πολύ βραβευμένη θέση στο μελλοντικό σας χώρο εργασίας.

Αμοιβές

Διεθνείς φοιτητές

88.000 RMB ανά ακαδημαϊκό έτος.

Έκπτωση για πρόωρα πουλιά

Όλοι οι διεθνείς που αποδέχονται την προσφορά τους έως την 1η Μαΐου 2020 θα δικαιούνται αυτόματα έκπτωση 8.000 RMB πρώιμων πτηνών

Λάβετε μέρος σε ένα δωρεάν μάθημα κινεζικής γλώσσας

Προσφέρουμε τώρα ένα δωρεάν καλοκαιρινό μάθημα κινεζικής γλώσσας για όλους τους προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές ξεκινώντας το πτυχίο τους τον Σεπτέμβριο του 2020.

Επιλέξτε από ένα μάθημα γλωσσών δύο εβδομάδων, τεσσάρων εβδομάδων ή έξι εβδομάδων.

Μαθητές του Χονγκ Κονγκ, του Μακάο και της Ταϊβάν

88.000 RMB ανά ακαδημαϊκό έτος.

Έκπτωση για πρόωρα πουλιά

Όλοι οι μαθητές του Χονγκ Κονγκ, της Ταϊβάν και του Μακάο που αποδέχονται την προσφορά τους έως την 1η Μαΐου 2020 θα δικαιούνται αυτόματα έκπτωση 8.000 RMB νωρίς.

Οι μαθητές του Χονγκ Κονγκ, του Μακάο και της Ταϊβάν που υποβάλλουν αίτηση στο XJTLU μέσω της κοινής εξέτασης εισόδου στο κυβερνητικό διαδικτυακό σύστημα αιτήσεων (Εκπαιδευτική Αρχή Εξετάσεων της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ) θα πληρούν αυτόματα τις προϋποθέσεις για έκπτωση 8.000 RMB πρώιμων πτηνών.

Ηπειρωτικοί Κινέζοι μαθητές

88.000 RMB ανά ακαδημαϊκό έτος.

Προυποθέσεις εισόδου

Διεθνείς φοιτητές

Έναρξη στο Έτος Ένα

Χαιρετίζουμε τις αιτήσεις από υποψηφίους υψηλής ποιότητας σε όλα τα μαθήματα με τα κατάλληλα γυμνάσια ή ισοδύναμα προσόντα. Οι φοιτητές αναμένεται κανονικά να έχουν υψηλή θέση στις επιδόσεις τους στο γυμνάσιο με ένα ελάχιστο μέσο όρο «Β» σε όλα τα μαθήματα καθώς και σε σχετικά θέματα.

Είσοδος στο Δεύτερο Έτος

Οι σπουδαστές που έχουν ολοκληρώσει Α-επίπεδα ή Διεθνές Απολυτήριο (ή ισοδύναμο) θα ληφθούν υπόψη για την είσοδο στο Δεύτερο Έτος, διαφορετικά προγράμματα έχουν διαφορετικές απαιτήσεις σχετικά με το θέμα.

 • Α-επίπεδο: BBB
 • IB Δίπλωμα: 30 βαθμοί
 • Προχωρημένες δοκιμές τοποθέτησης / Θέμα SATS - Δίπλωμα γυμνασίου με ΣΔΣ 3,0 ή άνω, συν:
  • Επανασχεδιασμένο SAT: 1280 (φοιτητές που πήραν τα SATs πριν από το 2016 θα απαιτήσουν 1800) ή ACT: 27 και 2 εξετάσεις AP: 4 ή 2 εξετάσεις SAT: 600 ή
  • 3 εξετάσεις AP: 4 ή
  • 3 θέματα SAT: 600

Μαθητές του Χονγκ Κονγκ, του Μακάο και της Ταϊβάν

Οι μαθητές από το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο και την Ταϊβάν μπορούν να υποβάλουν αίτηση με τα ακόλουθα:

 • Ελάχιστος βαθμός 400 για την Κοινή Είσοδο σε Κινεζικά Πανεπιστήμια για Υπερπόντιους Κινέζους Φοιτητές και Φοιτητές από το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο και την Ταϊβάν, ή
 • Η γενική σχολική ικανότητα ικανότητας τεστ (GSAT) βαθμολογεί τουλάχιστον το κορυφαίο 50 τοις εκατό για 4 μαθήματα, συμπεριλαμβανομένων των αγγλικών και των μαθηματικών. Για αναλυτικές πληροφορίες δείτε πληροφορίες στα κινέζικα .

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Για διεθνείς αιτούντες, εάν είστε μη ιθαγενής ομιλητής Αγγλικών ή εάν δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στα Αγγλικά, πρέπει να έχετε ικανοποιητικές δεξιότητες αγγλικής γλώσσας για να σπουδάσετε στο XJTLU . Γίνονται δεκτά διάφορα αγγλικά προσόντα:

Είσοδος πρώτου έτους

 • IELTS: 5.0
 • TOEFL: 62 (iBT)

Είσοδος 2ου έτους

 • IELTS 6.5
 • TOEFL: 90 (iBT)

Δεν απαιτούνται αγγλικά προσόντα για μαθητές από το Χονγκ Κονγκ, το Μακάο και την Ταϊβάν που λαμβάνουν την Κοινή Εξέταση ή το GSAT.

Οι μαθητές που εισέρχονται στο πρώτο έτος με λιγότερα από IELTS 6.0 ή ισοδύναμα στην αγγλική τους επάρκεια θα λάβουν 10 πιστωτικές μονάδες EAP και οι μαθητές με IELTS 6,5 ή παραπάνω θα λάβουν πέντε μονάδες EAP.

"Αυτό το πρόγραμμα συνδυάζει την BSc Intelligent Supply Chain, και την επιχειρηματικότητα και την εκπαίδευση καινοτομίας, επιτρέποντάς σας να αναπτύξετε μια κρίσιμη εικόνα για την πραγματική βιομηχανική λειτουργία."

Δρ Guoquan Liu
Διευθυντής προγράμματος

Πώς να εφαρμόσει

Οι αιτήσεις θα πρέπει να υποβληθούν μέσω του διαδικτυακού συστήματος αιτήσεων:

 1. Κάντε κλικ / πατήστε το σύνδεσμο εφαρμογής
 2. Δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας
 3. Συμπληρώστε την αίτησή σας

Μόλις δημιουργηθεί επιτυχώς ο λογαριασμός της αίτησής σας, εισαγάγετε προσεκτικά όλες τις πληροφορίες που απαιτούνται στη φόρμα αίτησης και βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες που παρέχετε είναι σωστές, πλήρεις και ενημερωμένες. Ανεβάστε τα απαιτούμενα έγγραφα στα αντίστοιχα πεδία.

Μπορείτε να συνδεθείτε για να δείτε τη φόρμα αίτησης ανά πάσα στιγμή.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο επιτυχούς υποβολής αιτήσεων για σπουδές στο XJTLU , επισκεφθείτε τη σελίδα με τον τρόπο υποβολής αιτήσεων .

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. ... περαιτέρω

Xi’an Jiaotong-Liverpool University (XJTLU) is an international joint venture university founded by Xi’an Jiaotong University in China and the University of Liverpool in the United Kingdom in 2006. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη