BSc Επιστήμη Υπολογιστών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Επισκόπηση μαθημάτων

Η επιστήμη των υπολογιστών διαδραματίζει ζωτικό ρόλο στην προώθηση της τεχνολογικής προόδου που είναι απαραίτητη για τη ζωή του 21ου αιώνα. Οι δεξιότητες, η εμπειρία και η τεχνική εμπειρογνωμοσύνη που θα αποκτήσετε στο Hull θα σας φέρουν σε μεγάλη ζήτηση, όταν ήρθε η ώρα να εισέλθετε στην αγορά εργασίας σε αυτήν την ταχέως εξελισσόμενη βιομηχανία.

Θα σας δώσουμε μια διεξοδική γείωση στις βασικές αρχές της επιστήμης των υπολογιστών. Μπορείτε επίσης να ειδικεύεστε σε περιοχές που σας ενδιαφέρουν.

Προσφέρουμε ενότητες από τον προγραμματισμό και την υπολογιστική επιστήμη σε τεχνητή νοημοσύνη και γραφικά υπολογιστών. Μπορείτε ακόμη να μελετήσετε πώς να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας.

Πώς θα μελετήσετε

Σε όλο το πτυχίο σας, θα πρέπει να σπουδάσετε για 1.200 ώρες το χρόνο. Αυτό βασίζεται σε 200 ώρες ανά 20 πιστωτικές μονάδες. Και περιλαμβάνει τις προγραμματισμένες ώρες, το χρόνο που αφιερώνεται στην τοποθέτηση και την ανεξάρτητη μελέτη. Ο τρόπος με τον οποίο αυτή τη φορά κατανέμεται μεταξύ καθεμιάς από αυτές ποικίλλει κάθε χρόνο και εξαρτάται από το μάθημα και τις ενότητες που μελετάτε.

6 λόγοι για να σπουδάσουν Επιστήμη Υπολογιστών στο Hull

 1. Διαπιστευμένο από την British Computer Society
 2. Σύνδεσμοι σε κορυφαία ονόματα όπως η Microsoft και η Sony
 3. Νέο εργαστήριο ρομποτικής με ανθρωποειδή ρομπότ Baxter
 4. Πρόσβαση σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις όπως το HIVE *
 5. 95% βαθμολογία απασχολησιμότητας μεταπτυχιακών
 6. Η έρευνά μας κατέλαβε την πέμπτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο ‡

Οι μελλοντικές σας προοπτικές

 • Εκκινητής εφαρμογών για κινητά
 • Μηχανικός λογισμικού
 • Βίντεο προγραμματιστής
 • Ειδικός ασφαλείας πληροφορικής
 • Αναλυτής συστημάτων υπολογιστών
 • Web developer

Ένα πτυχίο ηλεκτρονικών υπολογιστών σας δίνει τη γνώση ότι είστε μέρος ενός πεδίου που έχει αντίκτυπο σε σχεδόν κάθε πτυχή της σύγχρονης ζωής. Πολλοί από τους αποφοίτους μας συνεχίζουν να εργάζονται για γίγαντες της βιομηχανίας όπως η Sony, η Microsoft, οι Electronic Arts, οι Rockstar Games, η Dell, η Fujitsu και η Capita.

122467_photo-1515524738708-327f6b0037a7.jpgMarkus Spiske / Unsplash

Εξερευνήστε την εικονική περιήγηση

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/computer-science

* Περιβάλλον εντυπωσιακής οπτικοποίησης του Hull (HIVE)

† Ποσοστό σπουδαστών στην εργασία ή περαιτέρω σπουδών εντός έξι μηνών από την αποφοίτησή τους: Απόφοιτοι πλήρους πρώτου πτυχίου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Προορισμοί των αποφοίτων από την έρευνα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2016/17, που δημοσιεύθηκε από το HESA 2018

‡ Πλαίσιο αριστείας για την έρευνα 2014 (REF 2014)

Προυποθέσεις εισόδου

Βρετανοί κάτοικοι

Τα σημεία μπορούν να προέρχονται από τυχόν προσόντα του τιμολογίου UCAS, αλλά πρέπει να περιλαμβάνουν τουλάχιστον 80 πόντους

 • Ένα επίπεδο
 • Δίπλωμα, Διπλωμα ή Διευρυμένο Δίπλωμα BTEC
 • OCR Cambridge Τεχνικό Εισαγωγικό Δίπλωμα, Διπλωμα ή Διευρυμένο Δίπλωμα
 • Δίπλωμα CACHE ή Διευρυμένο Δίπλωμα
 • Ιρλανδικό πιστοποιητικό αποχώρησης
 • Σκωτσέζοι Ανώτεροι
 • Βραβείο προχωρημένου διπλώματος της Βαλκανικής
 • ή συνδυασμός κατάλληλων προσόντων του επιπέδου 3

Οι αιτούντες πρέπει επίσης να έχουν

 • Μαθηματικά GCSE βαθμού 4 ή C ή παραπάνω

Εναλλακτικά προσόντα

 • IB Δίπλωμα: 28 βαθμοί.
 • Πρόσβαση σε Δίπλωμα: Να περάσει με προσόντα σε τουλάχιστον 23 μονάδες (συμπεριλαμβανομένων ορισμένων επιστημών ή μαθηματικών) Κατάλληλα διπλώματα περιλαμβάνουν Πληροφορική / Επιστήμη / Μαθηματικά

Διεθνείς φοιτητές

Αν χρειάζεστε θεώρηση φοιτητών της κατηγορίας 4 για σπουδές ή εάν η πρώτη γλώσσα σας δεν είναι αγγλική, θα πρέπει να παρέχετε αποδεκτές αποδείξεις σχετικά με το επίπεδο επάρκειας αγγλικής γλώσσας.

Αυτό το μάθημα απαιτεί ακαδημαϊκό IELTS 6.0 συνολικά, με όχι λιγότερο από 5,5 σε κάθε δεξιότητα.

Εάν τα αγγλικά σας δεν πληρούν τα απαιτούμενα πρότυπα του Πανεπιστημίου για αυτό το πρόγραμμα, μπορεί να σας ενδιαφέρει κάποιο από τα μαθήματα αγγλικής γλώσσας.

Αν θέλετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό το πρόγραμμα από το University of Hull παρακαλούμε συμπληρώστε τη φόρμα και διαβάστε την πολιτική απορρήτου μας.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... περαιτέρω

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη