BSc Επαγγελματική Εμπειρία Πληροφορικής

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Από την προώθηση της έρευνας για τον καρκίνο μέχρι την ακριβή πρόβλεψη του καιρού, οι επιστήμονες υπολογιστών ενισχύουν την πρόοδο. Στην πραγματικότητα, τα πάντα, από την κοινωνική φροντίδα έως την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο ή ακόμη και το διαστημικό ταξίδι βασίζονται στα ταλέντα των αποφοίτων της Πληροφορικής. Θα λέγαμε ότι ο ουρανός είναι το όριο, αλλά είμαστε ήδη πολύ πέρα από αυτό!

Ένα πτυχίο στην Πληροφορική σας διδάσκει να προσεγγίζετε δημιουργικά τεχνικά προβλήματα. Σας δίνει επίσης πληροφορίες και κατανόηση για να βρείτε πρωτοποριακές λύσεις στα αναδυόμενα προβλήματα του κόσμου. Το μάθημα θα σας εξοπλίσει επίσης με τις πρακτικές δεξιότητες για να προσεγγίσετε τις προδιαγραφές, το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη χρήση συστημάτων υπολογιστών.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο τεχνολογικό κλίμα, το πρόγραμμα πτυχίων Πληροφορικής εξελίσσεται συνεχώς για να προβλέψει αναδυόμενες ψηφιακές ανακαλύψεις. Θα καλύψετε θέματα όπως η μηχανική μάθηση, η επαυξημένη πραγματικότητα και η ανάλυση δεδομένων, αλλά θα λάβετε επίσης μια βάση για δεξιότητες όπως η αρχιτεκτονική του υλικού, η μηχανική λογισμικού και η προσομοίωση και μοντελοποίηση.

Η εμπειρία του εργοδότη είναι υψίστης σημασίας σε αυτό το μάθημα, από την πρώτη μέρα θα μάθετε από τους υποψήφιους εργοδότες για τις προκλήσεις του «πραγματικού κόσμου». Οι τοποθετήσεις στον κλάδο, οι hackathon που χρηματοδοτούνται από την εταιρεία και η μάθηση βάσει έργου αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος σπουδών και βελτιώνουν σε μεγάλο βαθμό τα ποσοστά απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών μας.

Καλύτερες στιγμές

Κατατάχθηκε στις κορυφαίες 175 στον κόσμο (Times Higher Education World University Rankings 2020)

Σύνδεσμοι βιομηχανίας

Οι μαθητές μας έχουν συνεχώς την ευκαιρία να εφαρμόσουν τη θεωρία. Η εμπλοκή με μελλοντικούς εργοδότες ενθαρρύνεται, από την πρώτη μέρα. Για παράδειγμα, το Σχολείο έχει δεσμούς με περισσότερες από 500 εταιρείες πληροφορικής τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό. Αυτό ωφελεί τους μαθητές μας σε πολλά επίπεδα παρέχοντας βιομηχανική συμβολή στο περιεχόμενο πτυχίου μας, καλοκαιρινές και καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους τοποθετήσεις και διαγωνισμούς που διοργανώνονται από μελλοντικούς εργοδότες.

Διεθνώς αναγνωρισμένοι εμπειρογνώμονες

Η Σχολή διαθέτει μια σειρά από πολύ ισχυρές ερευνητικές ομάδες που ασχολούνται με την τεχνολογία αιχμής. Σημαντικά νέα ερευνητικά κέντρα έχουν δημιουργηθεί σε Secure Information Technologies (το Κέντρο Αριστείας του Ηνωμένου Βασιλείου), Ηλεκτρονικά, Τηλεπικοινωνίες και Πληροφορική (ECIT), e-Science και Sonic Arts.

Εμπειρία των σπουδαστών

Λόγω της μεγάλης ζήτησης για πτυχιούχους Επιστήμης Υπολογιστών, υπάρχουν περίπου 15-20 υποτροφίες, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων που χρηματοδοτούνται από την Civica, τη Citi και την Liberty IT, αξίας έως 25 £. Όλα παρέχουν ένα εισόδημα σε κάθε ακαδημαϊκό έτος, μια εγγυημένη βιομηχανική τοποθέτηση, μια ευκαιρία για πρόσθετη εργασία μερικής απασχόλησης κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους, καθώς και την ευκαιρία μόνιμης θέσης στην αποφοίτηση.

Woman sitting at a desk in front of coding computer screen

Δομή μαθημάτων

Αυτά τα πτυχία στοχεύουν στη διδασκαλία των θεμελιωδών αρχών της Επιστήμης Υπολογιστών, μαζί με τις απαραίτητες δεξιότητες, εργαλεία και τεχνικές για να επιτρέψουν στους αποφοίτους μας να ξεκινήσουν σταδιοδρομία ως επαγγελματίες μηχανικοί λογισμικού ή να καταστούν κατάλληλα καταρτισμένοι για την ανάληψη έρευνας στην Επιστήμη Υπολογιστών. Όπως με όλα τα μαθήματά μας, η βιομηχανική δέσμευση αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, εξισορροπώντας την ακαδημαϊκή θεωρία με την πρακτική μάθηση.

Οι φοιτητές μίας τιμής BEng / BSc περνούν ένα χρόνο σε μια αμειβόμενη, πλήρους απασχόλησης θέση - το Σχολείο έχει συνδέσμους με περισσότερους από 500 τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς εργοδότες, π.χ. BT, Liberty IT, Asidua, Kainos (Belfast), IBM (Αγγλία), Η Microsoft, η Sun Microsystems (Δουβλίνο), η Fujitsu (Ιαπωνία) και η Siemens (Γερμανία) και οι μαθητές βοηθούνται στην απόκτηση τοποθετήσεων.

Το πρόγραμμα περιέχει τα ακόλουθα θέματα που ενδέχεται να αλλάξουν λόγω της φύσης της βιομηχανίας πληροφορικής και να συμβαδίζουν με τις βιομηχανικές τάσεις.

Στάδιο 1

 • Αιτιολογία για επίλυση προβλημάτων
 • Εισαγωγή στη Μηχανική Λογισμικού
 • Θεμέλια υπολογιστικών συστημάτων

Στάδιο 2

 • Επαγγελματική Πρακτική Πληροφορικής
 • Αρχιτεκτονική και δίκτυα
 • Θεωρία Υπολογισμού
 • Ανάπτυξη λογισμικού
 • Μοντελοποίηση πληροφοριών
 • Δομές δεδομένων, αλγόριθμοι και γλώσσες προγραμματισμού

Στάδιο 3

 • Χρόνος τοποθέτησης

Στάδιο 4

 • Πρόγραμμα Επιστήμης Υπολογιστών

Προαιρετικά μαθήματα

 • Τυπικές μέθοδοι
 • Τεχνητή νοημοσύνη
 • Συγχρονισμένος προγραμματισμός
 • Ευφυές σύστημα πληροφοριών
 • Agile & Component-based Development χρησιμοποιώντας NET
 • Ασφάλεια συστημάτων πληροφοριών
 • Προηγμένη αρχιτεκτονική υπολογιστών

Επικοινωνήστε με τις ώρες διδασκαλίας

Μεγάλη ομαδική διδασκαλία 9 (μέγιστες ώρες)
9 ώρες διαλέξεων
Προσωπική μελέτη 24 (μέγιστες ώρες)
22-24 ώρες όπου αναμένουμε από τους μαθητές να αφιερώσουν χρόνο για την ολοκλήρωση των εργασιών, την εργασία σε έργα (ατομικά ή ομαδικά), προετοιμασία για πρακτικά μαθήματα, παράλληλα με τη μελέτη και την αναθεώρηση διδακτικού υλικού.
Διδασκαλία μικρών ομάδων / Προσωπικό σεμινάριο 6 (μέγιστες ώρες)
6 ώρες πρακτικών μαθημάτων, εργαστηρίων ή σεμιναρίων κάθε εβδομάδα

Προοπτικές καριέρας

Η μελέτη για πτυχίο Πληροφορικής στο Queen's θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις βασικές δεξιότητες και εμπειρίες που σχετίζονται με την απασχόληση, οι οποίες εκτιμώνται από εργοδότες, επαγγελματικές οργανώσεις και ακαδημαϊκά ιδρύματα. Οι απόφοιτοι από αυτό το πτυχίο στο Queen's θεωρούνται από εργοδότες (τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς).

Σύνδεσμοι απασχόλησης

Η Σχολή έχει συνδέσμους με περισσότερες από 500 εταιρείες πληροφορικής τόσο εδώ όσο και στο εξωτερικό. Επωφελούμαστε από το γεγονός ότι υπάρχουν περισσότερες εταιρείες λογισμικού που βρίσκονται στη Β. Ιρλανδία από οποιοδήποτε άλλο μέρος του Ηνωμένου Βασιλείου, εκτός του Λονδίνου. Αυτό προσφέρει οφέλη σε πολλά επίπεδα για τους μαθητές μας, από τη βιομηχανική συμβολή έως το περιεχόμενο των μαθημάτων μας, έως τις τοποθετήσεις όλο το χρόνο και το καλοκαίρι, καθώς και δραστηριότητες όπως διαγωνισμοί που διοργανώνονται από τις εταιρείες κ.λπ.

Πτυχίο συν βραβείο για εξωσχολικές δεξιότητες

Εκτός από το πτυχίο σας, στο Queen's, μπορείτε να έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μια ευρύτερη ζωή, ακαδημαϊκές και δεξιότητες απασχολησιμότητας. Για παράδειγμα, τοποθετήσεις, εθελοντική εργασία, κλαμπ, κοινωνίες, αθλήματα και πολλά άλλα. Έτσι, όχι μόνο αποφοιτάτε με πτυχίο αναγνωρισμένο από ένα παγκόσμιο κορυφαίο πανεπιστήμιο, αλλά θα έχετε πρακτική εθνική και διεθνή εμπειρία συν μια ευρύτερη έκθεση στη ζωή συνολικά. Το ονομάζουμε Degree Plus. Είναι αυτό που κάνει τη μελέτη στο Queen's University Belfast ξεχωριστή.

Μάθηση και διδασκαλία

Η Σχολή έχει παγκόσμια φήμη για την έρευνα και παρέχει εξαιρετικές εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης σε μεγάλα νέα ερευνητικά κέντρα σε Secure Information Technologies, Electronics, Communications and Information Technology και Sonic Arts. Ορισμένες ενότητες στο μάθημα συνδέονται στενά με την ερευνητική εμπειρογνωμοσύνη αυτών των κέντρων και εξελίσσονται και αλλάζουν γρήγορα ώστε να αντικατοπτρίζουν μερικές από τις τρέχουσες, αναδυόμενες και συναρπαστικές εξελίξεις στον τομέα.

Στο Queen's, στοχεύουμε στην παροχή ενός υψηλής ποιότητας μαθησιακού περιβάλλοντος το οποίο ενσωματώνει την πνευματική περιέργεια, την καινοτομία και τις βέλτιστες πρακτικές στη μάθηση, τη διδασκαλία και την υποστήριξη των σπουδαστών, ώστε να μπορέσουν οι μαθητές να αποκτήσουν το πλήρες ακαδημαϊκό δυναμικό τους.

Στο BEng στην Επιστήμη των Υπολογιστών, το κάνουμε αυτό παρέχοντας μια σειρά μαθησιακών εμπειριών που επιτρέπουν στους μαθητές μας να αλληλεπιδράσουν με ειδικούς σε θέματα, να αναπτύξουν χαρακτηριστικά και προοπτικές που θα τους εξοπλίσουν για τη ζωή και να εργαστούν σε μια παγκόσμια κοινωνία και να χρησιμοποιήσουν καινοτόμες τεχνολογίες και μια παγκόσμια βιβλιοθήκη που ενισχύει την ανάπτυξή τους ως ανεξάρτητων, δια βίου μαθητών. Παραδείγματα των ευκαιριών που παρέχονται για μάθηση σε αυτό το μάθημα είναι:

 • Επιπλέον πληροφορίες
  Οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπολογιστών σε εργαστήρια παγκόσμιας κλάσης (εξοπλισμένα με αρκετές εκατοντάδες υπολογιστές) και σε εξειδικευμένα πακέτα λογισμικού. Τα δίκτυα συνδέουν τους υπολογιστές σχολείου και πανεπιστημίου με ισχυρά μηχανήματα στη Μεγάλη Βρετανία.
 • Τεχνολογίες ηλεκτρονικής μάθησης
  Το εικονικό περιβάλλον μάθησης (VLE) ονομάζεται CANVAS και μπορεί να σχετίζεται με την επικοινωνία που σχετίζεται με διαλέξεις και εργασίες. Μια σειρά από εμπειρίες ηλεκτρονικής μάθησης ενσωματώνονται επίσης στον βαθμό μέσω, για παράδειγμα, διαδραστικών εργαστηριακών ομάδων σε έναν ευέλικτο χώρο μάθησης. Ενότητες πληροφορικής; podcasts και διαδραστικές διαδικτυακές μαθησιακές δραστηριότητες. ευκαιρίες χρήσης προγραμμάτων πληροφορικής που σχετίζονται με το σχεδιασμό σε πρακτικά και έργα που βασίζονται σε έργα κ.λπ.
 • Διαλέξεις
  Εισαγάγετε πληροφορίες σχετικά με νέα θέματα ως αφετηρία για περαιτέρω αυτοκατευθυνόμενη ιδιωτική μελέτη / ανάγνωση. Οι διαλέξεις παρέχουν επίσης ευκαιρίες για να υποβάλουν ερωτήσεις, να λάβουν κάποια σχόλια και συμβουλές σχετικά με τις αξιολογήσεις (συνήθως παρέχονται σε μεγάλες ομάδες σε συνομηλίκους όλων των ετών).
 • Ομότιμη καθοδήγηση
  Η Queen's τρέχει ένα πρόγραμμα καθοδήγησης από ομοτίμους για μαθητές υπολογιστών - μια ομάδα μαθητών από όλες τις ομάδες του έτους (εκτός από το πρώτο έτος) εκπαιδεύεται για να παρέχει υποστήριξη στους μαθητές του 1ου έτους, όσον αφορά την παροχή συμβουλών και καθοδήγησης, τη διοργάνωση κοινωνικών εκδηλώσεων κ.λπ. έχει ενεργό σώμα των Πρεσβευτών Ψυχικής Υγείας EEECS Student. Η Σχολή διαθέτει επίσης μια Εταιρεία Πληροφορικής (QCS - Queen's Computing Society) που οργανώνει μια σειρά δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων κοινωνικών εκδηλώσεων και πιο επίσημων δραστηριοτήτων, όπως διαλέξεις βιομηχανίας, για όλους τους μαθητές της Πληροφορικής. Οι βραδιές φιλανθρωπικών παιχνιδιών είναι ανοιχτές σε όλους τους μαθητές πληροφορικής στο σχολείο.
 • Προσωπικός δάσκαλος
  Οι προπτυχιακοί φοιτητές διαθέτουν έναν Προσωπικό Εκπαιδευτή που συναντά μαζί τους πολλές φορές κατά τη διάρκεια του έτους για να υποστηρίξει την ακαδημαϊκή τους ανάπτυξη.
 • Πρακτικές
  Όπου θα έχετε σημαντικές ευκαιρίες για να αναπτύξετε τεχνικές δεξιότητες και να εφαρμόσετε θεωρητικές αρχές σε πραγματικό ή πρακτικό πλαίσιο. Παρέχεται ολοκληρωμένη υποστήριξη επίδειξης.
 • Έργα και ομαδική εργασία
  Ορισμένες ενότητες σε όλο το πτυχίο θα χρησιμοποιούν εποπτευόμενα έργα ως μέσο που σας επιτρέπει να εφαρμόσετε την τεχνική σας κατανόηση. Η εκτεταμένη χρήση ομαδικών έργων θα σας δώσει την ευκαιρία να αναπτύξετε δεξιότητες που χρησιμοποιούνται ευρέως από τους εργοδότες. Τον τελευταίο χρόνο, αναμένεται να πραγματοποιήσετε μια σημαντική έρευνα σχετικά με ένα θέμα ή πρακτική μεθοδολογία. Θα λάβετε υποστήριξη από έναν επόπτη που θα σας καθοδηγήσει σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής της έρευνάς σας και θα σας δώσει σχόλια.
 • Αυτο-κατευθυνόμενη μελέτη
  Αυτό είναι ένα ζωτικό μέρος της ζωής ως μαθητής της Βασίλισσας, όταν πραγματοποιείται σημαντική ιδιωτική ανάγνωση, εμπλοκή με πόρους ηλεκτρονικής μάθησης, προβληματισμός σχετικά με τα σχόλια μέχρι σήμερα και πραγματοποιείται έρευνα ανάθεσης και εργασία προετοιμασίας.
 • Τοποθετήσεις εργασίας
  Ένας φοιτητής που παίρνει αυτό το πρόγραμμα πρέπει να περάσει ένα χρόνο για να αποκτήσει επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο σε μια πληρωμένη θέση πλήρους απασχόλησης. Οι μαθητές βοηθούν να αποκτήσουν κατάλληλα μέρη και το Σχολείο έχει εξαιρετικούς συνδέσμους με περισσότερους από 500 τοπικούς, εθνικούς και διεθνείς εργοδότες όπως η Microsoft, η Liberty IT, η Kainos, η IBM, η Deloitte, η BT, η Citi Group, η SAP και η Dell.

Εκτίμηση

Οι λεπτομέρειες των αξιολογήσεων που σχετίζονται με αυτό το μάθημα περιγράφονται παρακάτω:

 • Ο τρόπος με τον οποίο αξιολογείτε θα ποικίλλει ανάλογα με τους μαθησιακούς στόχους κάθε ενότητας. Ορισμένες ενότητες αξιολογούνται αποκλειστικά μέσω έργων ή γραπτών εργασιών. Άλλοι αξιολογούνται μέσω ενός συνδυασμού μαθημάτων και εξετάσεων στο τέλος του εξαμήνου. Λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο αξιολόγησης κάθε ενότητας παρουσιάζονται στο Εγχειρίδιο Φοιτητών που παρέχεται σε όλους τους μαθητές κατά τη διάρκεια της πρώτης χρονιάς.

Ανατροφοδότηση

Καθώς οι μαθητές προχωρούν στο μάθημά τους στο Queen's, θα λάβουν γενικά και συγκεκριμένα σχόλια σχετικά με τη δουλειά τους από μια ποικιλία πηγών, συμπεριλαμβανομένων καθηγητών, συντονιστών ενότητας, εποπτών τοποθέτησης, προσωπικών δασκάλων, συμβούλων σπουδών και συνομηλίκων. Οι φοιτητές πανεπιστημίου αναμένεται να ασχοληθούν με την ανακλαστική πρακτική και να χρησιμοποιήσουν αυτήν την προσέγγιση για τη βελτίωση της ποιότητας της εργασίας τους. Τα σχόλια μπορούν να παρέχονται σε διάφορες μορφές όπως:

 • Τα σχόλιά σας παρέχονται μέσω επίσημων γραπτών σχολίων και σημάτων σχετικά με την εργασία που έχετε υποβάλει ως άτομο ή ως μέρος μιας ομάδας.
 • Σχόλιο πρόσωπο με πρόσωπο. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει περιπτώσεις κατά τις οποίες χρησιμοποιείτε τις διαφημισμένες «ώρες γραφείου» των καθηγητών για να σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε ένα συγκεκριμένο ερώτημα.
 • Σχόλια ή αναφορές εργοδότη τοποθέτησης.
 • Ηλεκτρονικό ή ηλεκτρονικό σχόλιο.
 • Γενικά σχόλια ή ευκαιρίες ερωτήσεων και απαντήσεων στο τέλος μιας διάλεξης, σεμιναρίου ή σεμιναρίου.
 • Συμβουλές πριν από την υποβολή σχετικά με τα πρότυπα που πρέπει να στοχεύσετε και τις κοινές παγίδες που πρέπει να αποφύγετε. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να παρέχεται με τη μορφή μοντέλων απαντήσεων ή παραδειγμάτων που μπορείτε να ελέγξετε στο δικό σας χρόνο.
 • Ανατροφοδότηση και αποτελέσματα από πρακτικές τάξεις.
 • Σχόλια και οδηγίες που παρέχονται από το προσωπικό από εξειδικευμένες υπηρεσίες υποστήριξης όπως, Καριέρα, Απασχολησιμότητα και Δεξιότητες ή η Υπηρεσία Ανάπτυξης Μάθησης.
 • Αφού ελέγξετε τα σχόλιά σας, θα ενθαρρυνθείτε να εντοπίσετε και να εφαρμόσετε περαιτέρω βελτιώσεις στην ποιότητα της εργασίας σας.

Απαιτήσεις εισόδου

Απαιτήσεις επιπέδου

 • BBB, συμπεριλαμβανομένων Πληροφορικής, Μαθηματικών ή Ανάπτυξης Συστημάτων Λογισμικού + Μαθηματικών GCSE βαθμού C / 4
  ή
 • ABB συμπεριλαμβανομένων Χημείας, Ψηφιακής Τεχνολογίας, ΤΠΕ Α-επιπέδου GCE (όχι Εφαρμοσμένων ΤΠΕ Ενιαίου Βραβείου), Φυσικής, Τεχνολογίας και Σχεδιασμού ή Διπλού Βραβείου Εφαρμοσμένων ΤΠΕ + GCSE Μαθηματικά βαθμού C / 4

Απαιτήσεις πιστοποιητικού αποχώρησης από την Ιρλανδία

 • H2H3H3H3H3H3 συμπεριλαμβανομένου του βαθμού H3 υψηλότερου επιπέδου στα Μαθηματικά
  ή
 • H2H2H3H3H3H3, συμπεριλαμβανομένου του βαθμού H3 υψηλότερου επιπέδου στη Χημεία ή τη Φυσική + Συνήθης βαθμός Ο4 στα Μαθηματικά.

Πρόγραμμα πρόσβασης

 • Επιτυχής ολοκλήρωση του μαθήματος πρόσβασης με μέσο όρο 65-70%. Πρέπει να είναι σχετικό Πρόγραμμα Πρόσβασης (π.χ. Μαθηματικά και Πληροφορική) + Μαθηματικά GCSE βαθμού C / 4 ή ισοδύναμο στο Πρόγραμμα Πρόσβασης.

Διεθνές δίπλωμα απολυτηρίου

 • 34 βαθμοί συνολικά, συμπεριλαμβανομένων 6,6,5 στο Ανώτερο Επίπεδο για να συμπεριληφθούν τα Μαθηματικά Ανώτερου Επιπέδου.
  ή
 • Συνολικά 36 πόντοι, συμπεριλαμβανομένων 6,6,6 σε Ανώτερο Επίπεδο για να συμπεριλάβουν Ανώτερο Επίπεδο Χημείας ή Φυσικής

Εάν δεν προσφερθεί στο Ανώτερο Επίπεδο / GCSE, τότε θα γίνει αποδεκτό το Τυποποιημένο επίπεδο βαθμού 4 στα Αγγλικά και το Τυποποιημένο επίπεδο βαθμού 5 στα Μαθηματικά.

BTEC Level 3 Extended / National Extended Diploma

 • Ένα σχετικό υπολογιστικό QCF Επίπεδο 3 BTEC Extended Diploma (180 μονάδες), με 100 μονάδες σε βαθμό Διάκρισης και 80 μονάδες σε βαθμό Merit + GCSE Μαθηματικά βαθμός C / 4
 • Ένα σχετικό υπολογιστικό RQF Επίπεδο 3 BTEC National Extended Diploma (1080 Guided Learning Hours (GLH)), με τουλάχιστον 540 GLH σε βαθμό διάκρισης (τουλάχιστον 240 GLH για εξωτερική αξιολόγηση) και 540 GLH σε βαθμό Merit + GCSE Mathematics grade C / 4
  ή
 • Ένα σχετικό μηχανολογικό ή επιστημονικό QCF Επίπεδο 3 BTEC Extended Diploma (180 μονάδες), με 120 μονάδες σε βαθμό διακρίσεων και 60 μονάδες σε βαθμό Merit + GCSE Mathematics grade C / 4
 • Σχετικό μηχανικό ή επιστημονικό RQF Επίπεδο 3 BTEC National Extended Diploma (1080 Guided Learning Hours (GLH)), με τουλάχιστον 660 GLH σε βαθμό διάκρισης (τουλάχιστον 240 GLH για εξωτερική αξιολόγηση) και 420 GLH σε βαθμό Merit + GCSE Mathematics grade C / 4

Ανώτερο δίπλωμα BTEC

 • Όσοι έχουν καλές βαθμολογίες σε σχετικό Ανώτερο Εθνικό Δίπλωμα / Πτυχίο Ιδρύματος θα εξεταστούν ξεχωριστά ως προς την αξία τους για είσοδο στο Στάδιο 2 + GCSE Μαθηματικά βαθμού C / 4

Αποφοιτώ

 • Τουλάχιστον ένα πτυχίο 2: 2 υπό την προϋπόθεση ότι πληρούνται οι ειδικές απαιτήσεις για κάθε θέμα

Όλοι οι αιτούντες

 • Επιστήμη Υπολογιστών, Πληροφορική και Τεχνολογία Λογισμικού μοιράζονται έναν κοινό πυρήνα των ενοτήτων κατά το πρώτο έτος, έτσι οι μαθητές μπορούν, επομένως, να μεταφέρουν μεταξύ αυτών των βαθμών στο τέλος του πρώτου έτους, υπό την προϋπόθεση ότι πληρούν τις κανονικές απαιτήσεις προόδου.

Διεθνείς φοιτητές

Για πληροφορίες σχετικά με τα διεθνή ισοδύναμα προσόντων, παρακαλούμε ελέγξτε τις συγκεκριμένες πληροφορίες για τη χώρα σας.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας

Απαιτείται απόδειξη βαθμού IELTS * 6.0, με τουλάχιστον 5,5 σε οποιοδήποτε στοιχείο ή ισοδύναμο προσόν αποδεκτό από το Πανεπιστήμιο. * Λήφθηκε τα τελευταία 2 χρόνια.

Οι διεθνείς φοιτητές που επιθυμούν να υποβάλουν αίτηση στο Queen's University Belfast (και για τους οποίους η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη τους γλώσσα) πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν την ικανότητά τους στα αγγλικά, προκειμένου να επωφεληθούν πλήρως από την πορεία σπουδών ή έρευνας. Οι υπήκοοι εκτός ΕΟΧ πρέπει επίσης να πληρούν τις προϋποθέσεις για τη μετανάστευση στο Ηνωμένο Βασίλειο για τις θεωρήσεις βίζας και μετανάστευσης (UKVI) για τη χορήγηση θεωρήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας για υπηκόους ΕΟΧ και εκτός ΕΟΧ, επισκεφθείτε: www.qub.ac.uk/EnglishLanguageReqs.

Αν χρειαστεί να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα πριν μπείτε στο πρόγραμμα σπουδών, το INTO Queen's University Belfast προσφέρει μια σειρά από μαθήματα αγγλικής γλώσσας. Αυτά τα εντατικά και ευέλικτα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν την αγγλική σας ικανότητα για εισαγωγή σε αυτό το βαθμό.

Ως αποτέλεσμα της πανδημίας COVID-19, θα προσφέρουμε διαδικτυακά μαθήματα ακαδημαϊκών αγγλικών και προ-συνεδρίων μόνο από τον Ιούνιο έως τον Σεπτέμβριο του 2020.

 • Ακαδημαϊκό Αγγλικό: μια έντονη αγγλική γλώσσα και μαθήματα σπουδών για επιτυχή πανεπιστημιακή μελέτη σε επίπεδο πτυχίου
 • Pre-session English: ένα σύντομο εντατικό πρόγραμμα ακαδημαϊκών αγγλικών για φοιτητές που ξεκινούν πρόγραμμα σπουδών στο Queen's University Belfast και οι οποίοι πρέπει να βελτιώσουν τα αγγλικά τους.

Διεθνείς φοιτητές - Ίδρυμα και Διεθνή Προγράμματα Έτους 1

Το INTO Queen's προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων ακαδημαϊκής και αγγλικής γλώσσας για την προετοιμασία διεθνών φοιτητών για προπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Queen Θα μάθετε από έμπειρους καθηγητές σε ένα ειδικό διεθνές κέντρο σπουδών στην πανεπιστημιούπολη και θα έχετε πλήρη πρόσβαση στις εγκαταστάσεις παγκόσμιας κλάσης του Πανεπιστημίου.

Αυτά τα προγράμματα έχουν σχεδιαστεί για διεθνείς φοιτητές που δεν πληρούν τις απαιτούμενες απαιτήσεις ακαδημαϊκής και αγγλικής γλώσσας για άμεση είσοδο.

Δίδακτρα

Βόρεια Ιρλανδία (NI) 4,395 £
Αγγλία, Σκωτία ή Ουαλία (GB) 9,250 £
Άλλη (εκτός ΗΒ) ΕΕ 4,395 £
Διεθνές 20.800 £

Όλα τα δίδακτρα που αναφέρονται είναι για το ακαδημαϊκό έτος 2020-21. Τα δίδακτρα υπόκεινται σε ετήσια πληθωριστική αύξηση, εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά.

Πρόσθετα έξοδα μαθημάτων

Ολοι οι μαθητές

Ανάλογα με το πρόγραμμα σπουδών, ενδέχεται να υπάρχουν επιπλέον κόστη που δεν καλύπτονται από δίδακτρα, τα οποία οι μαθητές θα πρέπει να λάβουν υπόψη κατά τον προγραμματισμό των σπουδών τους.

Οι μαθητές μπορούν να δανειστούν βιβλία και να αποκτήσουν πρόσβαση σε διαδικτυακούς πόρους μάθησης από οποιαδήποτε βιβλιοθήκη της Βασίλισσας.

Εάν οι μαθητές επιθυμούν να αγοράσουν προτεινόμενα κείμενα, αντί να τα δανειστούν από τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου, οι τιμές ανά κείμενο κυμαίνονται από 30 £ έως 100 £. Ένα πρόγραμμα μπορεί να έχει έως και 6 ενότητες ανά έτος, το καθένα με προτεινόμενο κείμενο.

Οι μαθητές θα πρέπει επίσης να κάνουν προϋπολογισμό από 30 έως 75 £ ετησίως για φωτοτυπίες, memory sticks και εκτυπώσεις.

Οι μαθητές που αναλαμβάνουν περίοδο εργασίας ή σπουδάζουν στο εξωτερικό, είτε ως υποχρεωτικό είτε ως προαιρετικό μέρος του προγράμματος τους, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι θα πρέπει να χρηματοδοτήσουν επιπλέον έξοδα ταξιδιού και διαβίωσης.

Εάν ένα τελευταίο έτος περιλαμβάνει ένα μεγάλο έργο ή διατριβή, ενδέχεται να υπάρχουν δαπάνες που σχετίζονται με τη μεταφορά, τη διαμονή και / ή το υλικό. Το ποσό θα εξαρτηθεί από το επιλεγμένο έργο. Μπορεί επίσης να υπάρχουν πρόσθετα κόστη για εκτύπωση και δέσμευση.

Οι μαθητές ενδέχεται να επιθυμούν να εξετάσουν την αγορά μιας ηλεκτρονικής συσκευής. Το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τις προδιαγραφές του επιλεγμένου μοντέλου.

Υπάρχουν επίσης πρόσθετες χρεώσεις για τελετές αποφοίτησης, εξετάσεις και πρόστιμα στη βιβλιοθήκη.

Κόστος Επαγγελματικής Εμπειρίας Πληροφορικής

Οι μαθητές ενδέχεται να επιθυμούν να γίνουν φοιτητές μέλη του BCS - The Chartered Institute for IT - με ετήσιο κόστος 20 £ ή 30 £ για τέσσερα χρόνια (υπόκειται σε αλλαγές).

Οι μαθητές αναλαμβάνουν μια θέση στο έτος 3 και είναι υπεύθυνοι για τη χρηματοδότηση των εξόδων ταξιδιού, διαμονής και διαμονής. Αυτά τα κόστη ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία και τη διάρκεια της τοποθέτησης. Οι μαθητές μπορούν να λάβουν πληρωμή από τον πάροχο τοποθέτησης κατά τη διάρκεια του έτους τοποθέτησής τους.

Πώς χρηματοδοτώ τη μελέτη μου;

Υπάρχουν διαφορετικές ρυθμίσεις για τα δίδακτρα και την οικονομική υποστήριξη φοιτητών για φοιτητές από τη Βόρεια Ιρλανδία, εκείνους από την Αγγλία, τη Σκωτία και την Ουαλία (Μεγάλη Βρετανία), και εκείνους από την υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση.

Υποτροφίες

Κάθε χρόνο, προσφέρουμε μια σειρά υποτροφιών και βραβείων για νέους μαθητές.

Τελευταία ενημέρωση Αύγ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1845 as Queen's College Belfast, we became an independent university in 1908. Today, we are ranked in the top 173 universities in the world (QS World Rankings 2020) in the top 140 in the wo ... περαιτέρω

Founded in 1845 as Queen's College Belfast, we became an independent university in 1908. Today, we are ranked in the top 173 universities in the world (QS World Rankings 2020) in the top 140 in the world for graduate prospects (QS Graduate Employability Rankings 2020), and a member of the Russell Group of UK research-intensive universities, combining excellence in research and education with a student-centred ethos. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη