BSc Αναλογιστικής Επιστήμης

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

BSc Αναλογιστική Επιστήμη

Σε έναν κόσμο γεμάτο με αβεβαιότητες, αναλογιστές χρησιμοποιούν τα μαθηματικά, τις στατιστικές και λογισμικό για να βοηθήσει τους οργανισμούς να αποφεύγουν τον κίνδυνο και να επωφεληθούν από αυτό.

MSOE προσφέρει πτυχίο στην Αναλογιστική Επιστήμη. Κατατάσσει ως ένα από τα κορυφαία επαγγέλματα, αναλογιστές χρησιμοποιούν τα μαθηματικά, τις στατιστικές και λογισμικού για την πρόβλεψη της πιθανότητας και το κόστος ενός γεγονότος. Οι εμπειρογνώμονες σε:

 • Αξιολογώντας την πιθανότητα μελλοντικών γεγονότων που χρησιμοποιούν αριθμούς, δεν κρυστάλλινες σφαίρες.
 • Αναζητώντας δημιουργικούς τρόπους για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου.
 • Η μείωση της επίπτωσης των ανεπιθύμητων γεγονότων που συμβαίνουν.

Αναλογιστές έχουν ένα συνδυασμό ισχυρές δεξιότητες αναλυτικής, επιχειρηματική γνώση και κατανόηση της ανθρώπινης συμπεριφοράς για τη διαχείριση των σύνθετων κινδύνων που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας. Εργάζονται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων, από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, εργατικά συνδικάτα, τα δημόσια λογιστικά γραφεία και συμβούλους.

Σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο με τους αναδυόμενους κινδύνους και την ανάγκη για πιο δημιουργικούς τρόπους για την αντιμετώπισή τους, υπάρχουν συνεχείς ευκαιρίες για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Σύμφωνα με το Γραφείο των ΗΠΑ of Labor Statistics, μεταξύ των ετών 2010-2020, η απασχόληση για τους αναλογιστές προβλέπεται να αυξηθεί κατά 27 τοις εκατό.

Τα αποτελέσματα

Η αναλογιστική πρόγραμμα επιστήμη είναι νέα, ως εκ τούτου, τα ποσοστά τοποθέτησης δεν υπάρχουν ακόμα. Ωστόσο, η πρόβλεψη για την απασχόληση είναι εξαιρετική, όπως και όλα τα άλλα προγράμματα σπουδών MSOE.

Το πεδίο

Αναλογιστική επιστήμη περιλαμβάνει μια σειρά από αλληλένδετα θέματα, συμπεριλαμβανομένων των πιθανοτήτων, τα μαθηματικά, τις στατιστικές, τη χρηματοδότηση, την οικονομία, οικονομικά οικονομικά, και τον προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Κατά τα τελευταία 30 χρόνια το πεδίο έχει υποστεί δραματικές αλλαγές, χάρη στην ανάπτυξη των ηλεκτρονικών υπολογιστών υψηλής ταχύτητας και τα προγράμματα λογισμικού. Το 2013, η ιστοσελίδα αναζήτησης εργασίας CareerCast κατατάσσεται αναλογιστή ως το νούμερο ένα θέση εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες με βάση το περιβάλλον, το εισόδημα, την πρόσληψη προοπτικές, σωματικές απαιτήσεις και στρες.

Μπορεί να θέλετε να εξετάσει το ενδεχόμενο της αναλογιστικής επιστήμης, αν ...

 • Είναι σε θέση να κάνει τα μαθηματικά και λεπτομερή εργασία με ακρίβεια
 • Έχουν έντονο αναλυτική, τη διαχείριση του έργου και δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων
 • Έχουν συμφέρον στην επιχείρηση, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, της λογιστικής και των οικονομικών
 • Έχουν ισχυρή δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας
 • Είναι καλά με τους υπολογιστές και τα προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα Στόχοι

Οι απόφοιτοι του BS στο πρόγραμμα Αναλογιστική Επιστήμη θα:

 • επιδεικνύουν ολοκληρωμένη γνώση και δεξιότητες σε εφαρμοσμένα μαθηματικά.
 • επιδεικνύουν ολοκληρωμένη γνώση και δεξιότητες σε εφαρμογές προγραμματισμού ηλεκτρονικών υπολογιστών και πληροφορικής, όπως: τα υπολογιστικά φύλλα, λογισμικό παρουσιάσεων, προγράμματα στατιστικής ανάλυσης, διαχείριση βάσεων δεδομένων και γλώσσες προγραμματισμού.
 • έχουν καλή επιχειρηματική λογική.
 • εμφανίζει την κατανόηση των επαγγελματικών και ηθικών ευθυνών.
 • οθόνη κατάλληλα σε βάθος επικοινωνία, τη διαχείριση και την ομαδική εργασία των δεξιοτήτων, που σχετίζονται με τις πρακτικές και επαγγελματικές πτυχές της αναλογιστικής επιστήμης.
 • να είναι σε θέση να περάσει τα δύο πρώτα αναλογιστικές εξετάσεις σχετικά με την πιθανότητα και οικονομικών μαθηματικών πριν από τη λήψη βαθμούς BS τους και τις άλλες εξετάσεις στα επόμενα χρόνια μετά την αποφοίτησή τους.
 • να είναι καλά προετοιμασμένη για να γίνει αποδεκτή και να ολοκληρώσει με επιτυχία το πρόγραμμα του πλοιάρχου σε κάθε σχετικό τομέα σε πανεπιστήμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Φοιτητής Αποτελέσματα

Με την επιτυχή ολοκλήρωση της αναλογιστικής επιστημονικό πρόγραμμα, οι απόφοιτοι θα έχουν:

 • λαμβάνονται γενικά εφαρμοσμένα μαθηματικά γνώσης: ενιαία και πολυμεταβλητών λογισμός, πιθανότητα, στατιστικά, γραμμική άλγεβρα, διαφορικές εξισώσεις και οικονομικών μαθηματικών.
 • λαμβάνονται γενικές υπολογιστικές γνώσεις με τη συμπλήρωση μαθημάτων, όπως: Visual Basic, Java και Υπολογιστικές Μέθοδοι και Εφαρμογές.
 • ολοκληρώσει την επιχείρησή μαθήματα: Micro και Macro Οικονομικών, Αρχές Λογιστικής, Χρηματοοικονομικής και Λογιστικής, Διοικητική Λογιστική Κόστους, Χρηματοδότηση Επιχειρήσεων, Χρηματοοικονομική Διοίκηση και Επιχειρηματικό Δίκαιο.
 • ολοκληρώσει το μάθημα: δεοντολογίας των επαγγελματιών Διευθυντές και Μηχανικών.
 • παρακολουθήσει μαθήματα επικοινωνίας: Σύνθεση, τεχνική σύνθεση, την επικοινωνία των επιχειρήσεων και την ομιλία.

Επικοινωνήστε μαζί Kayla Maule σε maule@msoe.edu ή Whatsapp στο +1 414 573 9883 για περισσότερες πληροφορίες.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Milwaukee School of Engineering is a private, non-profit university offering bachelor’s and master’s degrees in engineering, business, mathematics and nursing and an intensive English for Academic Pur ... περαιτέρω

Milwaukee School of Engineering is a private, non-profit university offering bachelor’s and master’s degrees in engineering, business, mathematics and nursing and an intensive English for Academic Purposes program for those looking to improve their English proficiency. At MSOE, you will find a caring community of students and faculty. Together, we are committed to fostering a higher standard of academic programming and research, and personalized service, instruction and guidance. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη