Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Ενώ η διαφήμιση είναι μέρος του μάρκετινγκ, δεν είναι όλα του μάρκετινγκ. Peter Drucker, ένα πολύ γνωστό επιχειρηματία, περιγράφει το ρόλο του μάρκετινγκ στην επιχείρηση με αυτόν τον τρόπο: «Επειδή ο σκοπός της επιχείρησης είναι να δημιουργήσει έναν πελάτη, η επιχείρηση επιχείρηση έχει δύο - και μόνο δύο - βασικές λειτουργίες: την εμπορία και την καινοτομία. Εμπορία και την παραγωγή καινοτομίας αποτελέσματα? όλα τα υπόλοιπα είναι το κόστος. Το μάρκετινγκ είναι το διακριτικό, μοναδική λειτουργία της επιχείρησης. "Στο πρόγραμμά μας, θα σας βοηθήσει να μάθετε να λύσει τα προβλήματα εμπορίας, να καινοτομούν, να σκέφτονται στρατηγικά, κριτικά και δημιουργικά για την πληροφόρηση με την οποία παρουσιάζονται, καθώς και να επικοινωνούν σκέψεις σας αποτελεσματικά. Θα εργαστούν σε ομάδες, θα σκεφτείτε σε παγκόσμιο επίπεδο για το μάρκετινγκ, θα είστε σε θέση να αναγνωρίζουν τα ηθικά και νομικά ζητήματα με τα οποία μπορεί να αντιμετωπιστεί. Θα εξετάσει επίσης τις διαθέσιμες ψηφιακές ευκαιρίες να εξασκηθείτε χρησιμοποιώντας τις γνώσεις σας μάρκετινγκ για τη δημιουργία αξίας για τους πελάτες, τους μετόχους, τους εργαζομένους και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς της επιχείρησης.

Εμείς θα περιμένουμε να αναλάβει την ευθύνη για την εκμάθηση σας παρακολουθώντας κάθε τάξη, συμβάλλοντας στις ομάδες σας και να συζητήσεις στην τάξη σας, κρατώντας σας λέξη, και την επίτευξη των στόχων σας.

Marketing είναι μια συναρπαστική περιοχή που αντιμετωπίζει πολλές από τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα στην επιχείρηση-to-καταναλωτών και των επιχειρήσεων-to-business περιβάλλοντα. πεδίο μας περιλαμβάνει προσφορές ψηφιακά και άλλα μέσα συμπεριλαμβανομένης και της εργασίας είτε για πελάτες ή διαφημιστικά γραφεία, το σχεδιασμό της κοινωνικής και καμπάνιες για κινητά, και την ανάλυση των αποτελεσμάτων της εργασίας σας. Εμείς σας προετοιμάσει για να πάει σε πωλήσεις των επιχειρήσεων-to-business ή να είναι μέρος μιας παγκόσμιας οργάνωσης μάρκετινγκ, να εργαστούν στον τομέα της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας ή στο μάρκετινγκ των υπηρεσιών. το πρόγραμμα πρακτικής μας είναι ένα από τα καλύτερα στο κολέγιο. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες που διατίθενται για να εξασφαλίσει τουλάχιστον ένα οικοτροφείο κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Οι φοιτητές έχουν βρει ότι η εμπειρία που αποκτήθηκε από τη διαδικασία της πρακτικής τους βοήθησε να κατανοήσουν καλύτερα τα θέματα συζήτησης στην τάξη.

Μαζί με τα απαιτούμενα κύρια μαθήματα της συμπεριφοράς των καταναλωτών, των επιχειρήσεων-to-business μάρκετινγκ, έρευνα μάρκετινγκ, το διεθνές μάρκετινγκ και ολοκληρωμένης στρατηγικής μάρκετινγκ, θα χρειαστούν τέσσερα μαθήματα επιλέγονται από μια πολύ ευρεία επιλογή των μαθημάτων.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε13 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Denver »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη