BSBA - Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BSBA - Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας

Shippensburg University - John L. Grove College of Business

Γιατί η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας;

Η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού είναι ένας αυξανόμενος τομέας που καθίσταται σημαντικός καθώς οι επιχειρήσεις υιοθετούν μια σφαιρική προσέγγιση όσον αφορά την προμήθεια και την παραγωγή. Οι σπουδαστές που έχουν αποφοιτήσει από το πρόγραμμα σπουδών διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού Shippensburg έχουν βρει εργασίες σε θέματα εφοδιαστικής, διαχείρισης εγκαταστάσεων, διαχείρισης κυκλοφορίας, αγορών και πολλά άλλα. Η ευελιξία του προγράμματος και το προαιρετικό περιεχόμενο μαθήματος σάς επιτρέπουν να εξερευνήσετε διάφορες πτυχές του πεδίου και να προσαρμόσετε ανάλογα την εκπαίδευσή σας.

Γιατί να μελετήσετε τη διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας στο SHIP;

Οι εταιρείες διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού στο Πανεπιστήμιο Shippensburg λαμβάνουν μια ποικιλία μαθημάτων στους τομείς:

 • Διαχειριση μεταφορών
 • Πρόβλεψη
 • Αγοραστικός
 • Διαχείριση αποθεμάτων
 • ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ
 • Διασφάλιση ποιότητας
 • Χρονοδρομολόγηση
 • Διαχείριση πληροφοριών
 • Εξυπηρέτηση πελατών

Αυτό το μάθημα σας προετοιμάζει για πιστοποίηση ως Certified Supply Chain Professional (CSCP).

Το πλοίο διαθέτει ένα καθιερωμένο Πρόγραμμα Επαγγελματικής Πρακτικής που παρέχει ευκαιρίες για επαγγελματική εμπειρία ενώ κερδίζει πιστωτικές μονάδες. Οι σπουδαστές κερδίζουν μία πλήρη ώρα πίστωσης σε κάθε ισοδύναμο μιας εβδομάδας εργασίας 40 ωρών που τελειώνουν. Οι φοιτητές μπορούν να λάβουν το πολύ εννέα μονάδες.

Η ηλεκτρονική τράπεζα εργασίας της σύνδεσης SHIP Career Connection περιλαμβάνει καταχωρήσεις για ευκαιρίες πρακτικής άσκησης πλήρους και μερικής απασχόλησης σε μερικούς από τους κορυφαίους εργοδότες της PA. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να οργανώσουν τη δική τους άσκηση με τη συμμετοχή σε εκθέσεις εργασίας, τη δικτύωση με τους φίλους και την οικογένειά τους στον επιχειρηματικό κόσμο ή την εφαρμογή σε ομοσπονδιακά και κρατικά προγράμματα. Οι υποτροφίες πρέπει να εγκρίνονται τόσο από τον πρόεδρο του τμήματος όσο και από τον διευθυντή πρακτικής άσκησης.

Αυτές οι ευκαιρίες πρακτικής άσκησης περιλαμβάνουν οικογενειακές επιχειρήσεις, franchises, μικρές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις όπου υπάρχει ανάγκη για άτομα επιχειρηματικού πνεύματος. Οι πανεπιστημιακές σπουδές συχνά μετατρέπονται σε προσφορές εργασίας, σύμφωνα με τις μεταπτυχιακές έρευνες των φοιτητών επιχειρήσεων πλοίων.

Καριέρα στη διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού

Οι αποφοίτοι πλοίων με ιστορικό διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού μπορούν να βρουν απασχόληση σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελματικών ειδικοτήτων. Οι μισθοί των πρόσφατων αποφοίτων στα προγράμματα εφοδιαστικής αλυσίδας, σύμφωνα με διάφορες έρευνες, κατατάσσονται κοντά στην κορυφή μεταξύ των διαφόρων μεγάλων επιχειρήσεων. Η διαχείριση της αλυσίδας εφοδιασμού διαδραματίζει επίσης κεντρικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες απασχόλησης που περιλαμβάνουν την ανάπτυξη και τη διατήρηση της διεθνούς αλυσίδας εφοδιασμού.

Οι μισθοί διαχείρισης της αλυσίδας εφοδιασμού στην PA κυμαίνονται από $ 41.000 έως $ 79.000.

Σημαντικές και ελάχιστες απαιτήσεις

Το πτυχίο Bachelor of Science στην Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Management Supply Chain Management απαιτεί την ολοκλήρωση τουλάχιστον 120 ωρών πίστωσης στους ακόλουθους τομείς:

 • Μαθήματα Γενικής Εκπαίδευσης: Όλοι οι φοιτητές υποχρεούνται να ολοκληρώσουν το γενικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα του πανεπιστημίου, το οποίο παρέχει ένα ισορροπημένο ίδρυμα φιλελεύθερων τεχνών.
 • Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Σπουδών: Όλα τα μεγαλύτερα τμήματα Διοίκησης Επιχειρήσεων λαμβάνουν το ίδιο βασικό πρόγραμμα σπουδών. Αυτός ο πυρήνας περιλαμβάνει τα οικονομικά, τη χρηματοδότηση, τα συστήματα πληροφοριών, το μάρκετινγκ, τη συμπεριφορά των οργανώσεων και το επιχειρηματικό δίκαιο καθώς και άλλα επιχειρηματικά θέματα. Δείτε την ιστοσελίδα του College of Business για πλήρη λίστα μαθημάτων.
 • Μαθήματα διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού: Τα μαθήματα που απαιτούνται από τα μεγάλα παρέχουν στους φοιτητές το ακαδημαϊκό υπόβαθρο που απαιτείται για να είναι επιτυχημένοι επαγγελματίες. Δείτε μια πλήρη λίστα στη σελίδα διαχείρισης αλυσίδας εφοδιασμού.
 • Συγκέντρωση Διοίκησης Logistics: Οι μαθητές μπορούν να ολοκληρώσουν πρόσθετα μαθήματα για να κερδίσουν ένα BSBA με συγκέντρωση στη Διοίκηση Logistics.

Πιστοποιήσεις

Το John L. Grove College of Business, που ιδρύθηκε το 1971, είναι μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στην περιοχή του Μεσαίου Ατλαντικού. Από το 1981, το κολέγιο μας έχει αναγνωριστεί διεθνώς από το πιο έγκυρο γραφείο διαπίστευσης επιχειρήσεων, AACSB International.

Φοιτητικές ομάδες

Το John L. Grove College of Business έχει μια σειρά από συλλόγους για να συμμετάσχετε και να μάθετε περισσότερα για τον τομέα σπουδών σας έξω από την τάξη. Οι επαγγελματικές οργανώσεις των σπουδαστών σας προσφέρουν ποικίλες ευκαιρίες για να αναπτύξετε επαγγελματικές επαφές, να βελτιώσετε το μάθημά σας με πρακτικές εφαρμογές και να δημιουργήσετε μακροχρόνιες φιλίες στην επιχειρηματική κοινότητα. Ο Όμιλος Διαχείρισης Αλυσίδας Προμηθειών σας προετοιμάζει για τη μετάβαση από την τάξη στην καριέρα του επιλεγμένου σας τομέα.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση August 1, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Contact school
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Harrisburg, Pennsylvania
Ημερομηνία Έναρξης : Contact school
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ηνωμένες Πολιτείες - Shippensburg, Pennsylvania
Ημερομηνία Έναρξης : Contact school
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών