Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Επιχειρηματικό Analytics

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣ: BS στην Επιχειρηματική Analytics. Μικρό στο Analytics

Γιατί να μελετήσετε το Business Analytics στο MC;

Στην εποχή του Big Data, περισσότερα δεδομένα έχουν δημιουργηθεί τα τελευταία δύο χρόνια από ό, τι σε ολόκληρη την ιστορία της ανθρώπινης φυλής. Οι επιχειρηματικοί αναλυτές ερμηνεύουν και αναλύουν τα δεδομένα αυτά με στόχο τη βελτίωση της λειτουργίας των επιχειρήσεων και των οργανισμών. Αυτοί οι επαγγελματίες εργάζονται παντού από τις εταιρείες Fortune 500 σε νοσοκομεία, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κυβερνητικούς οργανισμούς. Οι επιτυχείς επιχειρηματικοί αναλυτές κατέχουν ένα μοναδικό συνδυασμό γνώσεων τομέα και μια σταθερή βάση στα μαθηματικά, τις στατιστικές και την επιστήμη των υπολογιστών.

Το Master in Business Analytics παρουσιάζει μια δημιουργική και στέρεη ισορροπία μεταξύ των μαθηματικών τεχνικών και των επιχειρηματικών εφαρμογών και παρέχει ευελιξία για να φιλοξενήσει μια ποικιλία των σπουδαστικών υποβάθρων και ενδιαφερόντων. Εκπαιδευμένοι στο ισχυρό πρόγραμμα σπουδών των φιλελεύθερων τεχνών της Maryville College , οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να αντιμετωπίσουν τις πολλές προκλήσεις του σύγχρονου επιχειρηματικού περιβάλλοντος που βασίζεται σε δεδομένα. Το πρόγραμμα στοχεύει στη δημιουργία εμπειρογνωμόνων που κατανοούν τα περίπλοκα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί. συλλογή, οργάνωση και ανάλυση δεδομένων από διάφορες πηγές. προτείνουν ρεαλιστικές λύσεις βασισμένες σε στερεό μαθηματικό σκεπτικό. και να γνωστοποιούν τα ευρήματα σε μια ποικιλία από ακροατήρια.

Maryville College Works είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προετοιμασίας σταδιοδρομίας που ενσωματώνεται στο τετραετές πρόγραμμα σπουδών των φιλελεύθερων τεχνών της Ακαδημίας. Βασικά στοιχεία περιλαμβάνουν αξιολόγηση, παροχή συμβουλών, δικτύωση και επαγγελματικές εμπειρίες.

Γνωρίστε έναν Τρέχον Φοιτητή

Thomas Simms '19

Hometown: Pigeon Forge, Τεν.

Το φθινόπωρο του 2017, ο Θωμάς, τότε σπουδαστής των μαθηματικών, μπόρεσε να αποκτήσει πρακτική άσκηση στο Κέντρο Οικονομικών Επιχειρήσεων του Blount Memorial Hospital. Το έργο τον έπεισε να αλλάξει τον κύριο του.

"Μου πήρε μόνο λίγες εβδομάδες από την ανάλυση δεδομένων για το Blount Memorial για να συνειδητοποιήσω ότι ήθελα να ακολουθήσω μια σταδιοδρομία στις επιχειρηματικές αναλύσεις. Λόγω του γεγονότος ότι είναι ένας ταχέως αναπτυσσόμενος τομέας και έχει ένα συνδυασμό μαθηματικών και επιχειρήσεων, με ενδιέφερε πολύ αυτός ο νέος τομέας σπουδών. Σκοπεύω να συνεχίσω με το Blount Memorial για το υπόλοιπο του προπτυχιακού μου τίτλου και θέλω να αποκτήσω μεταπτυχιακό δίπλωμα στην επιχειρηματική ανάλυση.

Γνωρίστε έναν πτυχιούχο

Grace Puryear '17

Επί του παρόντος: Επιδίωξη ενός μεταπτυχιακού τίτλου επιστήμης στην επιχειρηματική ανάλυση στο Πανεπιστήμιο του Tennessee-Knoxville

Ήταν μια πρακτική άσκηση στο καλοκαίρι με το Great West Casualty, όπου η Grace είδε πραγματικά, από κοντά, ποια είναι η καριέρα στην επιχειρηματική ανάλυση. Της άρεσε. Η πρακτική άσκηση, μαζί με τα προκλητικά μαθήματα της Σχολής στα μαθηματικά και τις στατιστικές, την προετοίμασαν για μεταπτυχιακό σχολείο και επίσης βοήθησε να προσγειωθεί στη διδακτική του θέση.

"Επέλεξα να συνεχίσω αυτό το πρόγραμμα εξαιτίας όλων των ευκαιριών που προσφέρει. Είναι ο τέλειος συνδυασμός μαθηματικών, στατιστικών και επιχειρήσεων ", είπε. "Είναι επίσης ένα αναπτυσσόμενο πεδίο με εξαιρετική προοπτική απασχόλησης. Η UT διαθέτει ένα από τα καλύτερα προγράμματα επιχειρηματικών αναλύσεων στη χώρα, οπότε είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτά τα επόμενα δύο χρόνια. "

Επιλογές καριέρας

Η έκθεση του Μαΐου 2011 του McKinsey Global Institute ήταν ο πρώτος από τους πολλούς που αναγνώρισε την ταχέως αυξανόμενη ζήτηση για επαγγελματίες του τομέα της ανάλυσης. "Στις περισσότερες βιομηχανίες, οι καθιερωμένοι ανταγωνιστές και οι νεοεισερχόμενοι φορείς θα αξιοποιήσουν τις στρατηγικές που βασίζονται σε δεδομένα για να καινοτομούν, να ανταγωνίζονται και να αποτυπώνουν αξία από πληροφορίες σε βάθος και σε πραγματικό χρόνο", ανέφερε η έκθεση. "... Μέχρι το 2018, μόνο οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν έλλειψη 140.000 έως 190.000 ατόμων με βαθιές αναλυτικές δεξιότητες καθώς και 1.5 εκατομμύρια διαχειριστές και αναλυτές με την τεχνογνωσία να χρησιμοποιούν την ανάλυση μεγάλων δεδομένων για να λαμβάνουν αποτελεσματικές αποφάσεις".

Οι εταιρείες που απασχολούν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών αναλυτών περιλαμβάνουν γίγαντες όπως το Google, το Amazon, η IBM και η Oracle. Επιπλέον, ένας αυξανόμενος αριθμός ιδιωτικών εταιρειών, κυβερνητικών οντοτήτων και μη κερδοσκοπικών οργανισμών σχηματίζουν εσωτερικές ομάδες αναλύσεων. Εκτός από την προετοιμασία ενός για μια σταδιοδρομία ως επιχειρηματικός αναλυτής, ο κύριος παρέχει εκπαίδευση για καριέρα, όπως οι επιστήμονες δεδομένων, οι προηγμένοι επαγγελματίες της ανάλυσης και οι στατιστικολόγοι.

Μαθησιακά αποτελέσματα

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν επιτυχώς το πρόγραμμα σπουδών θα έχουν επιτύχει τα ακόλουθα μαθησιακά αποτελέσματα:

 1. Αξιολογήστε την οργανωτική απόδοση σε σχέση με τις ανάγκες των διαφόρων φορέων του οργανισμού
 2. Κατανοήστε τις πολυπλοκότητες, τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργεί το οικονομικό, πολιτικό, τεχνολογικό και κοινωνικό / πολιτισμικό πλαίσιο στο οποίο λειτουργεί μια οργάνωση.
 3. Ερμηνεύει, αναλύει και παρουσιάζει οικονομικά και οικονομικά δεδομένα.
 4. Επικοινωνήστε σύνθετες ιδέες με ακρίβεια και σαφήνεια τόσο σε γραπτή όσο και σε προφορική μορφή, σε μια ποικιλία ακροατηρίων.
 5. Κατανοήστε τη λογική πίσω από το στατιστικό συμπέρασμα - την επιστήμη της εξαγωγής συμπερασμάτων από περιορισμένα δεδομένα - και να είναι σε θέση να αξιολογήσει το ρόλο της μεταβλητότητας στις εκτιμήσεις.
 6. Χρησιμοποιήστε με βεβαιότητα το λογισμικό για την αποθήκευση, την οργάνωση, τον χειρισμό και την ανάλυση πολύ μεγάλων ποσοτήτων δεδομένων.
 7. Χρησιμοποιήστε μαθηματικές τεχνικές για να παράγετε ρεαλιστικές λύσεις για την αύξηση της αποδοτικότητας και της κερδοφορίας των επιχειρήσεων.

Απαιτούμενα μαθήματα

Το διεπιστημονικό πτυχίο Bachelor of Science στο Business Analytics απαιτεί τουλάχιστον 63 ώρες πίστωσης που περιλαμβάνουν μαθήματα σε επιχειρήσεις, επιστήμη των υπολογιστών και μαθηματικά. Τα απαιτούμενα μαθήματα περιλαμβάνουν τις γνώσεις του τομέα, τις αναλυτικές δεξιότητες, την επαγγελματική εξέλιξη, την ανώτερη μελέτη και μια επιλεγμένη περιοχή συγκέντρωσης.

Μείζων

Πεδίο γνώσης:

 • BUS 201: Αρχές διαχείρισης (3 ώρες)
 • BUS 215: Αρχές Λογιστικής (3 ώρες)
 • BUS 242: Μάρκετινγκ (3 ώρες)
 • BUS 305: Οργανωτική Συμπεριφορά (3 ώρες)
 • BUS 344: Αρχές Οικονομικών (3 ώρες)
 • ECN 201: Αρχές οικονομικών (4 ώρες)

Αναλυτικές δεξιότητες:

 • MTH 125: Λογισμός Ι (4 ώρες)
 • MTH 222: Ανάλυση παλινδρόμησης (3 ώρες)
 • MTH 321: Πιθανότητα και Στατιστική I (3 ώρες)
 • CSC 111: Εισαγωγή στην Πληροφορική I (3 ώρες)
 • CSC 313: Συστήματα διαχείρισης βάσεων δεδομένων (3 ώρες)
 • CSC 314: Εξόρυξη δεδομένων (3 ώρες)
 • MTH 305: Μαθηματική Μοντελοποίηση (3 ώρες)

Επαγγελματική Ανάπτυξη (επιλέξτε ένα):

 • SLS 299: Θέματα στην Επαγγελματική Ανάπτυξη (2 ώρες) ή
 • CSC 299: Σεμινάριο έρευνας (1 ώρα)

Ανώτερη μελέτη:

 • MTH 351-352: Ανώτερη Μελέτη (6 ώρες)

Συγκέντρωση:

Οι μαθητές πρέπει να ολοκληρώσουν πέντε μαθήματα επιλεγμένα από τις ακόλουθες περιοχές συγκέντρωσης. Τρία από τα μαθήματα πρέπει να προέρχονται από την ίδια περιοχή συγκέντρωσης.

Περιοχή Συγκέντρωσης 1: Γνώση Τομέα.

 • BUS 244: Συμπεριφορά των καταναλωτών (3 ώρες)
 • BUS 337: Πρακτική άσκηση (3 ώρες)
 • BUS 319: Έρευνα Μάρκετινγκ (3 ώρες)
 • BUS 401: Στρατηγική Διαχείριση (3 ώρες)

Τομέας Συγκέντρωσης 2: Μαθηματικά και Στατιστική

 • MTH 225: Λογισμός II (4 ώρες)
 • MTH 232: Γραμμική Άλγεβρα (3 ώρες)
 • MTH 322: Πιθανότητα και Στατιστική ΙΙ (3 ώρες)
 • MTH 326: Αριθμητική Ανάλυση (3 ώρες)
 • MTH 221: Στατιστικές εισβολής (3 ώρες)
 • MTH 236: Διαφορικές εξισώσεις (3 ώρες)

Περιοχή Συγκέντρωσης 3: Επιστήμη Υπολογιστών

 • CSC 112: Εισαγωγή στην Πληροφορική II (3 ώρες)
 • CSC 231: Διακριτές δομές (3 ώρες)
 • CSC 241: Κατασκευές δεδομένων (3 ώρες)
 • CSC 312: Σχεδιασμός και Ανάλυση Αλγορίθμων (3 ώρες)
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε9 περισσότερα μαθήματα αποMaryville College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη