Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Bachelor of Science στο πρόγραμμα πτυχίο Φυσικής του Διαστήματος επιτρέπει στους μαθητές να εξερευνήσουν τις θεμελιώδεις δυνάμεις στη φύση μέσα από τη διερεύνηση ατομική, πυρηνική και στοιχειώδη συστήματα σωματιδίων.

Αυτό εφαρμόζεται πρόγραμμα φυσικής έχει σχεδιαστεί για να παράγει αποφοίτους προετοιμασμένοι για το χώρο και την επαγγελματική σταδιοδρομία αεροδιαστημικό τομέα. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από τρεις τομείς εξειδίκευσης: Αστροσωματιδιακής Φυσικής? Εξωτικά Propulsion? ή βαρύτητας φυσική και την κοσμολογία. Δουλεύοντας με ένα ειδικό ΔΕΠ με state-of-the art εργαστήρια και εξοπλισμό, μεταπτυχιακούς φοιτητές διατεθειμένη να προωθήσει την εξερεύνηση του διαστήματος και να προσθέσει στο σώμα των γνώσεων στον τομέα της επιστήμης.

Λόγω της ισχυρής έμφαση στην πειραματική φυσική, οι απόφοιτοι είναι καλά προσαρμοσμένη για να εισάγετε μια ποικιλία πεδίων σε προγράμματα της βιομηχανίας και μεταπτυχιακό επίπεδο. Εκτός από την απασχόληση στον τομέα της έρευνας και του διαστημικού προγράμματος, οι απόφοιτοι με πτυχία φυσικής θα ακολουθήσει διαφορετικές διαστημικής φυσικής σταδιοδρομία σε τομείς όπως η ιατρική φυσική, βιοφυσική, φυσική πλάσματος και σε άλλους τομείς που χρησιμοποιούν οι φυσικοί, όπως ο τομέας της στρατιωτικής υποστήριξης και ασφάλειας.

Το Bachelor of Science σε βαθμό Διαστημικής Φυσικής στεγάζεται στο Τμήμα Φυσικής στο Κολέγιο Τεχνών και Επιστημών.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Για να εισάγετε αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τέσσερα χρόνια της επιστήμης γυμνασίου και τα μαθηματικά, αποδεικνύοντας ένα υψηλό επίπεδο ικανότητας. Οι επιτυχόντες υποψήφιοι για το πρόγραμμα αυτό θα είναι έτοιμοι να εισέλθουν Μαθηματικά Ι, Φυσική Ι, και Γενική Χημεία και πρέπει να έχουν καλή γνώση των γραπτών Αγγλικά.

Απαιτήσεις Πτυχίο

Το Bachelor of Science στην Διαστημικής Φυσικής είναι ένα πρόγραμμα 120 ώρες πιστωτικές που μπορεί να ολοκληρωθεί σε οκτώ εξάμηνα. Ο κατάλογος των μαθημάτων παρακάτω περιλαμβάνει τις πλήρεις απαιτήσεις για το βαθμό του Bachelor of Science στην Διαστημικής Φυσικής. Ο κατάλογος είναι οργανωμένη ως «κάθετη περίγραμμα", σύμφωνα με το έτος κατά το οποίο θα έπρεπε κανονικά να ληφθούν τα μαθήματα. Αν και δεν είναι μια απαίτηση που πρέπει να ληφθούν τα μαθήματα κατά τη διάρκεια του έτους φαίνεται, οι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πολλά μαθήματα σε κάθε ακαδημαϊκό έτος μπορεί να έχουν προαπαιτούμενα ή / και corequisites. Ως εκ τούτου, συνιστάται ότι οι μαθητές διατηρούν το πρόγραμμά τους όσο το δυνατόν πλησιέστερα προς αυτό που φαίνεται παρακάτω. Πριν από την εγγραφή για ένα μάθημα, ελέγξτε την ενότητα περιγραφή του μαθήματος αυτού του καταλόγου για να διασφαλίσει ότι όλες οι προϋποθέσεις και / ή corequisites πληρούνται. Σημειώστε ότι προαπαιτούμενα για μια σειρά μαθημάτων είναι μόνο θεωρείται ότι πληρούνται εάν ο φοιτητής λάβει βαθμό "C" ή καλύτερα στα προαπαιτούμενα μαθήματα. Οι μαθητές πρέπει να έχουν ελάχιστη σωρευτική ΣΔΣ του 2,0 σε μαθήματα κορμού PS.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποEmbry Riddle Aeronautical University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
8 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη