BS στη χημεία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Τμήμα Χημείας και Βιοχημείας προσφέρει το πτυχίο BS για έναν κύριο τομέα της χημείας, με συγκεντρώσεις που πληρούν τις απαιτήσεις της American Chemical Accredited Programs για τις συγκεντρώσεις σε βιοχημεία, χημεία υλικών και στη χημική / χημική εκπαίδευση.

Το Τμήμα Χημείας και Βιοχημείας της JMU δεσμεύεται για την αριστεία στην προπτυχιακή εκπαίδευση, για την ενεργό συμμετοχή των φοιτητών στην έρευνα και για την παροχή συμβουλών στους σπουδαστές για να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους. Το τμήμα είναι αρκετά μεγάλο για να προσφέρει σύγχρονα εργαστήρια, προηγμένες συσκευές οργάνων και υπολογιστών και την ευκαιρία να παρακολουθήσει μαθήματα από μέλη ΔΕΠ με μεταπτυχιακές σπουδές και ερευνητικά ενδιαφέροντα σε όλους τους σημαντικούς τομείς της χημείας. Ταυτόχρονα, είναι αρκετά μικρό για τους μαθητές να αποκτήσουν πρακτική εμπειρία με εξοπλισμό έρευνας και να ακολουθήσουν ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα σπουδών.

Το τμήμα προσφέρει προγράμματα πτυχίων που πιστοποιούνται από την American Chemical Society στη χημεία, τη βιοχημεία, την επιστήμη των υλικών και τη χημική εκπαίδευση εκτός από τη βιοφυσική χημεία και το πτυχίο χημείας / επιχειρήσεων.

Το Τμήμα Χημείας και Βιοχημείας αποτελείται από 25 διδακτικές μονάδες πλήρους φοίτησης, που αντιπροσωπεύουν όλες τις σημαντικότερες υποδιευθύνσεις της χημείας.

Αποστολή

Το Τμήμα Χημείας και Βιοχημείας επιδιώκει να είναι προϊστάμενος του προπτυχιακού τμήματος που αναγνωρίζεται σε εθνικό επίπεδο για την προετοιμασία μεγάλων εταιρειών χημείας για μεταπτυχιακές και επαγγελματικές σχολές και σταδιοδρομίες, συμμετέχοντας σε συνεργατική έρευνα. Επιπλέον, το τμήμα διαδραματίζει θεμελιώδη ρόλο στην εκπαίδευση και την ανάπτυξη των σπουδαστών που ασχολούνται με άλλους επιστημονικούς κλάδους και εκθέτει τους σπουδαστές άλλων μεγάλων φορέων στη σημασία και τη σημασία της επιστήμης ως τρόπο γνώσης. Δεσμευόμαστε στην αριστεία στη διδασκαλία και την έρευνα για να διασφαλίσουμε ότι οι μαθητές μας θα οδηγήσουν παραγωγικές και ουσιαστικές ζωές.

Το Τμήμα Χημείας και Βιοχημείας του James Madison University θα προετοιμάσει την επόμενη γενιά επιστημόνων και επαγγελματιών υγείας και θα ενημερώσει τους πολίτες για:

  • Διαθέτουν ευρείες λύσεις επίλυσης προβλημάτων και επικοινωνιακές δεξιότητες που προωθούν επιτυχείς μεταβάσεις σταδιοδρομίας καθώς η επιστημονική κοινότητα ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες αλλαγές.
  • Κατανοήστε τους παραδοσιακούς κλάδους της χημείας και τις διεπαφές της με άλλους συναφείς επιστημονικούς κλάδους, όπως η βιολογική, περιβαλλοντική και υλική επιστήμη.
  • Εισάγετε απευθείας το εργατικό δυναμικό ή συνεχίστε τις σπουδές σας σε μεταπτυχιακά ή επαγγελματικά σχολεία σε όλη τη χώρα.

Συγκέντρωση V: Γενικό Πρόγραμμα Χημείας

Κάντε κλικ για να αποκτήσετε μια λίστα ελέγχου και ένα δείγμα χρονοδιαγράμματος σε μορφή PDF για το γενικό πρόγραμμα χημείας.

Συγκέντρωση VI: Πρόγραμμα Χημείας / Επιχειρήσεων

Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για σπουδαστές χημείας με προσανατολισμό στις επιχειρήσεις που προετοιμάζονται για επαγγελματική σταδιοδρομία στη νομοθεσία περί διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, τεχνικές πωλήσεις, τεχνικές υπηρεσίες και συναφείς τομείς.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

We know that success requires equal parts intellect and action. At JMU, that’s what Being the Change is all about. When students graduating from James Madison University proudly walk across the stage ... περαιτέρω

We know that success requires equal parts intellect and action. At JMU, that’s what Being the Change is all about. When students graduating from James Madison University proudly walk across the stage to receive their diplomas, they’re more than just educated. Διαβάστε Λιγότερα
Harrisonburg , Φλωρεντία + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη