Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Bachelor of Science Μηχανικού Υπολογιστών παρέχει ο φοιτητής με την ευκαιρία να αποκτήσουν ένα ευρύ υπόβαθρο στην πληροφορική, γλώσσες προγραμματισμού, η θεωρία κυκλωμάτων, σχεδιασμό ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεπικοινωνιακά συστήματα, ενσωματωμένα συστήματα ελέγχου, συστήματα πραγματικού χρόνου, και τη μηχανική λογισμικού. Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει μαθήματα γενικής παιδείας, της επιστήμης των υπολογιστών, της μηχανικής λογισμικού, ηλεκτρολόγων μηχανικών, και την ακολουθία επιστέγασμα των ανώτερων τάξεων του σχεδιασμού.

Αυτή η προστιθέμενη έμφαση στα συστήματα ελέγχου ενσωματωμένα σε πραγματικό χρόνο και διεπαφές hardware / software τοποθετεί το πρόγραμμα Μηχανικού Υπολογιστών σε μια μοναδική θέση για την αύξηση των ευκαιριών απασχόλησης μετά την αποφοίτησή τους. Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές εργασίες του έργου που έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους μαθητές να εργαστούν ως μέρος μιας ομάδας για την ανάπτυξη των πολύπλοκων συστημάτων, συμπεριλαμβανομένων τόσο του λογισμικού και του υλικού. Επιτρέπει τις ευκαιρίες μαθητή να οικοδομήσει ικανότητες στην ομαδική εργασία, το σχεδιασμό με τις απαιτήσεις και τις τεχνικές διασφάλισης της ποιότητας.

Ο γενικός στόχος του προγράμματος Μηχανικών Υπολογιστών στο Prescott είναι να παράγει αποφοίτους που θα είναι επιτυχής επαγγελματίες της μηχανικής υπολογιστών. Οι στόχοι του προγράμματος για τη μέτρηση της επίτευγμα μας του στόχου αυτού είναι μηχανικοί οι οποίοι:

  • Επίδειξη επιτεύγματα στο επάγγελμα που έχουν επιλέξει
  • Συμβάλλουν στην ανάπτυξη του επαγγέλματος
  • Επιδίδονται σε επαγγελματική ανάπτυξη
  • Συμβάλλει στην ευημερία της κοινωνίας μέσω της υπηρεσίας

Απαιτήσεις Πτυχίο

Το Bachelor of Science Μηχανικού Υπολογιστών μπορεί να κερδίσει σε οκτώ εξάμηνα υποθέτοντας κατάλληλο υπόβαθρο και πλήρους φοίτησης. Η επιτυχής ολοκλήρωση τουλάχιστον 127 διδακτικές ώρες είναι απαραίτητη.

Οι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πολλά γήπεδα σε κάθε ακαδημαϊκό έτος μπορεί να έχουν προαπαιτούμενα ή / και corequisites. Ελέγξτε την ενότητα περιγραφές πορεία αυτού του καταλόγου πριν από την εγγραφή για τις κατηγορίες για να εξασφαλιστεί απαιτούμενη αλληλουχίας. Ο βαθμός BS προϋποθέτει ότι οι μαθητές έχουν ένα ελάχιστο σωρευτικό μέσο σημείο βαθμού 2.00 σε όλα τα CEC, μαθήματα EE, SE, CS, και EGR που πληρούν όλες τις απαιτήσεις βαθμό.

Ο βαθμός Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών περιλαμβάνει μια επιλογή χώρου στον οποίο EP 394, ΑΕ 427, και 445 ΑΕ υποκατάστατο για μια τεχνική εκλεκτική, CEC 420, και CEC 421.

Ο βαθμός Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών περιλαμβάνει επίσης ένα κομμάτι της ρομποτικής. Αυτό το κομμάτι είναι ένα κοινό κομμάτι με τα Ε.Ε. και ME φοιτητές που ενδιαφέρονται επίσης για ρομποτικές εφαρμογές μέσα στις μεγάλες τους.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποEmbry Riddle Aeronautical University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
8 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη