Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Πολιτικής Αεροπορίας, που προσφέρονται από το Τμήμα Επιχειρήσεων, αντανακλά το συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό περιβάλλον των επιχειρήσεων, της κυβέρνησης, και την αεροπορική βιομηχανία. Η διδακτέα ύλη έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποφοίτους με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχή ένταξή τους στην επιχείρηση και την κοινωνία. Δίνεται έμφαση στην αποτελεσματική επικοινωνία, ποσοτική δεξιότητες, την παγκόσμια αναγνωρισιμότητα, την κοινωνική ευθύνη, της τεχνολογίας των πληροφοριών, δεξιότητες κριτικής σκέψης, η ομαδική εργασία, των επιχειρήσεων λειτουργικές ικανότητες, αεροπορία / αεροδιαστημική βιομηχανία οικειότητα, και μια δέσμευση για τη δια βίου μάθηση.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών προσφέρει μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία για την επιχείρηση εστιασμένη φοιτητής. Είναι η κατάλληλη βάση για την έναρξη ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην επιχείρηση, τη διαχείριση των αερομεταφορών, οικονομική διαχείριση, ή των πτήσεων. απαιτήσεις του μαθήματος περιλαμβάνουν εφαρμογές πληροφορικής, ομάδα / μεμονωμένα σχέδια και παρουσιάσεις, καθώς και ένα μίγμα της θεωρίας και των εφαρμογών για να προετοιμάσει καλύτερα τους μαθητές για μια ποικιλία των θέσεων στο χώρο εργασίας. Συνέδρια, φόρουμ, που επισκέπτονται ομιλητές, ενδιαφέρουσες εμπειρίες εκδρομή, και διεπιστημονική ευκαιρίες / δραστηριότητες που χρησιμεύουν για να εμπλουτίσουν τη διδακτέα ύλη.

Ποικίλα μαθήματα επιτρέπουν στους μαθητές να διευρύνουν τις γενικές συμφέροντά τους εκπαίδευση ή να συνεχίσουν συγκεκριμένα συμφέροντα σε πολλούς εξειδικευμένους τομείς, συμπεριλαμβανομένου του διεθνούς εμπορίου, της οικονομίας / οικονομικών, αεροπορία / αεροδιαστημική, ασφάλειας και πληροφοριών, το περιβάλλον, την ασφάλεια των αερομεταφορών, καθώς και τον πολιτισμό και τη γλώσσα. Μια ποικιλία από μοναδικά «ανηλίκων» (ήσσονος σημασίας προγράμματα σπουδών) είναι διαθέσιμα για τους ενδιαφερόμενους φοιτητές που επιθυμούν να συμπληρώσουν την επίσημη ακαδημαϊκή προετοιμασία τους με εξειδικευμένες μαθημάτων σε περισσότερες από 20 επιπλέον τομείς της μελέτης. Αφιερωμένο σύμβουλοι καθηγητές βοηθούν τους μαθητές ΑΒΑ στην αξιολόγηση τις πολλές ευκαιρίες που τους διατίθενται σε αυτό το πρόγραμμα.

Ενεργό που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις / αεροπορίας κλαμπ στην πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει Phi Beta Lambda (μια επιχείρηση εστιασμένη οργάνωση που παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να ανταγωνιστούν σε κρατικά και εθνικά συνέδρια ηγεσίας)? η Αμερικανική Ένωση Αεροδρόμιο Στελέχη (ένα αεροπορίας διαχείριση εστιασμένη σχέση με πριν από το ταξίδι, το Σικάγο, το Λας Βέγκας, το Τορόντο, το Σιάτλ, το Σαν Φρανσίσκο και το Χονγκ Κονγκ)? και η αεροπορία Business Networking Club (μια οργάνωση για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και δικτύωση).

Οι φοιτητές μας ενθαρρύνονται να σκέφτονται πέρα ​​από τα παραδοσιακά ακαδημαϊκά όρια και να αναζητήσουν εργασία και πολιτιστικές εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν και να διαφωτίσει τους στο εξελισσόμενο χώρο εργασίας και το παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Μοναδικά πρακτική και συνεργατική εκπαιδευτική εμπειρία είναι διαθέσιμες και να ενθαρρυνθεί, με το προσωπικό για να βοηθήσει τους μαθητές στην αναγνώριση θέσης και τοποθέτησης. Μια Συμβουλευτική Επιτροπή Επιχειρήσεων Βιομηχανίας παρέχει καθοδήγηση σχετικά με τις ανάγκες των επιχειρήσεων, της κυβέρνησης και του κλάδου των αερομεταφορών.

Πολυάριθμες καλοκαίρι-εξωτερικό εμπειρίες είναι διαθέσιμα για τους φοιτητές που επιθυμούν να αυξήσουν τις διεθνείς προοπτικές τους. Προηγούμενο θερινής στο εξωτερικό έχουν ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρονται στο Παρίσι, το Λονδίνο, την Ιταλία, την Πολωνία, την Κίνα, τη Γερμανία, το Εκουαδόρ, η Χιλή και το Μεξικό.

περιγραφές φυσικά, περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο, θα πρέπει να αναθεωρηθεί πριν από την εγγραφή για τις κατηγορίες, για να διασφαλιστεί η σωστή τοποθέτηση. Μερικά μαθήματα μπορεί να απαιτήσει προϋπόθεση γνώση του αντικειμένου ή συγκεκριμένη θέση της κατηγορίας. Τμήμα αιγίδα διδασκαλία και τα εργαστήρια είναι διαθέσιμα.

Απαιτήσεις Πτυχίο

Το πτυχίο Bachelor of Science στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Πολιτικής Αεροπορίας (ΑΒΑ) απαιτεί την επιτυχή ολοκλήρωση τουλάχιστον 120 διδακτικές ώρες, και συνήθως ολοκληρώνεται σε οκτώ εξάμηνα. Σχεδιασμένο για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται για την απόκτηση ένα ισχυρό θεμέλιο των επιχειρήσεων με έμφαση σε συγκεκριμένα αεροπορία των επιχειρήσεων και τη διαχείριση των ευκαιριών, ο φοιτητής μπορεί να επιλέξει μια περιοχή της συγκέντρωσης στη Διοίκηση, Χρηματοοικονομικά Διαχειρίσεως, Flight Operations-σταθερών πτερύγων, Flight Operations - Ελικόπτερο και Διαχείρισης Airport.

Οι μαθητές θα πρέπει να δηλώσουν τον τομέα της συγκέντρωσης στην αρχή του έτους δευτεροετών φοιτητών τους. Οι φοιτητές που θέλουν να ειδικευτούν σε περισσότερες από μία περιοχή της συγκέντρωσης μπορούν να διασχίσουν-χρησιμοποιούν έως και 6 ώρες πιστωτικές προς τη δεύτερη περιοχή της συγκέντρωσης. Οι φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Συνεταιρισμός Παιδείας μπορεί να υποκαταστήσει μέχρι 3 διδακτικές ώρες, εάν εγκριθεί, προς τα συγκεκριμένα μαθήματα που απαιτούνται στην περιοχή τους συγκέντρωση. Φοιτητές που εγγράφονται στο πρόγραμμα της Πολεμικής Αεροπορίας ή Στρατός ROTC μπορεί να υποκαταστήσει AF ή MSL μαθήματα για τα ανοικτά μαθήματα επιλογής.

Οι Επιλέξτε τις προσφορές πρόγραμμα Αεροπορίας Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Prescott διαπιστευμένο από το Αεροπορίας Διαπίστευσης Συμβούλιο Διεθνών (AABI). Ο στόχος της AABI διαπιστευμένων προγραμμάτων είναι η δημιουργία της διαχείρισης των αερομεταφορών και επαγγελματίες. Η Embry-Riddle Aeronautical University - Prescott Τμήμα Επιχειρήσεων είναι μέλος του Συνδέσμου των Collegiate Business Schools και Προγράμματα (ACBSP) και είναι σε υποψηφιότητα για τη διαπίστευση. Προκειμένου να απονεμηθεί το πτυχίο Αεροπορίας Διοίκηση Επιχειρήσεων, ο φοιτητής υποχρεούται να συμπληρώσει τουλάχιστον 80% των επιχειρήσεων πυρήνα και την περιοχή των μαθημάτων συγκέντρωση σε κατοικία ή τη μεταφορά των εν λόγω πιστώσεων από ιδρύματα εγκεκριμένα από τον Πρόεδρο του Τμήματος. Τα μόνα πτυχία των επιχειρήσεων που μπορούν να δηλώνονται ταυτόχρονα είναι BS / BA ή BS / ΑΒΑ με BS / GB Γλώσσας και Πολιτισμού ΠΑ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποEmbry Riddle Aeronautical University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη