Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το πρόγραμμα διαχείρισης της εναέριας κυκλοφορίας (ATM) είναι ένας βαθμός έχει σχεδιαστεί για τους φοιτητές των οποίων στόχος είναι να επιτευχθεί η απασχόληση στον έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας ή σε σχετικό τομέα. Τα ακαδημαϊκά μαθήματα ATM σχεδιαστεί για να παρέχει έκθεση σε διαδικασίες και λειτουργίες συνάδουν με εκείνα που βρέθηκαν σε Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA) εγκαταστάσεις ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας. Το πρόγραμμα σπουδών παρέχει επίσης ευρείες γνώσεις και δεξιότητες στα μαθηματικά, τη φυσική, τις επικοινωνίες, την ασφάλεια, τη μετεωρολογία και η αεροναυτική. Οι απόφοιτοι του προγράμματος αυτού έχουν γενικά εξαιρετικές ευκαιρίες απασχόλησης μετά την αποφοίτησή τους.

Σύμφωνα με την FAA, η μέση ετήσια μισθολογική για τους ειδικούς του ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας ήταν $ 127.805 το 2016. Εκτός από την υψηλή τους μισθούς, οι ειδικοί του ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας λαμβάνει άριστες παροχές που περιλαμβάνουν μια ποικιλία ασφάλισης, συνταξιοδότησης, αφήστε και ευέλικτες επιλογές δαπάνες για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους. Η FAA αναμένεται να προσλάβει πάνω από δώδεκα χιλιάδες νέων ελεγκτών για τα επόμενα επτά έως δέκα έτη.

ERAU είναι ένα από τα πολλά εγκεκριμένο από την FAA Πρωτοβουλία Κατάρτισης Εναέριας Κυκλοφορίας Collegiate (AT-CTI) τα σχολεία στις Ηνωμένες Πολιτείες ότι οι εταίροι με τη FAA να προετοιμάσει τους μαθητές για τις σταδιοδρομίες ως ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας. Οι απόφοιτοι του προγράμματος AT-CTI ERAU είναι επιλέξιμες για να παρακάμψει τα τμήματα των δοκιμών προ-απασχόληση εναέριας κυκλοφορίας της FAA, καθώς και η Κυκλοφορίας Βασικά γκολφ Air, η οποία λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια των πρώτων πέντε εβδομάδες κατάρτισης προσόντων στην Ακαδημία του ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας της FAA.

Το Bachelor of Science σε βαθμό Διαχείρισης Εναέριας Κυκλοφορίας στεγάζεται στο Τμήμα Αεροναυτικής Επιστημών στο Κολέγιο της Αεροπορίας.

Σημείωση: Το Πανεπιστήμιο δεν μπορεί να εγγυηθεί την επιλογή ή την απασχόληση ως ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας για φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει την πρωτοβουλία της εναέριας κυκλοφορίας Collegiate Εκπαίδευσης (AT-CTI) πρόγραμμα, επειδή η επιλογή της FAA ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας για την είσοδο στην Ακαδημία FAA και ανάθεση συνέχεια ως ένα ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας γίνεται αυστηρά κατά τη διακριτική ευχέρεια της FAA και με βάση τις ανάγκες στελέχωσης.

Απαιτήσεις Πτυχίο

Το πτυχίο Bachelor of Science στη διαχείριση της εναέριας κυκλοφορίας απαιτεί την επιτυχή ολοκλήρωση ενός τουλάχιστον 120 ώρες εξάμηνο, ολοκληρώθηκε κανονικά σε οκτώ εξάμηνα. Ένα ελάχιστο 40 ώρες εξάμηνο πρέπει να είναι ανώτερου επιπέδου. Οι φοιτητές καλούνται να συμπληρώσουν ΜΑ 111 και MA 112.

Οι μαθητές πρέπει να επιλέξετε και να ολοκληρώσει ένα δευτερεύον πεδίο της μελέτης, όπως εγκρίθηκε από το Τμήμα Επιστημών της Αεροπορίας Εφαρμοσμένης. Σύνολο πιστώσεων εντός του ανηλίκου θα ποικίλει ανάλογα με το ποια ανήλικος έχει επιλεγεί. Οι μαθητές συνήθως να επιλέξετε ένα ανήλικο που θα ενισχύσουν την αεροπορία σταδιοδρομία τους. Δείτε Μικρά Μαθήματα Σπουδών σε αυτόν τον κατάλογο.

Ένα ελάχιστο των 7 εξάμηνα απαιτείται για να ολοκληρώσει το πρόγραμμα σπουδών διαχείρισης της εναέριας κυκλοφορίας.

Οι μαθητές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι πολλά γήπεδα σε κάθε ακαδημαϊκό έτος μπορεί να έχουν προαπαιτούμενα ή / και corequisites. Παρακαλείστε να ελέγξετε τις περιγραφές πορεία σε αυτόν τον κατάλογο πριν από την εγγραφή για τις κατηγορίες για να εξασφαλιστεί απαιτούμενη αλληλουχίας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποEmbry Riddle Aeronautical University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
8 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη