BS στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η συγκέντρωση International Business προετοιμάζει τους μαθητές να κατανοήσουν και να συμμετέχουν αποτελεσματικά στη διαχείριση των επιχειρήσεων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον. Μαθήματα εξετάσει σε βάθος τις θεωρίες και εφαρμόζεται έννοιες που σχετίζονται με τη διεξαγωγή των επιχειρήσεων σε ένα ανταγωνιστικό παγκόσμιο στίβο. Τα μαθήματα των διεθνών επιχειρήσεων περιλαμβάνουν: Διεθνείς Επιχειρήσεις, Διεθνή Διαχείριση, Διεθνές Μάρκετινγκ και Διεθνές Εμπόριο.

Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Highlights

Ευκαιρίες πρακτικής άσκησης

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους σπουδών τους, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν σε πρακτική άσκηση είτε για πίστωση είτε όχι για πίστωση. Αυτό έχει πολλά οφέλη, καθώς τους επιτρέπει να αποκτήσουν πολύτιμη εργασιακή εμπειρία, να αναπτύξουν και να οικοδομήσουν πάνω σε δεξιότητες, να πάρουν ένα πόδι στην πόρτα σε μια εταιρεία κλπ.

Μελέτη ευκαιριών στο εξωτερικό και παγκόσμια επιχειρησιακή εμπειρία

Οι σπουδαστές μπορούν να ταξιδέψουν, να συναντήσουν άλλους ανθρώπους και να μάθουν για άλλους πολιτισμούς ενώ μελετούν και κερδίζουν πιστώσεις για το πτυχίο σας. Υπάρχουν πολλοί προορισμοί, όπως οι FDU Wroxton (Ηνωμένο Βασίλειο), η FDU New Jersey (ΗΠΑ), η SKKU (Κορέα), το Πανεπιστήμιο Zeppelin (Γερμανία), η Κίνα και πολλά άλλα. Η οικονομική σας βοήθεια θα "ταξιδέψει μαζί σας" κατά τη διάρκεια σπουδών στο Wroxton, NJ ή σε άλλες επιλεγμένες τοποθεσίες.

Μικρά στο Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Με τόσες πολλές τεχνολογικές εξελίξεις, η σημερινή αγορά μάρκετινγκ είναι πιο περίπλοκη από ποτέ. Οι έμποροι προσπαθούν να παρακολουθήσουν τις πληροφορίες που μοιράζονται και χρησιμοποιούν οι πελάτες τους σε διάφορες πλατφόρμες. Η επιτυχία στο μάρκετινγκ έγκειται στην ικανότητα κατανόησης αυτών των ψηφιακών και κοινωνικών πλατφορμών, καθώς και στην ικανότητά τους να ενσωματώνουν απρόσκοπτα μια σειρά από νέες δυνατότητες με μερικές από τις πιο παραδοσιακές. Ένα πτυχίο Bachelor in International Business με έναν ανήλικο στο ψηφιακό μάρκετινγκ από το Silberman College of Business θα προετοιμάσει τους μαθητές μας για μια καριέρα σε αυτόν τον δυναμικό τομέα και θα σας εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες για το σχεδιασμό, το σχεδιασμό και τη διαχείριση μιας καλά ολοκληρωμένης στρατηγικής μάρκετινγκ.

Επιταχυνόμενα Προγράμματα 4 + 1 Συνδυασμένου Πτυχίου

Οι φοιτητές στο κολλέγιο επιχειρήσεων της Silberman μπορούν να κερδίσουν τόσο προπτυχιακό όσο και μεταπτυχιακό δίπλωμα σε μόλις πέντε χρόνια (με την επιφύλαξη της επιλεξιμότητας για παραίτηση *), ακολουθώντας ένα από τα ακόλουθα πενταετή προγράμματα συνδυασμένου πτυχίου:

  • Λογιστική BSMS
  • BSMBA Finance
  • Διαχείριση BSMBA
  • BSMBA Marketing
  • Διαχείριση αλυσίδας εφοδιασμού BSMS

Αυτά τα συνδυασμένα προγράμματα σας επιτρέπουν να κερδίζετε τα πτυχία του πτυχιούχου και του μεταπτυχιακού σας σε ένα λιγότερο χρόνο από ό, τι θα έπαιρναν παραδοσιακά. * Για πληροφορίες παραίτησης επισκεφθείτε: MBA Core Curriculum

Προοπτικές καριέρας

Οι αποφοίτες μας εργάζονται σε διάφορους κλάδους σε όλη τη χώρα, και συγκεκριμένα: A & W, RBC, Deloitte, Surgmed, Partap Forest Products, CH Robinson, Intact, Urban Bella, Εκπαιδευτικές Υπηρεσίες East-West, Canucks Sports & Entertainment.

Απαιτήσεις για πτυχίο Bachelor of Science

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι παρακάτω απαιτήσεις περιγράφονται λεπτομερώς στο Silberman College of Business ιστοσελίδα. Κάθε φοιτητής με συγκεκριμένες ερωτήσεις πρέπει να επικοινωνήσει με τον σύμβουλο στην οικιακή πανεπιστημιούπολη.

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται με τη γραπτή συγκατάθεση του Υπουργείου Ανώτατης Εκπαίδευσης της Βρετανικής Κολούμπια, που ισχύει στις 8 Μαΐου 2006 και έχει υποβληθεί σε διαδικασία αξιολόγησης της ποιότητας και έχει διαπιστωθεί ότι πληροί τα κριτήρια που έχει ορίσει το Υπουργείο. Ωστόσο, οι υποψήφιοι σπουδαστές είναι υπεύθυνοι για να βεβαιωθούν ότι το πρόγραμμα και το πτυχίο θα είναι κατάλληλες για τις ανάγκες τους (για παράδειγμα, αποδεκτές από δυνητικούς εργοδότες, φορείς επαγγελματικής αδειοδότησης ή άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα).

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

As a leading innovator in global education, Fairleigh Dickinson University seeks new ways to offer its unique learning opportunities to students worldwide. The University's newest campus opened in 200 ... περαιτέρω

As a leading innovator in global education, Fairleigh Dickinson University seeks new ways to offer its unique learning opportunities to students worldwide. The University's newest campus opened in 2007 in Vancouver, British Columbia Διαβάστε Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Υποβολή ερώτησης

Άλλη