BS στη Γεωλογία

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το πτυχίο του πτυχίου της επιστήμης της γεωλογίας είναι ένα αυστηρό πρόγραμμα που προετοιμάζει τους μαθητές για τη μεταπτυχιακή μελέτη της εργασίας ως επαγγελματίας γεωλόγος. Το πτυχίο του πτυχίου των τεχνών είναι παρόμοιο αλλά προορίζεται για σπουδαστές που ενδιαφέρονται για σταδιοδρομία στην επιστήμη ή στη διαχείριση των φυσικών πόρων. Οι ανήλικοι στη γεωλογία και τη γη-διαστημική επιστήμη είναι διαθέσιμοι για σπουδαστές που επιθυμούν να σπουδάσουν στη ναυτική επιστήμη, την αστρονομία, τη γεωγραφία ή τη φυσική επιστήμη.

φωτογραφία του φοιτητή CSAV με λάβα Το Κέντρο για τη Μελέτη των Ενεργών Ηφαιστείων (CSAV) είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης και προβολής που καθιερώθηκε από το νομοθετικό σώμα του Hawai'i το 1989. Η αποστολή του CSAV στο UH Hilo Geology Building είναι να παρέχει εκπαίδευση και πληροφόρηση για τα ηφαιστειακά και τους φυσικούς κινδύνους που συμβαίνουν σε Hawai'i και σε όλο τον κόσμο. Αυτό γίνεται μέσω ποικίλων προγραμμάτων: δημόσια προβολή, συμπεριλαμβανομένων επισκέψεων σε σχολεία και παρουσίαση δημόσιων διαλέξεων και συμποσίων · ένα θερινό πρόγραμμα κατάρτισης επιστημόνων από αναπτυσσόμενα έθνη σε τεχνικές παρακολούθησης και αντίδρασης σε ηφαιστειακά ατυχήματα. πολλά ερευνητικά έργα. και την παραγωγή δημόσιων ενημερωτικών προγραμμάτων σχετικά με την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων για τους κατοίκους του Hawai'i.

Η γεωλογία είναι η μελέτη της γης: η μορφή και η σύνθεσή της, οι αλλαγές που έχει υποστεί και οι δυναμικές δυνάμεις που τη διαμορφώνουν σήμερα. Οι γεωλόγοι ενδιαφέρονται για το τι εξανεμίζουν τα ηφαίστεια, ποιες δυνάμεις παράγουν οροσειρές, όπου συμβαίνουν σεισμοί και πώς μπορούν να προβλεφθούν, πώς οι παγετώνες χαράσσουν το τοπίο και όπου μπορούν να εντοπιστούν πετρέλαιο και ορυκτά.

Η αποστολή του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου UH Hilo είναι να παρέχει στους φοιτητές ένα αυστηρό, υψηλής ποιότητας θεμέλιο στη γεωλογική επιστήμη. Ο πρωταρχικός στόχος είναι να προετοιμαστούν οι φοιτητές για μεταπτυχιακές σπουδές, να εργαστούν ως επαγγελματίες γεωλόγοι ή να ασχοληθούν με τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, τον προγραμματισμό ή τη διαχείριση των φυσικών πόρων. Το Τμήμα Γεωλογίας υποστηρίζει επίσης την αποστολή φιλελεύθερων τεχνών του Πανεπιστημίου, παρέχοντας στους φοιτητές γενικής εκπαίδευσης ευρύτερη γνώση του φυσικού τους περιβάλλοντος. Παρά το γεγονός ότι η παροχή προπτυχιακής εκπαίδευσης ποιότητας αποτελεί το επίκεντρο των προσπαθειών του Τμήματος, το Τμήμα υποστηρίζει και συμβάλλει στην προώθηση της επιστημονικής γνώσης, στην εφαρμογή γεωλογικών γνώσεων και στην εκπαίδευση και εξυπηρέτηση της κοινότητας.

Το πρόγραμμα Γεωλογίας εκθέτει τους φοιτητές στη θεωρία και την εφαρμογή ενός ευρέος φάσματος τομέων των γεωεπιστημών. Το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στη σύνθεση, τη δομή, την ιστορία και τη δυναμική της Γης. Οι μαθητές θα αποκτήσουν ένα ισχυρό υπόβαθρο στις βασικές επιστήμες καθώς αντιμετωπίζουν γεωλογικά προβλήματα χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της χημείας, της φυσικής και των μαθηματικών. Το μοναδικό φυσικό περιβάλλον του Hilo στην πλαγιά ενός ενεργού ηφαιστείου καθιστά το ιδανικό μέρος για να ζήσετε από πρώτο χέρι τις πιο δυναμικές πτυχές της γεωλογίας.

Τόσο οι εργαστηριακές όσο και οι επιτόπιες δραστηριότητες αποτελούν σημαντικά στοιχεία του προγράμματος και οι μαθητές μπορούν να περιμένουν να αναπτύξουν τις περιγραφικές, αναλυτικές και ερμηνευτικές τους δεξιότητες. Οι σπουδαστές συμβουλεύονται ότι οι εκδρομές στο χωριό διενεργούνται μερικές φορές εκτός ωρών διδασκαλίας.

Η μελέτη της γεωλογίας προετοιμάζει τους μαθητές για σταδιοδρομία στην περιβαλλοντική επιστήμη, τους φυσικούς πόρους και την επιστημονική έρευνα σε ποικίλα θέματα όπως η ηφαιστεία και η υδρολογία. Πολλοί από τους φοιτητές που αποφοιτούν από το πρόγραμμα BS συνεχίζουν να επιδιώκουν πτυχία μεταπτυχιακών σπουδών.

Στόχοι για μάθηση σπουδαστών στον κύριο

Περιεχόμενο

Τόσο τα προγράμματα BS και BA στη Γεωλογία έχουν σχεδιαστεί για να οδηγήσουν στην εκμάθηση των βασικών εννοιών και λεξιλογίου στους ακόλουθους τομείς:

 • Τεκτονικές πλάκες
 • Καταγωγή και ταξινόμηση πετρωμάτων και ορυκτών
 • Γεωλογική χρονολογική κλίμακα και πώς αυτό σχετίζεται με σημαντικά γεγονότα στην ιστορία της Γης και της ζωής της
 • Γεωφυσικές ιδιότητες της γης και παραμόρφωση των φλοιών
 • Διαδικασίες που διαμορφώνουν την επιφάνεια της Γης
 • Περιβαλλοντικοί κίνδυνοι και ζητήματα

Δεξιότητες

Οι απόφοιτοι αναμένεται επίσης να:

 • Ανάπτυξη δεξιοτήτων στην παρατήρηση και καταγραφή γεωλογικών χαρακτηριστικών και διαδικασιών.
 • Ανάπτυξη ικανότητας για την ερμηνεία των δεδομένων της επιστήμης της γης, συμπεριλαμβανομένων των ποιοτικών και ποσοτικών αναλύσεων.
 • Οι έννοιες της επιστήμης της γης εκφράζουν γραπτώς.
 • Γίνετε καταρτισμένοι σε:
  • Εντοπισμός και ερμηνεία της επιστημονικής βιβλιογραφίας
  • Δίνει προφορικές παρουσιάσεις
  • Χρησιμοποιώντας υπολογιστές σε επίπεδο συμβατό με την τρέχουσα επαγγελματική πρακτική.

Ειδικές πτυχές του προγράμματος

Τα εργαστήρια, οι αίθουσες διδασκαλίας και οι εγκαταστάσεις υποστήριξης του Τμήματος έχουν σχεδιαστεί για να φιλοξενήσουν ένα πλήρες και σύγχρονο γεωλογικό πρόγραμμα. Οι εργαστηριακές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν εκείνες για την προετοιμασία των πετρωμάτων, την ορυκτολογία και τη πετρολογία, την υγρή χημεία, την σεισμική παρακολούθηση και το εργαστήριο πληροφορικής του συστήματος γεωγραφικών πληροφοριών (GIS).

Οι φοιτητές έχουν επίσης πρόσβαση σε όργανα και υπολογιστές που χρησιμοποιούνται για την παρακολούθηση ηφαιστείου μέσω του Κέντρου Μελέτης Ενεργών Ηφαιστείων (CSAV), ενός προγράμματος κατάρτισης και προβολής που σχετίζεται με το Τμήμα Γεωλογίας. Η αποστολή της CSAV είναι να παρέχει εκπαίδευση και πληροφόρηση για τους ηφαιστειακούς και φυσικούς κινδύνους που συμβαίνουν στο Hawai'i και παγκοσμίως. Τα όργανα που είναι διαθέσιμα στο πρόγραμμα γεωλογίας μέσω του CSAV περιλαμβάνουν δέκτες GPS, όργανα συνολικού σταθμού και EDM, ακριβή όργανα ισοπέδωσης, φορητά σεισμόμετρα και γεωχημικά όργανα αερίου.

Ο Γεωλογικός Σύλλογος είναι μια ενεργός φοιτητική οργάνωση που παρέχει εμπειρίες πεδίου και αλληλεπίδραση με άλλα άτομα με ενδιαφέρον για τη γεωλογία.

BS σε γεωλογικές απαιτήσεις

Ομάδα 1. Γενική Εκπαίδευση Βασικές, Περιοχές και Ολοκληρωτικές Απαιτήσεις που ισχύουν το Φθινόπωρο 2011

Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να αποφοιτήσουν σύμφωνα με τις Γενικές Απαιτήσεις Βασικής, Περιοχής και Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης και τις απαιτήσεις βαθμολόγησης που ίσχυαν τη στιγμή που εισήλθαν στο σύστημα UH, όταν εισήλθαν στο UH Hilo ή όταν αποφοίτησαν, υπό τον όρο ότι δεν υπάρχει διακοπή στην εγγραφή.

Οι σπουδαστές θα πρέπει να συναντηθούν με τον ακαδημαϊκό τους σύμβουλο για να εξασφαλίσουν ότι θα εγγραφούν σε μαθήματα που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν σε αυτές τις απαιτήσεις, καθώς και απαιτήσεις για τους μεγάλους και για την αποφοίτηση. Ορισμένα μαθήματα μπορεί να ικανοποιούν τόσο τις απαιτήσεις γενικής εκπαίδευσης όσο και τις βασικές απαιτήσεις.

Ομάδα 2. Βασικές απαιτήσεις και πιστώσεις (73 μονάδες)

Όλα τα απαιτούμενα Μαθήματα στο GEOL στην Ομάδα 2, Βασικές Απαιτήσεις, πρέπει να συμπληρωθούν με βαθμό "C" ή καλύτερα.

 1. Απαιτούμενα μαθήματα από τη Γεωλογία
  • GEOL 111-111L Κατανόηση της Γης (3), Κατανόηση του Εργαστηρίου Γης (1)
  • GEOL 112-112L Ιστορία της Γης
  • GEOL 212 Υλικά Γης Ι: Ορυκτά (4)
  • GEOL 320 Erth Mat II: Igneous / Meta Rock (4)
  • GEOL 330 Παραμόρφωση της Γης (4)
  • GEOL 340 Ιζηματογενείς διεργασίες (4)
  • GEOL 342 Διαδικασίες γήινης επιφάνειας (3)
  • Μέθοδοι πεδίου GEOL 370 (3)
  • GEOL 445 GIS για Γεωλογία (3) ή GEOL 450 Γεωλογική Τηλεπισκόπηση (3)
  • GEOL 495A-495B Σεμινάριο (1), Σεμινάριο (1)
  • Και εννέα πρόσθετες ώρες εξαμήνου σε μαθήματα GEOL στο επίπεδο 300 ή 400. (9)
 2. Απαιτούμενα μαθήματα από συναφή πεδία
  • CHEM 161-161L Γενική Χημεία Ι (3), Γενική Χημεία Ι Εργαστήριο (1)
  • CHEM 162-162L Γενική Χημεία ΙΙ (3), General Chemistry II Lab (1)
  • ΕΓΓΡΑΦΗ 225 για το Sci
  • MATH 241 Λογισμός I (4)
  • MATH 242 Λογισμός ΙΙ (4)
  • PHYS 170-170L Γενική Φυσική I: Μηχανική (4), Gen Phys I Lab (1)
  • PHYS 272-272L Gen Phys II: Elec

Συνολικές ώρες διδασκαλίας που απαιτούνται για το BS στη Γεωλογία

Απαιτούνται 120 μονάδες.

Σημειώσεις

 1. Οι σπουδαστές πρέπει να κερδίσουν τουλάχιστον 2.0 ΣΔΣ σε μαθήματα που απαιτούνται για τον κύριο.
 2. Τουλάχιστον 32 μονάδες πρέπει να κερδιστούν σε μαθήματα σε επίπεδο 300 ή 400. Τα μαθήματα της ομάδας 2 παρέχουν 32 από αυτές τις πιστώσεις.
 3. Οι φοιτητές που προετοιμάζονται για το μεταπτυχιακό σχολείο πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο να πάρουν ένα καλοκαιρινό μάθημα πεδίου στη Γεωλογία και πιθανώς MATH 300 Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις (3) (Συνήθης Διαφορικές Εξισώσεις), CS 150 Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών I (3) (Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών) ή PHYS 260 Υπολογιστική Φυσική
 4. Για να αποκτήσουν πτυχίο Bachelor of Science στην Γεωλογία, οι φοιτητές πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις για τα μαθήματα και να πληρούν όλες τις άλλες απαιτήσεις του πανεπιστημιακού πτυχίου.
 5. Οι μαθητές που επιθυμούν να κάνουν έγκαιρη πρόοδο προς την αποφοίτηση καλούνται να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις απαιτήσεις βαθμού.
 6. Επιπλέον, όταν σχεδιάζετε ένα πρόγραμμα μαθημάτων, είναι επιτακτική η συνειδητοποίηση των προαπαιτούμενων μαθημάτων και της συχνότητας με την οποία προσφέρονται μαθήματα. Αυτές οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες στις καταχωρίσεις μαθημάτων αυτού του καταλόγου.
 7. Για να εξασφαλιστεί η πρόοδος προς την ολοκλήρωση του βαθμού, οι μαθητές καλούνται να συναντηθούν με έναν σύμβουλο κάθε εξάμηνο πριν εγγραφούν.
Τελευταία ενημέρωση Δεκ. 2018

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Hawai?i at Hilo is a state university with a private college atmosphere. We offer small class sizes, a low faculty-to-student ratio and opportunities for research and hands-on learni ... περαιτέρω

The University of Hawai?i at Hilo is a state university with a private college atmosphere. We offer small class sizes, a low faculty-to-student ratio and opportunities for research and hands-on learning. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη