BS στη Βιολογία

Alderson Broaddus University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BS στη Βιολογία

Alderson Broaddus University

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Το πρόγραμμα βιολογίας στο Κολλέγιο Επιστήμης, Τεχνολογίας και Μαθηματικών (STM) βρίσκεται στο Kemper-Redd Science Center. Το βιολογικό πρόγραμμα σπουδών στοχεύει στην αφύπνιση του ενδιαφέροντος του μαθητή για τον ζωντανό κόσμο, αναπτύσσοντας επιστημονικές συνήθειες στην επιδίωξη της γνώσης στην επιστήμη. Οι απόφοιτοι είναι καλά προετοιμασμένοι για να συνεχίσουν την μεταπτυχιακή τους εκπαίδευση ή να προχωρήσουν απευθείας στην καριέρα τους στα προγράμματα επαγγελματικής επιστήμης υγείας (π.χ. Ιατρική Σχολή, Βοηθητικά προγράμματα γιατρού κλπ.), Τη βιομηχανία ή τη διαχείριση των πόρων των άγριων ζώων. Το πρόγραμμα βιολογίας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους φοιτητές ένα ευρύ υπόβαθρο και μια σταθερή βάση στη βιολογία, στην οποία μπορούν να οικοδομήσουν τη σταδιοδρομία τους. Πολλοί πτυχιούχοι βιολογίας θα κερδίσουν διπλό πτυχίο με την περιβαλλοντική επιστήμη, τη χημεία ή την επιστήμη των υπολογιστών για να τους κάνουν πιο ανταγωνιστικές στην αγορά εργασίας ή όταν κάνουν αίτηση για μεταπτυχιακό σχολείο.

Καριέρα στη Βιολογία

Οι επιλογές καριέρας είναι ουσιαστικά απεριόριστες για τους βιολόγους. Επειδή νέες ευκαιρίες για βιολόγους αναπτύσσονται σχεδόν σε όλους τους επαγγελματικούς τομείς, η εμπειρία και η κατάρτιση ως βιολόγος θα απαιτηθούν. Η εμπειρία και η εκπαίδευση του φοιτητή στη βιολογική επιστήμη στην ΑΒ θα τα προετοιμάσει για καριέρα στην ιατρική, την οδοντιατρική, την κτηνιατρική, τη φυσικοθεραπεία, τον βοηθό του γιατρού, τη φαρμακοβιομηχανία, την έρευνα και άλλα επιστημονικά επαγγέλματα. Ωστόσο, οι βιολόγοι μπορούν επίσης να εργαστούν ως σύμβουλοι ή ερευνητές στη βιομηχανία, κυβερνητικούς ερευνητές ή τεχνικούς, ερευνητές βιοπληροφορικής, έρευνας και ανάπτυξης, βιολόγους πεδίου, βιολόγους συντήρησης, δασκάλους, βιοστατιστές και ποιοτικό ελεγκτή.

Ευκαιρίες Συμμετοχής

Οι σπουδαστές θα έχουν πλεονεκτήματα και ευκαιρίες μέσα στην κοινότητα της πανεπιστημιούπολης της AB για να αναπτύξουν διαπροσωπικές επικοινωνίες και οργανωτικές δεξιότητες και να γίνουν πιο σίγουροι για τη συνάντηση και τη διοίκηση ανθρώπων. Οι εμπειρίες σε κοινωνικές ομάδες και ομάδες υπηρεσιών, κυβέρνηση φοιτητών, φοιτητικές δημοσιεύσεις ή σε μουσικές και θεατρικές παρουσιάσεις μπορούν να συμβάλουν στην προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη. Υπάρχουν ευκαιρίες για συμμετοχή των φοιτητών στο υπαίθριο club, το ZAG (Zetta Alpha Gamma) Science Club, σε περιφερειακά και εθνικά επιστημονικά συνέδρια, καθώς και σε γεύματα και πικνίκ διαίρεσης.

Πρόγραμμα Μελέτης

Το απαιτούμενο πρόγραμμα σπουδών για το μάθημα αυτό παρέχει τον βασικό πυρήνα των μαθημάτων για να τονίσει τη μελέτη των ζώντων οργανισμών και των διαδικασιών ζωής. Το μάθημα επικεντρώνεται στις έννοιες και τις τεχνικές που είναι απαραίτητες για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων. Περιλαμβάνεται η εστίαση στις κυτταρικές οντότητες, η κυτταρική δομή, ο κυτταρικός μεταβολισμός, οι κυτταρικοί οργανισμοί, τα φυτά, τα ζώα, καθώς και η μορφή του σώματος και η λειτουργία του στο επίπεδο του οργανισμού. Περιλαμβάνονται μοριακές έννοιες, γενετική, μεταβολισμός, φυσιολογία, ανατομική μελέτη και οι αλληλεπιδράσεις των ζωντανών οργανισμών. Τα απαιτούμενα μαθήματα συμπληρώνονται με μαθήματα που επιλέγονται για την αύξηση της μελέτης στην επιθυμητή περιοχή συγκέντρωσης. Η οικολογία, η ανατομία, η φυσιολογία και / ή η οργανική ζωολογία είναι πιθανές περιοχές συγκέντρωσης.

Ολοκληρωμένο πρόγραμμα

Λόγω των στενών σχέσεων που υπάρχουν μεταξύ της βιολογίας, της χημείας, των μαθηματικών και της επιστήμης των υπολογιστών, το πρόγραμμά μας είναι ιδιαίτερα ενοποιημένο. Είναι δυνατή η απόκτηση πτυχίου Bachelor τόσο στη βιολογία όσο και στη χημεία σε τέσσερα χρόνια. Μια συνδυασμένη γνώση τόσο στη Βιολογία όσο και στη Χημεία μπορεί να δώσει στους αποφοίτους ένα πιο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην άσκηση της σταδιοδρομίας τους, όπως κατά την εφαρμογή στην Ιατρική Σχολή. Μια συνδυασμένη γνώση τόσο στη Βιολογία όσο και στην Πληροφορική θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια καριέρα αιχμής στην βιοπληροφορική ή τη βιοστατιστική. Ομοίως, ένας πτυχιούχος με βιολογία και πτυχία περιβαλλοντικών επιστημών θα ήταν πιο ανταγωνιστικός στους τομείς της διαχείρισης φυσικών πόρων, της διαχείρισης άγριων ζώων ή της βιολογίας της διατήρησης. Στο Alderson Broaddus, οι σπουδαστές μπορούν να διαβεβαιώσουν ότι θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν οποιαδήποτε από τις εγκαταστάσεις που απαιτούνται τόσο για τη μελέτη πεδίου όσο και για εργαστηριακές αναλύσεις. Ενώ τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια μπορούν να καυχηθούν περισσότερο εξοπλισμό, τα περισσότερα από αυτά προορίζονται για μεταπτυχιακούς φοιτητές. Τα εργαστήρια του Alderson Broaddus έχουν τα βασικά είδη εξοπλισμού που οι μαθητές πρέπει να μάθουν για την επιτυχή είσοδο στο μεταπτυχιακό σχολείο ή στον κόσμο της εργασίας.

Προπτυχιακή Ερευνητική Εμπειρία

Οι φοιτητές θα αποκτήσουν πολύτιμη ερευνητική εμπειρία που θα τους βοηθήσει να αποκτήσουν αποδοχή σε μεταπτυχιακά και επαγγελματικά σχολεία. Υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για τους φοιτητές να υποβάλουν αίτηση για οικονομική υποστήριξη για έρευνα, συμπεριλαμβανομένων επιχορηγήσεων από μέλη ΔΕΠ, την Ακαλατσιανική Ένωση Κολλεγίων, την WV-INBRE και άλλους οργανισμούς. Ο τύπος της έρευνας μπορεί να περιλαμβάνει οικολογικές, βιοϊατρικές, μοριακές και περιβαλλοντικές επιστήμες.

Μια παράδοση αριστείας

Ο Alderson Broaddus είναι γνωστός για την αριστεία στην προετοιμασία των επιστημόνων και των επαγγελματιών υγείας. Περισσότεροι από τους μισούς σπουδαστές του Alderson Broaddus εγγράφονται σε προγράμματα που σχετίζονται με τη ιατρική, όπως Βοηθός γιατρού και Νοσηλευτική ή σε άλλα επιστημονικά προγράμματα. Οι πτυχιούχοι ΑΒ έχουν εξαιρετική αποδοχή στις επαγγελματικές σχολές που τους ενδιαφέρουν, όπως τα ιατρικά, οδοντιατρικά και μεταπτυχιακά σχολεία, καθώς και σε άλλα προγράμματα προηγμένης μελέτης. Περισσότερο από το 99% εκείνων που ολοκληρώνουν το πτυχίο βιολογίας τους είναι σε θέση να μπει σε ένα επαγγελματικό πρόγραμμα της επιλογής τους.

Απαιτούμενα μαθήματα:

Μάθημα # / Ώρες πίστωσης / Όνομα μαθήματος

_____ BIOL 210 4 Γενική Βιολογία I με εργαστήριο *

_____ BIOL 211 4 Γενική Βιολογία II με εργαστήριο

_____ BIOL 212 4 Βοτανική με εργαστήριο

_____ BIOL 240 4 Μικροβιολογία με εργαστήριο

_____ BIOL 341 4 Γενετική με εργαστήριο

_____ BIOL 370 4 Κυτταρική Βιολογία με εργαστήριο

_____ NSCI 361 1 Μέθοδοι έρευνας Ι

_____ NSCI 362 1 Μέθοδοι έρευνας II

_____ NCSI 461 1 Ανώτερο ερευνητικό πρόγραμμα

_____ Ένα μάθημα με τέσσερα μαθήματα Οικολογίας και Εξέλιξης που επιλέξατε από τα ακόλουθα:

_____ BIOL 360 4 Οικολογία

_____ BIOL 354 4 WV Flora

_____ BIOL 355 4 Μαμολογία

_____ BIOL 380 4 Υδατική Εντομολογία

_____ BIOL 382 4 Εντομολογία

_____ BIOL 410 4 Λιμνολογία: Υδάτινη Οικολογία

_____ BIOL 420 4 Παρασιτολογία **

_____ BIOL 455 4 Ορνιθολογία

_____ BIOL 482 4 Η ερπετολογία

Συμμαχικά πεδία:

_____ CHEM 200 4 Γενική Χημεία Ι

_____ CHEM 210 4 Γενική Χημεία ΙΙ

_____ CHEM 310 4 Οργανική Χημεία I **

ΚΑΙ CHEM 311 4 Οργανική Χημεία ΙΙ **

OR *** CHEM 300 4 Αρχές Οργανικής Χημείας **

ΚΑΙ ΧΗΜ 370 4 Βιοχημεία **

Ένα μάθημα τριών πιστωτικών μαθηματικών μαθημάτων *** από τα ακόλουθα

_____ MATH 141 ** 3 Τριγωνομετρία *

Ή MATH 151 3 Προ-Λογισμός

Τρία στατιστικά στοιχεία πίστωσης *** από τα ακόλουθα

_____ MATH 251 3 Στατιστικά στοιχεία

_____ MATH 261 3 Στατιστικές για βιολόγους

_____ PSYC 260 3 Στατιστικά στοιχεία

_____ PHYS 211 4 Εισαγωγή στη Φυσική

Ή **** PHYS 221 4 Γενική Φυσική Ι

ΚΑΙ PHYS 222 4 Γενική Φυσική ΙΙ

Μαθήματα επιλογής βιολογίας:

_____ BIOL 245 2 Εξέλιξη

_____ BIOL 270 4 Ανατομία

_____ BIOL 271 4 Ανατομία

_____ BIOL 265 3 Πειραματική Σχεδίαση

_____ BIOL 375 3 Βιολογία διατήρησης

_____ BIOL 390 Ειδικά Θέματα Βιολογίας

_____ BIOL 454 4 Ιστολογία

_____ BIOL 483 3 Ανοσολογία

* Συνιστάται για φοιτητές προ-μεσολαβητών / κτηνιάτρων / οδοντιάτρων

Επιλέξτε 12 πιστώσεις από

Επιστήμη της επιστήμης της υγείας ή της τροχιάς οικολογίας

Επιστήμη της επιστήμης της υγείας

_____ ANAT 390 4 Adv. Ανθρώπινη Ανατομία

_____ BIOL 245 2 Εξέλιξη

_____ BIOL 270 4 Ανατομία

_____ BIOL 271 4 Ανατομία

_____ BIOL 350 4 Γενική Φυσιολογία **

_____ BIOL 390 Ειδικά Θέματα Βιολογίας

_____ BIOL 420 4 Παρασιτολογία

_____ BIOL 454 4 Ιστολογία

_____ BIOL 483 3 Ανοσολογία

_____ BIOL 500 Πρακτική άσκηση στη Βιολογία

Οικολογική τροχιά:

_____ BIOL 245 2 Εξέλιξη

_____ BIOL 354 4 WV Flora

_____ BIOL 355 4 Μαμολογία

_____ BIOL 360 4 Οικολογία

_____ BIOL 365 3 Πειραματική Σχεδίαση

_____ BIOL 375 3 Βιολογία διατήρησης

_____ BIOL 380 4 Υδατική Εντομολογία

_____ BIOL 382 4 Εντομολογία

_____ BIOL 390 Ειδικά Θέματα Βιολογίας

_____ BIOL 410 4 Λιμνολογία: Υδάτινη Οικολογία

_____ BIOL 420 4 Παρασιτολογία **

_____ BIOL 455 4 Ορνιθολογία

_____ BIOL 482 4 Η ερπετολογία

_____ BIOL 500 Πρακτική άσκηση στη Βιολογία

_____ ENVS 210 4 Εισαγωγή στην περιβαλλοντική επιστήμη

_____ ENVS 356 4 Εισαγωγή στο GIS

_____ ENVS 420 4 Οικολογία υγροτόπων

_____ NARM 440 4 Οικολογία των δασών

_____ NARM 475 4 Οικολογία της άγριας πανίδας

Ξένη Γλώσσα: Δεν απαιτείται, αλλά γίνεται σε συμβουλευτική βάση.

Πρόγραμμα Φιλελεύθερων Σπουδών: Όπως περιγράφεται στο κατάλληλο φύλλο ελέγχου Φιλελευθέρων.

* Υποδεικνύει μαθήματα που πληρούν επίσης τις απαιτήσεις Φιλελευθέρων Σπουδών.

** Pre-Med φοιτητές θα πρέπει επίσης να χρειαστεί να λάβει 1 εξάμηνο του Λογισμού για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις εισδοχής στο Med School

*** Δύο εξάμηνα της Οργανικής Χημείας απαιτούνται για να πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο Med / Vet / Οδοντιατρική Σχολή

**** Η σειρά μαθημάτων δύο φυσικών είναι συνήθως απαιτείται για την είσοδο στο Med School για Pre-Med φοιτητές.

Μεταξύ των απαιτήσεων για βαθμολόγηση, ο φοιτητής πρέπει να έχει μέσο όρο 2,00 στο κύριο, να ολοκληρώσει επιτυχώς ένα ερευνητικό έργο και να έχει συμπληρώσει τουλάχιστον 69 πιστώσεις όπως αναφέρεται σε αυτό το φύλλο.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση May 25, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Philippi, West Virginia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Philippi, West Virginia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών