BS στην τεχνολογία των πληροφοριών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Το Bachelor of Science Πρόγραμμα (BS) στην Τεχνολογία της Πληροφορικής (ΙΤ), προσφέρει μια διεπιστημονική πρόγραμμα σπουδών με επίκεντρο Πληροφορικής και Επιστήμης Υπολογιστών. Επιπλέον, το πρόγραμμα είναι μοναδικό στο ότι συνδυάζει την παραδοσιακή ακαδημαϊκή θέματα με αιχμή και τις τρέχουσες πρακτικές της πληροφορικής και της τεχνολογίας.

Ο γενικός στόχος του προγράμματος είναι να προετοιμάσει τους μαθητές με την ευρεία, ολοκληρωμένη γνώση πληροφορικής συμπεριλαμβανομένων των επικοινωνιών, τη δικτύωση των υπολογιστών, συστημάτων που βασίζονται σε υπολογιστή, διαχείριση βάσεων δεδομένων, ανάπτυξη λογισμικού, ανάπτυξη ιστοσελίδας, ψηφιακών μέσων και των ηλεκτρονικών εκδόσεων. Οι μαθητές μαθαίνουν πώς να αξιολογήσει τις τρέχουσες και αναδυόμενες τεχνολογίες? τον προσδιορισμό των αναγκών των χρηστών? σχεδιασμό φιλικό προς το χρήστη διεπαφές? εφαρμόζουν, να διαμορφώσετε και να διαχειριστείτε τις τεχνολογίες? και να αξιολογήσει τον αντίκτυπο των τεχνολογιών για τα άτομα, τις οργανώσεις και την κοινωνία.

Οι φοιτητές με ειδίκευση στην Πληροφορική στο Gildhart Haase Σχολή Επιστημών και Μηχανικών Υπολογιστών πλήρεις σειρές μαθημάτων στο Δίκτυο και Διοίκηση Συστημάτων και Τεχνολογίας Web. Αυτά τα μαθήματα παρέχουν στους φοιτητές με τις αρμοδιότητες που απαιτούνται για να σχεδιάσουν, να προσαρμόσετε και να διαχειρίζεστε ασφαλείς ρυθμίσεις δικτύου και το λειτουργικό σύστημα για βέλτιστη επιχειρηματικές εφαρμογές και το σχέδιο, το σχεδιασμό και την διατήρηση της επαγγελματικής ποιότητας ιστοσελίδες και εφαρμογές διαδικτύου για το ηλεκτρονικό εμπόριο και άλλες επιχειρηματικές εφαρμογές. Τα μαθήματα αυτά μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε πιστοποίηση στον τομέα της πληροφορικής τομείς όπως η CompTIA A +, Network + και Ασφάλειας +, και μπορούν να παρέχουν την εμπειρία πρακτικής άσκησης στην ειδική μαθητές. Επιπλέον, τα κουπόνια για τις εξετάσεις πιστοποίησης που παρέχονται ως μέρος του προγράμματος.

Καριέρα Pathways

Οι απόφοιτοι του BS Fairleigh Dickinson University στο πρόγραμμα Πληροφορικής είναι καταρτισμένους επαγγελματίες της πληροφορικής που είναι έτοιμοι για σταδιοδρομία σε ένα ευρύ φάσμα της πληροφορικής που σχετίζονται με τους τομείς, ως εξής:

 • δικτύωση των υπολογιστών
 • τη διαχείριση του δικτύου και των συστημάτων
 • ανάπτυξη και διαχείριση δικτυακού τόπου
 • Ψηφιακή σχεδίαση των μέσων ενημέρωσης
 • Συστήματα πληροφοριών διαχείρισης (MIS)
 • διαχείρισης βάσεων δεδομένων
 • Ανάπτυξη λογισμικού

Το Campus του Βανκούβερ είναι μέλος του προγράμματος CompTIA τίτλο «Εκπαίδευση για την καριέρα". Οι απόφοιτοι του BS FDU-Βανκούβερ σε πληροφορίες πρόγραμμα Τεχνολογία ενθαρρύνονται να ολοκληρώσουν IT εξετάσεις πιστοποίησης, ως μέρος του προγράμματός τους, διασφαλίζοντας ότι είναι «αγορά-ready" μετά την αποφοίτησή τους.

Ευκαιρίες Καριέρας

της τεχνολογίας των πληροφοριών (ΤΠ), πιστώνεται με το να είναι ένας σημαντικός παράγοντας στην αύξηση της παραγωγικότητας και η κινητήρια δύναμη πίσω από την παγκόσμια οικονομία. Υπάρχει μεγάλη ζήτηση για επαγγελματίες της πληροφορικής στη Βόρεια Αμερική εξασφάλιση των αποφοίτων ισχυρή ευκαιρίες απασχόλησης μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος.

εγγύτητα του Βανκούβερ στο Σιάτλ και στη Silicon Valley, που είναι το σπίτι σε ένα μεγάλο αριθμό εταιρειών πληροφορικής όπως η Microsoft, η Electronic Arts και η Cisco Systems για να αναφέρουμε μερικά, δίνει στους φοιτητές του ένα άλλο μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την επιδίωξη των στόχων της σταδιοδρομίας τους στον τομέα της πληροφορικής.

Φοιτητές στο BS στο πρόγραμμα Πληροφορικής πρέπει να συμπληρώσει τουλάχιστον 122 διδακτικές ώρες εργασίας βέβαια. Η κατανομή είναι:

Μαθηματικά, Επιστήμη και Απαιτήσεις Προγραμματισμού 21 credits
Liberal Arts Απαιτήσεις 20 credits
IT βασικές απαιτήσεις 54 credits
Δωρεάν Μαθήματα 27 credits
σύνολο 122 credits

εδώ. Το σχέδιο προγράμματος σπουδών για το πρόγραμμα BSIT χωρίς Μικράς είναι διαθέσιμη εδώ.

Στόχοι του προγράμματος και τα αποτελέσματα για την BS στην Πληροφορική

Στόχοι του προγράμματος

Ο κύριος στόχος της BS στην Πληροφορική είναι να παράγει αποφοίτους οι οποίοι:

 1. Αρχίζει να προχωρήσουν και στο επάγγελμα της τεχνολογίας των πληροφοριών, τα συστήματα διαχείρισης πληροφοριών, διοίκηση επιχειρήσεων, ή άλλους συναφείς τομείς.
 2. Συνεχίσουν την εκπαίδευσή τους με την απόκτηση επαγγελματικών πιστοποιητικών ή προχωρημένο βαθμούς στον τομέα της τεχνολογίας των πληροφοριών, τα συστήματα διαχείρισης πληροφοριών, διοίκηση επιχειρήσεων, ή άλλους συναφείς τομείς.
 3. Συνεχίστε να συμπεριφέρονται τόσο ως υπεύθυνοι επαγγελματίες και παγκόσμιοι πολίτες, οι οποίοι έχουν επίγνωση των ηθικών ζητημάτων και των κοινωνικών αναγκών και προβλημάτων.

Οι στόχοι του προγράμματος ορίζουν τις δεξιότητες, τις γνώσεις και χαρακτηριστικά ότι οι απόφοιτοι αναμένεται να έχουν τρία έως τέσσερα έτη μετά την αποφοίτηση, και πληρούν τις ανάγκες των διαφόρων εκλογικών περιφερειών Πανεπιστημίου μας, συμπεριλαμβανομένων των αποφοίτων, οι φοιτητές, η Συμβουλευτική Επιτροπή Βιομηχανικών, η σχολή, και τους εργοδότες . Οι στόχοι αυτοί είναι συνεπείς με την αποστολή της Fairleigh Dickinson University "για να εκπαιδεύσει και να προετοιμάσει τους μαθητές ως πολίτες του κόσμου μέσω της παγκόσμιας εκπαίδευσης."

Αποτελέσματα του έργου

Μετά ή πριν την αποφοίτηση, κάθε τεχνολογίας των πληροφοριών (ΤΠ) απόφοιτος θα διαθέτουν τις αναγκαίες γνώσεις, δεξιότητες, ικανότητες, και αποδίδει:

 1. Εφαρμόστε τις γνώσεις των υπολογιστών και των μαθηματικών κατάλληλα για την πειθαρχία.
 2. Αναλύσουν ένα πρόβλημα και να προσδιορίζουν και καθορίζουν τις απαιτήσεις υπολογιστικής κατάλληλη για τη λύση του.
 3. Σχεδιασμός, εφαρμογή και αξιολόγηση ενός υπολογιστή που βασίζεται σε σύστημα, διαδικασία, στοιχείο ή το πρόγραμμα για την κάλυψη επιθυμητή ανάγκες.
 4. Λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε ομάδες για την επίτευξη ενός κοινού στόχου.
 5. Κατανοήστε την επαγγελματική, ηθική, νομική, την ασφάλεια και τα κοινωνικά ζητήματα και τις ευθύνες.
 6. Επικοινωνούν αποτελεσματικά με μια σειρά από ακροατήρια.
 7. Αναλύστε το τοπικό και παγκόσμιο αντίκτυπο των υπολογιστών σε ιδιώτες, οργανισμούς και την κοινωνία.
 8. Αναγνωρίζουν την ανάγκη και να συμμετάσχουν σε συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη.
 9. Χρησιμοποιήστε τις τρέχουσες τεχνικές, τις δεξιότητες και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για τον υπολογισμό πρακτική.
 10. Χρησιμοποιούν και να εφαρμόζουν τις τρέχουσες τεχνικές έννοιες και πρακτικές στις βασικές τεχνολογίες της πληροφορίας.
 11. Εντοπίζουν και αναλύουν τις ανάγκες των χρηστών και να τις λάβουν υπόψη κατά την επιλογή, τη δημιουργία, την αξιολόγηση και τη διαχείριση των συστημάτων που βασίζονται σε υπολογιστή.
 12. Αποτελεσματική ενσωμάτωση λύσεων που βασίζονται στο περιβάλλον χρήστη.
 13. Κατανοήστε βέλτιστων πρακτικών και προτύπων και την εφαρμογή τους.
 14. Βοηθήσει στη δημιουργία ενός αποτελεσματικού σχεδίου του έργου.
 15. Κατανοήσουν τα βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος των επιχειρήσεων και πώς λειτουργικές περιοχές (δηλαδή, της λογιστικής, τη χρηματοδότηση, την τεχνολογία πληροφοριών, διαχείριση πληροφοριών, το μάρκετινγκ, και την οργανωτική συμπεριφορά) εργάζονται σε σχέση με το σύνολο της λειτουργίας.
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

As a leading innovator in global education, Fairleigh Dickinson University seeks new ways to offer its unique learning opportunities to students worldwide. The University's newest campus opened in 200 ... περαιτέρω

As a leading innovator in global education, Fairleigh Dickinson University seeks new ways to offer its unique learning opportunities to students worldwide. The University's newest campus opened in 2007 in Vancouver, British Columbia Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη