Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το Bachelor of Science in Global Business πτυχίο αξιοποιεί επιτυχημένη επιχείρηση, τη γλώσσα και την πολιτιστική μαθήματα μέσα σε ένα βιωματικό περιβάλλον μάθησης.

Σχεδιασμένο για τους φοιτητές που θέλουν ένα ισχυρό θεμέλιο των επιχειρήσεων που διδάσκεται από συνολικά γνωρίζουν σχολή, η BS / BG βαθμό εξοπλίζει τους μαθητές για τη μελλοντική επιτυχία σε διεθνείς επιχειρήσεις. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών αντανακλά το συνεχώς μεταβαλλόμενο και απαιτητικό παγκόσμιο περιβάλλον των επιχειρήσεων, της κυβέρνησης, και την αεροπορική βιομηχανία. Το πρόγραμμα σπουδών επικεντρώνεται στις αναδυόμενες αγορές και έχει σχεδιαστεί για να παρέχει αποφοίτους με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που είναι απαραίτητες για την επιτυχή είσοδό τους στην παγκόσμια επιχειρηματική και την κοινωνία. Δίνεται έμφαση στην παγκόσμια συνείδηση, διαπολιτισμική παιδεία, την αποτελεσματική επικοινωνία, ποσοτική δεξιότητες, η κοινωνική ευθύνη, η τεχνολογία των πληροφοριών, δεξιότητες κριτικής σκέψης, η ομαδική εργασία, των επιχειρήσεων λειτουργικές ικανότητες, αεροπορία / αεροδιαστημική βιομηχανία οικειότητα, και δέσμευση για την «δια βίου» μάθησης.

Οι διεθνείς καλλιέργειες μελετηθεί με έμφαση στις αναδυόμενες αγορές και με έμφαση στις παγκόσμιες επιχειρηματικές πρακτικές, τις στρατηγικές και τις αξίες. Οι μαθητές ολοκληρώσει μια αυστηρή παγκόσμιο επιχειρηματικό πυρήνα μαζί με μια πλούσια γενική θεμέλια της εκπαίδευσης. BS / GB τομείς της συγκέντρωσης περιλαμβάνουν: Γλώσσα και Πολιτισμός (Αραβικά, Κινεζικά, Ισπανικά) ή αεροπορίας και αεροδιαστημικής.

Ενεργό που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις / αεροπορίας κλαμπ στην πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει Phi Beta Lambda (μια επιχείρηση εστιασμένη οργάνωση που παρέχει στους φοιτητές την ευκαιρία να ταξιδέψουν στο κράτος και εθνική ηγεσία συνεδρίων για τη συμμετοχή σε ανταγωνιστικές εκδηλώσεις), την Αμερικανική Ένωση Αεροδρόμιο Στελέχη (μια διαχείριση εστιασμένη ένωση αεροπορικών μεταφορών , με προηγούμενη ταξίδια στο Σικάγο, το Λας Βέγκας, το Τορόντο, το Σιάτλ, Σαν Φρανσίσκο, και το Χονγκ Κονγκ), και το Aviation Business Networking Club (μια οργάνωση για την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη και δικτύωση).

Οι φοιτητές μας ενθαρρύνονται να σκέφτονται πέρα ​​από τα παραδοσιακά ακαδημαϊκά όρια και να αναζητήσουν εργασία και πολιτιστικές εμπειρίες που θα εμπλουτίσουν και να διαφωτίσει τους στο εξελισσόμενο χώρο εργασίας και το παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον. Μοναδικά πρακτική και συνεργατική εκπαιδευτική εμπειρία είναι διαθέσιμες και να ενθαρρυνθεί, με το προσωπικό για να βοηθήσει τους μαθητές στην αναγνώριση θέσης και τοποθέτησης. Πολυάριθμες καλοκαίρι-εξωτερικό εμπειρίες είναι διαθέσιμα για τους φοιτητές που επιθυμούν να αυξήσουν τις διεθνείς προοπτικές τους. Προηγούμενο θερινής στο εξωτερικό έχουν ακαδημαϊκά προγράμματα που προσφέρονται στο Παρίσι, το Λονδίνο, την Ιταλία, την Πολωνία, την Κίνα, τη Γερμανία, το Εκουαδόρ, η Χιλή, το Μεξικό, τη Βραζιλία και τη Σιγκαπούρη.

Μια Συμβουλευτική Επιτροπή Επιχειρήσεων Βιομηχανίας παρέχει καθοδήγηση σχετικά με τις ανάγκες των επιχειρήσεων, της κυβέρνησης και του κλάδου των αερομεταφορών. Τμήμα αιγίδα διδασκαλία και τα εργαστήρια είναι διαθέσιμα.

Αφιερωμένο σύμβουλοι καθηγητές βοηθούν τους μαθητές GB στην αξιολόγηση τις πολλές ευκαιρίες που τους διατίθενται σε αυτό το πρόγραμμα. Μερικά μαθήματα μπορεί να απαιτήσει προϋπόθεση γνώση του αντικειμένου ή συγκεκριμένη θέση της κατηγορίας. περιγραφές φυσικά, περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο, θα πρέπει να αναθεωρηθεί πριν από την εγγραφή για τις κατηγορίες, για να διασφαλιστεί η σωστή τοποθέτηση.

Απαιτήσεις Πτυχίο

Ο βαθμός BS / BG απαιτεί την επιτυχή ολοκλήρωση τουλάχιστον 120 διδακτικές ώρες και συνήθως ολοκληρώνεται σε οκτώ εξάμηνα. Οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν ένα Τομέας Συγκέντρωση στο αεροπορίας και αεροδιαστημικής ή τη γλώσσα και τον πολιτισμό με κομμάτια στα κινεζικά, αραβικά και ισπανικά. Οι μαθητές θα πρέπει να δηλώσουν τον τομέα της συγκέντρωσης στην αρχή του έτους δευτεροετών φοιτητών τους. Οι φοιτητές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Συνεταιρισμός Παιδείας μπορεί να υποκαταστήσει μέχρι 3 διδακτικές ώρες, εάν εγκριθεί, προς τα συγκεκριμένα μαθήματα που απαιτούνται στην περιοχή τους συγκέντρωση. Φοιτητές που εγγράφονται στο πρόγραμμα της Πολεμικής Αεροπορίας ή Στρατός ROTC μπορεί να υποκαταστήσει AF ή MSL μαθήματα για τα ανοικτά μαθήματα επιλογής.

Η Embry-Riddle Aeronautical University - Prescott Τμήμα Επιχειρήσεων είναι μέλος του Συνδέσμου των Collegiate Business Schools και Προγράμματα (ACBSP) και είναι σε υποψηφιότητα για τη διαπίστευση. Προκειμένου να απονεμηθεί το BS / GB βαθμό, ο φοιτητής υποχρεούται να συμπληρώσει τουλάχιστον 80% των επιχειρήσεων πυρήνα και την περιοχή της συγκέντρωσης στην κατοικία ή τη μεταφορά των εν λόγω πιστώσεων από ιδρύματα εγκεκριμένα από τον Πρόεδρο του Τμήματος. Τα μόνα πτυχία των επιχειρήσεων που μπορούν να δηλώνονται ταυτόχρονα είναι BS / BA ή BS / ΑΒΑ με BS / GB Γλώσσας και Πολιτισμού ΠΑ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποEmbry Riddle Aeronautical University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη