Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Σύμφωνα με το εμπόριο Λογιστικά δημοσίευση της βιομηχανίας Σήμερα, σχεδόν το 40 τοις εκατό των κορυφαίων 100 λογιστικές εταιρείες στις ΗΠΑ επεκτείνουν τώρα τις υπηρεσίες τους εγκληματολογίας σχετίζονται. Περισσότερο από το 75 τοις εκατό των εταιρειών του Fortune 500 χρησιμοποιούν Ελεγκτών Απατών.

Το Bachelor of Science στη Δικαστική Λογιστική και Εξέταση της απάτης σε ανταμοιβές Campus Πρέσκοτ ERAU είναι περίεργος λύτες πρόβλημα που αναζητούν μια καριέρα στο λογιστικό χειρισμό με ειδίκευση στην εγκληματολογία. Οι απόφοιτοι του προγράμματος σπουδών θα είναι έτοιμη για τον εντοπισμό και την πρόληψη της απάτης σε δημόσιους, ιδιωτικούς και κυβερνητικούς τομείς.

ERAU-Prescott είναι ένα από τα λίγα σχολεία στο έθνος να προσφέρει αυτό το βαθμό σε επίπεδο Bachelor, στην πανεπιστημιούπολη. Σχεδιασμένο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Αμερικανικού Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών, το πρόγραμμα αυτό έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε οι μαθητές να καθίσει για τις εξετάσεις CPA και να γίνει πιστοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των επιπλέον 30 ώρες απαίτηση εκπαίδευσης. Το πρόγραμμα, το οποίο είναι ένα εκπαιδευτικό εταίρο με τον Σύνδεσμο Ελεγκτών Απατών, έχει επίσης σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομοσπονδιακής κυβέρνησης (24 ώρες εξάμηνο σε θέματα λογιστικής και πιστοποίηση CFE), έτσι ώστε οι μαθητές μπορούν να προσληφθούν αμέσως από το FBI, CIA , ή πολλές άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες. Αυτό το πρόγραμμα σπουδών καλύπτει τις ακόλουθες τέσσερις μεγάλες ενότητες της επαγγελματικής πιστοποίησης που προσφέρονται μέσω του Συνδέσμου κατά της Απάτης:

  • Οικονομικές Συναλλαγές και συστήματα για την απάτη
  • νόμος
  • Έρευνα
  • Η πρόληψη της απάτης και την αποτροπή

Με την αυξανόμενη πολυπλοκότητα του συνολικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την αύξηση του αριθμού των ερευνών που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις απάτης, Ιατροδικαστική επαγγελματίες Λογιστική και Εξέταση της απάτης είναι όλο και περισσότερο καλούνται να βοηθήσουν στις έρευνες των οικονομικών θεμάτων από πολλές ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές κυβερνητικές υπηρεσίες.

Το Bachelor of Science στη Δικαστική Λογιστική και ο βαθμός της Απάτης Εξέταση στεγάζεται στο Κολέγιο Τεχνών και Επιστημών.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε22 περισσότερα μαθήματα αποEmbry Riddle Aeronautical University »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
8 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη