BS στην επιστήμη των υπολογιστών

Alderson Broaddus University

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BS στην επιστήμη των υπολογιστών

Alderson Broaddus University

ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

Η επιστήμη της Πληροφορικής στο Alderson Broaddus University έχει ένα σύγχρονο πρόγραμμα σπουδών που υπόκειται σε τακτικές ρυθμίσεις για να συμβαδίζει με τις τρέχουσες τάσεις. Όλα τα μαθήματα επιστήμης των υπολογιστών αναμένεται να ολοκληρώσουν μια επιλεγμένη ομάδα μαθημάτων πυρήνα, αλλά τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να επιτρέπουν στους μαθητές να προσαρμόσουν την εκπαίδευσή τους για να ανταποκριθούν στους συγκεκριμένους στόχους της σταδιοδρομίας τους, με τη βοήθεια ενός συμβούλου διδασκόντων. Οι πιθανές περιοχές ενδιαφέροντος περιλαμβάνουν τα πρότυπα της επιστήμης των υπολογιστών, της τεχνολογίας της πληροφορικής και της μηχανικής λογισμικού, αλλά και άλλα ενδιαφέροντα πεδία περιλαμβάνουν την ανάπτυξη εφαρμογών για την Ασφάλεια, το Διαδίκτυο και το Κινητό, τα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών (GIS) και άλλα. Προσφέρουμε επίσης τη δυνατότητα διπλής ειδικότητας, ειδικά με τα Μαθηματικά, Βιολογία και Περιβαλλοντική Επιστήμη. Επίσης, προσφέρεται ένα πρόσθετο Μικρό σε GIS για να δοθεί στους σπουδαστές οι δεξιότητες να εισέλθουν σε μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες αγορές εργασίας στη χώρα σε χωρική ανάλυση.

Ευκαιρίες εργασίας

Οι τομείς Πληροφορικής που σχετίζονται με την Πληροφορική είναι μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενες και οι μαθητές θα έχουν ευκαιρίες να εργαστούν σε πολλές διαφορετικές βιομηχανίες. Alderson Broaddus University έχει υψηλό ποσοστό τοποθέτησης και επιτυχίας για τους αποφοίτους μας. Οι εργοδότες εκτιμούν τον πολύτιμο συνδυασμό της πληροφορικής και των γνώσεων των φιλελεύθερων τεχνών που κατέχουν οι απόφοιτοι του Alderson Broaddus.

Προσωπική και ατομική προσοχή από το έμπειρο και φροντιστήριο

Στη μελέτη σας μεταξύ των εξαιρετικών καθηγητών και των φοιτητών του Κολλεγίου Επιστήμης, Τεχνολογίας και Μαθηματικών, θα έχετε πολλές ευκαιρίες για διάκριση. Θα έχετε σχετικά μικρές τάξεις, πιο εστιασμένη προσοχή και καθοδήγηση από τους καθηγητές σας και ευκαιρίες για προηγμένες ερευνητικές ευθύνες, οι οποίες είναι σημαντικά χαρακτηριστικά που δεν ισχύουν στα μεγαλύτερα σχολεία. Οι καθηγητές σας AB θα σας γνωρίσουν ονομαστικά και θα έχετε τη δυνατότητα να περάσετε ποιοτικό χρόνο διδασκαλίας μαζί σας σε μεμονωμένες ρυθμίσεις.

Ευκαιρίες Συμμετοχής

Θα έχετε τα πλεονεκτήματα και τις ευκαιρίες μέσα στην κοινότητα της πανεπιστημιούπολης της AB για να αναπτύξετε διαπροσωπικές επικοινωνιακές και οργανωτικές δεξιότητες και να είστε πιο σίγουροι για τη συνάντηση και τη διοίκηση των ανθρώπων. Οι εμπειρίες σε κοινωνικές ομάδες και σε ομάδες υπηρεσιών, σε φοιτητική κυβέρνηση, σε φοιτητικές εκδόσεις ή σε μουσικές και θεατρικές παρουσιάσεις μπορούν να συμβάλουν στην προσωπική και επαγγελματική σας ανάπτυξη. Το Κολλέγιο Επιστήμης, Τεχνολογίας και Μαθηματικών έχει ευκαιρίες συμμετοχής μέσω του υπαίθριου συλλόγου, του ZAG (Zeta Alpha Gamma) Science Club, καθώς και γεύματα και πικνίκ.

Ειδικά χαρακτηριστικά του Προγράμματος

Εκτός από τα εισαγωγικά μαθήματα στην επιστήμη των υπολογιστών, οι μαθητές λαμβάνουν μια ευρεία επιλογή θεμάτων για να επιλέξουν από. Το πρόγραμμα σπουδών είναι ευέλικτο και μπορεί να προσαρμοστεί στις συγκεκριμένες ανάγκες. Οι σπουδαστές έχουν επίσης την ευκαιρία να κερδίσουν πίστωση πρακτικής εξάσκησης ή μπορούν να συμμετάσχουν σε ανεξάρτητη έρευνα. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν αρχιτεκτονική και συναρμολόγηση, διαχείριση βάσεων δεδομένων, επικοινωνίες, λειτουργικά συστήματα, μηχανική λογισμικού, δομές δεδομένων και αλγόριθμους, δικτύωση και γραφικά υπολογιστών. Τα εργαστήρια ηλεκτρονικών υπολογιστών της AB παρέχουν πρόσβαση σε κάθε φοιτητή στις πιο πρόσφατες βιομηχανικές τεχνολογίες. Μέσω εταιρικών σχέσεων με ηγέτες της βιομηχανίας, συμπεριλαμβανομένων των Amazon, Apple και Microsoft, οι σπουδαστές αποκτούν πρόσβαση και γνώση των τελευταίων τάσεων στον τομέα της Πληροφορικής και της Πληροφορικής.

Απαιτούμενα μαθήματα:

Μάθημα # / Ώρες πίστωσης / Όνομα μαθήματος

_____ CSCI 110 4 Εισαγωγή στην Πληροφορική *

_____ CSCI 120 4 Εισαγωγή στον αντικειμενοστραφή προγραμματισμό

_____ CSCI 210 3 Θεμελιώδης Σχεδιασμός Λογισμικού

_____ CSCI 220 3 Μηχανική Λογισμικού

_____ CSCI 230 3 Οργάνωση Υπολογιστών

_____ CSCI 240 3 Ανάπτυξη Ιστού / Κινητών Εφαρμογών

_____ CSCI 315 3 Θεωρία Υπολογισμού

_____ CSCI 320 3 Λειτουργικά Συστήματα

_____ CSCI 330 3 Δομές δεδομένων

_____ CSCI 340 3 Συστήματα Διαχείρισης Βάσεων Δεδομένων

_____ CSCI 355 3 Δίκτυα Υπολογιστών

_____ CSCI 490 3 Ανώτερο Σεμινάριο Σχεδιασμού

_____ CSCI 491 2 Ανώτερο σχεδιασμό

PLUS Επιλογές Επιστήμης Υπολογιστών (Επιλέξτε 3 μαθήματα)

_____ CSCI 400 3 Ειδικά Θέματα Πληροφορικής

_____ CSCI 410 3 Γλώσσες προγραμματισμού

_____ CSCI 420 3 Γραφικά Υπολογιστών

_____ CSCI 430 3 Διασφάλιση Πληροφορίας

_____ CSCI 440 3 Κατανεμημένος υπολογιστής

_____ CSCI 450 3 Τεχνητή Νοημοσύνη

Μαθηματικά (Απαιτείται)

_____ MATH 166 3 Διακριτικό Μαθηματικό I *

_____ MATH 167 3 Διακριτικό Μαθηματικό ΙΙ *

_____ MATH 231 4 Λογισμός Ι

_____ MATH 251 3 Στατιστικά στοιχεία

Ξένη γλώσσα: Δεν απαιτείται.

Πρόγραμμα Φιλελεύθερων Σπουδών: Όπως περιγράφεται στο κατάλληλο φύλλο ελέγχου Φιλελευθέρων.

* Υποδεικνύει μαθήματα που πληρούν επίσης τις απαιτήσεις Φιλελευθέρων Σπουδών.

Μεταξύ των απαιτήσεων για την αποφοίτηση, ο φοιτητής πρέπει να έχει μέσο βαθμό βαθμού 2,0 ή υψηλότερο στα μαθήματα που έχουν πιστωθεί σε αυτό το φύλλο ελέγχου

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
  • Αγγλικά


Τελευταία ενημέρωση May 25, 2018
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Philippi, West Virginia
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Philippi, West Virginia
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών