Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Real estate είναι η μεγαλύτερη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων του κόσμου, και οι εταιρείες-μαζί ακινήτων με τραπεζικά και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, είναι οι μεγαλύτεροι εργοδότες των αποφοίτων των επιχειρήσεων.

προπτυχιακό πρόγραμμα Ρεάλ Οικονομικής Ανάπτυξης Ακινήτων μας και είναι το μοναδικό στο είδος του στο Μέριλαντ, έχουν σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν τους αποφοίτους για σταδιοδρομία σε ακίνητα. Μετά την αποφοίτηση, θα είστε προετοιμασμένοι για μια καριέρα σε: • ανάπτυξη • την αξιολόγηση • ομοσπονδιακές, πολιτειακές και τοπικές κυβερνήσεις • δευτερογενείς αγορές ενυπόθηκων δανείων • τραπεζικού • επενδύσεις σε ακίνητα • διαχείριση ακινήτων • εμπορικών δανείων • οικονομική ανάπτυξη • τη χρήση της γης και του σχεδιασμού.

Συνειδητοποιήστε μια καριέρα στο Real Estate

Η επιχείρηση των ακινήτων είναι πολύ περισσότερο από την απόκτηση και πώληση ακινήτων. Real Estate περιλαμβάνει όχι μόνο την πώληση, αλλά κτίριο, την ανάπτυξη, τη διαχείριση, δανεισμός, την αξιολόγηση, την επένδυση και νομικά εποπτεία.

Αλλά ακινήτων, τη χρήση γης, τη στεγαστική πολιτική, και οικονομική ανάπτυξη περιλαμβάνει περισσότερες από τις επιχειρήσεις. Η δημόσια πλευρά της ακίνητης περιουσίας αντιμετωπίζει τα ζητήματα της γειτονιές, τις θέσεις εργασίας και την οικονομική ανάπτυξη, την ασφάλεια των κατασκευών, και την κυβέρνηση. Οικονομικής Ανάπτυξης είναι ένα όλο και πιο ευρύ πεδίο και περιλαμβάνει τόσο τις τοπικές και πολιτειακές κυβερνήσεις προσπαθούν να δημιουργήσουν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και περιβάλλοντα εργασίας για τους πολίτες τους.

Πανεπιστήμιο του προγράμματος Real Estate και Οικονομικής Ανάπτυξης της Βαλτιμόρης παρέχει στους φοιτητές με φόντο σε όλους αυτούς τους τομείς. Αν ένας μαθητής θέλει να ακολουθήσει ένα δημόσιο ή ιδιωτικό μονοπάτι στους ευρείς τομείς των ακινήτων, το πρόγραμμα έχει μαθήματα σε όλους τους τομείς. Οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν γνώσεις από τους επαγγελματίες του κλάδου σε όλους τους τομείς μέσω της πρακτικής άσκησης, του προγράμματος μέντορα, ηχεία τάξη, και τα γεγονότα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Baltimore, Merrick School of Business »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
801 USD
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη