Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

BS στην Επιστήμη των Υπολογιστών

Η επιστήμη των υπολογιστών δεν είναι η επιστήμη του υπολογιστή - είναι η επιστήμη της επίλυσης προβλημάτων χρησιμοποιώντας έναν υπολογιστή. Εάν είστε υπεύθυνος για την επιστήμη της πληροφορικής, θα δείτε αυτό σε πολλές μορφές - τη μελέτη αλγορίθμων, υλικού μηχανών, γλωσσών προγραμματισμού, λειτουργικών συστημάτων, σχεδίασης βάσεων δεδομένων και πολλά άλλα. Οι ευκαιρίες σταδιοδρομίας είναι εξίσου ποικίλες - μηχανικός λογισμικού, διαχειριστής βάσεων δεδομένων, διαχειριστής δικτύου, διαχειριστής έργου και πολλοί άλλοι. Το Αμερικανικό Γραφείο Στατιστικών Εργασίας, τμήμα του Αμερικανικού Υπουργείου Εργασίας, προβλέπει ότι για τα έτη 2006-2016, τρία από τα έξι επαγγέλματα που θα είναι μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων και θα καταγράψουν τη μεγαλύτερη αριθμητική ανάπτυξη θα είναι υπολογιστικά επαγγέλματα.

Επειδή οι υπολογιστές είναι τόσο διαδεδομένοι, ένας τίτλος πληροφορικής σας δίνει την ευκαιρία να επηρεάσετε τον κόσμο της επιστήμης, των επιχειρήσεων, της υγειονομικής περίθαλψης, της εκπαίδευσης, του νόμου, της τέχνης, της διασκέδασης ή σχεδόν οτιδήποτε άλλο σας ενδιαφέρει. Ακόμα κι αν δεν είστε σημαντικός επιστήμονας υπολογιστών, η λήψη μαθημάτων πληροφορικής θα βελτιώσει τις δεξιότητές σας στη λογική σκέψη και την επίλυση προβλημάτων.

Αποστολή

Η αποστολή του Τμήματος Πληροφορικής είναι:

 • Εκπαιδεύστε τις ειδικότητες επιστήμης των υπολογιστών σε ένα αυστηρό πρόγραμμα σπουδών BS, έτσι ώστε οι πτυχιούχοι να είναι προετοιμασμένοι να εισέλθουν σε υψηλής ποιότητας τεχνικές επαγγελματικές θέσεις ή να προχωρήσουν σε μεταπτυχιακά προγράμματα
 • Παροχή εκπαίδευσης ηλεκτρονικών υπολογιστών που εξυπηρετεί τις ανάγκες διαφόρων φοιτητικών συνιστωσών του Πανεπιστημίου

Στόχοι για τη μάθηση των σπουδαστών στον κύριο

Το πτυχίο Bachelor of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσει τους σπουδαστές για την επιτυχία ως επαγγελματίες υπολογιστών. Οι μαθητές που αποφοιτούν από αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει να μπορούν να εφαρμόζουν τις γνώσεις τους σε ένα συγκεκριμένο πρόβλημα σχεδίασης, περιλαμβάνοντας λεπτομερώς τις προδιαγραφές, αναλύοντας το πρόβλημα και παρέχοντας σχεδιασμό και υλοποίηση που λειτουργούν όπως επιθυμείτε, ικανοποιώντας τα κριτήρια για απόδοση, αξιοπιστία, . Ένα ευρύ υπόβαθρο στις ανθρωπιστικές επιστήμες και τις κοινωνικές επιστήμες, μαζί με ένα μάθημα με έμφαση στην επαγγελματική ηθική, παρέχει στους φοιτητές τη βάση για την κατανόηση των κοινωνικών επιπτώσεων της εργασίας που εκτελείται στο επιλεγμένο επάγγελμά τους.

Οι σπουδαστές που ολοκληρώνουν αυτό το πρόγραμμα θα πρέπει επίσης να προετοιμαστούν για μεταπτυχιακές σπουδές στην επιστήμη των υπολογιστών.

Ειδικά χαρακτηριστικά του προγράμματος Επιστήμης Υπολογιστών

Η Επιστήμη των Υπολογιστών στο UH Hilo σας προσφέρει μικρά μεγέθη μαθήματος, πολύ διαθέσιμη σχολή που ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για την επιτυχία των σπουδαστών, ευκαιρίες για ομαδική εμπειρία και έντονη αίσθηση κοινότητας μεταξύ των φοιτητών ανώτερης διδασκαλίας. Οι φοιτητές σε αυτό το πρόγραμμα, κατά κανόνα, υπερβαίνουν τον εθνικό μέσο όρο για το τεστ σημαντικών επιδόσεων στον τομέα της πληροφορικής και οι απόφοιτοι απασχολούνται από μεγάλες εταιρείες στο Hawai'i και στην ηπειρωτική χώρα.

Η μακρόχρονη ακολουθία μηχανικής λογισμικού CS 460-461 Software Engineering I (3), Software Engineering II (3), παρέχει μια βασισμένη στο έργο εμπειρία capstone που βασίζεται στις γνώσεις και τις δεξιότητες που διατίθενται από προηγούμενα μαθήματα και τονίζει την ομαδική εργασία που απαιτείται Για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων.

Το Τμήμα προσφέρει επίσης μια σειρά από μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί για σπουδαστές μη επιστήμης της πληροφορικής: CS 100 Princes of Computer Sci (3), CS 101 Ψηφιακά Εργαλεία για Info World (3), CS 102 MS Office Εργαλεία για Math & Sci (3) / MATH 111 MS Office Tools για Μαθηματικά & Sci (3), CS 130 Beg Graphics, Προγραμματισμός Παιχνιδιών (3), CS 135 Προγραμματισμός Κινούμενων Σχέσεων (3), CS 137 Ψηφιακά Μέσα με Flash (3), CS 200-201 Web Technology I (3), το Web Technology II (3) και το CS 300 Web Site Management (3). Αυτά τα μαθήματα είναι έντονα εργαστηριακά προσανατολισμένα, δίνοντας στους φοιτητές σημαντική πρακτική εμπειρία. Προκειμένου να βοηθήσουν τους μαθητές να αποκτήσουν τις τεχνολογίες που συναντούν σε αυτά τα μαθήματα, το Τμήμα έχει αναπτύξει μια σειρά βοηθημάτων μάθησης, συμπεριλαμβανομένων εξειδικευμένων εργαστηριακών εγχειριδίων, εξειδικευμένου λογισμικού, οπτικοακουστικών αρχείων και προσεκτικά δομημένων εργαστηριακών ασκήσεων.

Το Τμήμα Πληροφορικής του UH Hilo απασχολεί τρία εργαστήρια, δύο αίθουσες διδασκαλίας, ένα διοικητικό γραφείο δικτύου και πολλά κοντινά γραφεία διδασκόντων. Όλοι οι εργαστηριακοί σταθμοί και οι σταθμοί εργασίας είναι μέρος ενός τοπικού δικτύου και έχουν επίσης συνδέσεις Internet υψηλής ταχύτητας. Όλοι οι σταθμοί εργασίας δημιουργούνται με συνδέσεις τόσο στους εξυπηρετητές Windows του τμήματος όσο και στους διακομιστές Linux, καθώς απαιτούνται εκπαιδευτικές και ερευνητικές ανάγκες.

BS στις απαιτήσεις Πληροφορικής

Ομάδα 1. Γενική Εκπαίδευση Βασικές, Περιοχές και Ολοκληρωμένες Απαιτήσεις

Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν να αποφοιτήσουν στο πλαίσιο της Γενικής Εκπαίδευσης Basic, περιοχή, και τις απαιτήσεις Ολοκληρωμένες και των απαιτήσεων αποφοίτησης σε ισχύ κατά το χρόνο που τέθηκε το Σύστημα UH, όταν μπήκαν UH Hilo, ή μετά την αποφοίτησή τους, εφόσον δεν υπάρχει διακοπή στην εγγραφή.

Οι μαθητές θα πρέπει να συναντηθεί με τον ακαδημαϊκό τους σύμβουλο για να εξασφαλιστεί ότι εγγραφούν σε μαθήματα που θα τους επιτρέψουν να ανταποκριθούν σε αυτές τις απαιτήσεις, καθώς και απαιτήσεις για την κύρια και για την αποφοίτηση. Μερικά μαθήματα μπορεί να ανταποκριθεί τόσο Γενικές απαιτήσεις εκπαίδευσης και μεγάλες απαιτήσεις.

Τα νέα GE βασικά, πυρήνας, και ενοποιητική απαιτήσεις και τους καταλόγους των πιστοποιημένων μαθημάτων αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της Γενικής Παιδείας.

Ομάδα 2. Βασικές απαιτήσεις (76 μονάδες)

1. Σχετικές απαιτήσεις για τον κύριο (21):

 • MATH 205 Λογισμός Ι (4)
 • MATH 206 Λογισμός ΙΙ (4)
 • MATH 311 Intro Γραμμική Άλγεβρα (3)
 • PHYS 170-170L Γενική Φυσική I: Μηχανική (4), Gen Phys I Lab (1)
 • PHYS 171-171L Γενική Φυσική II: Ηλεκτρονικός Μαγνητισμός (4), Gen Phys II Lab (1)

2. Απαιτούμενα βασικά μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών (43):

 • CS 141 Διακριτά μαθηματικά για την Comp Sci I (3)
 • CS 150 Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών I (3)
 • CS 151 Εισαγωγή στο Computer Sci II (3)
 • CS 241 Διακριτά μαθηματικά για το Comp Sci II (3)
 • CS 266 Comp Org & συναρμολόγηση Lang (3)
 • Δομές δεδομένων CS 321 (3)
 • CS 407 Εισαγωγή στην Αριθμητική Ανάλυση I (3)
 • CS 410 Elem Αρχιτέκτονας Υπολογιστών (3)
 • CS 420 εσωτερικές βάσεις δεδομένων (3)
 • Λειτουργικά συστήματα CS 430 (3)
 • CS 450 Οργανισμός προγραμματισμού Lang (3)
 • CS 460 Τεχνολογία Λογισμικού I (3)
 • CS 461 Μηχανική Λογισμικού II (3)
 • CS 470 Θεωρία της Πληροφορικής (3)
 • CS 495 EL Επαγγελματικό Σεμινάριο (1)

3. Τέσσερις υποχρεωτικά μαθήματα υπολογιστών (12)

 • Ένα μάθημα από τα ακόλουθα (3):
  • CS 340 γραφικές διεπαφές χρήστη (3)
  • Προγραμματισμός συστημάτων CS 350 (3)
 • Δύο μαθήματα από τα ακόλουθα (6):
  • CS 421 Σχεδιασμός συστημάτων βάσεων δεδομένων (3)
  • CS 431 Δίκτυα & Δεδομένα Commun (3)
  • CS 440 Τεχνητή Νοημοσύνη (3)
  • CS 451 Θεωρία μεταγλωττιστή (3)
 • Ένα άλλο μάθημα CS που δεν έχει προηγουμένως ληφθεί (3)

Ολοκληρωμένο εξάμηνο Ώρες που απαιτούνται για το BS στην επιστήμη των υπολογιστών

Απαιτούνται 120 μονάδες.

Σημειώσεις

 1. Απαιτείται ελάχιστο όριο 2,0 GPA.
 2. Ένα βαθμό "C" ή καλύτερα σε κάθε μάθημα CS που απαιτείται για το πτυχίο και στη MATH 311 Intro Linear Algebra (3).
 3. 45 μονάδες σε μαθήματα σε επίπεδο 300 ή 400 απαιτούνται.
 4. Για να αποκτήσουν πτυχίο Bachelor of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών, οι φοιτητές πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις για τα μαθήματα και να πληρούν όλες τις άλλες απαιτήσεις του πανεπιστημιακού πτυχίου.
 5. Οι σπουδαστές θα πρέπει πάντα να ελέγχουν τα προαπαιτούμενα μαθήματα και τη συχνότητα με την οποία προσφέρονται μαθήματα.
 6. Για να εξασφαλιστεί η πρόοδος προς την ολοκλήρωση του βαθμού, οι μαθητές ενθαρρύνονται έντονα να συναντηθούν με σύμβουλο κάθε εξάμηνο πριν εγγραφούν και να χρησιμοποιήσουν τα χρήσιμα βοηθήματα σχεδιασμού που παρέχει το Τμήμα.
 7. Συνολικά απαιτούνται τρία μαθήματα εντατικής γραφής για τον κύριο. Οι μαθητές ενθαρρύνονται να παρακολουθήσουν ένα εντατικό μάθημα από το αγγλικό τμήμα.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
University of Hawaii, Hilo

Κοιτάξτε6 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Hawaii, Hilo »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 26, 2019
Duration
4 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Deadline
Ιούνιος 1, 2019
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 26, 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 1, 2019

Αυγ. 26, 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ιούνιος 1, 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλη