BS επιστήμη των υπολογιστών

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

BS Επιστήμη Υπολογιστών

Επιστήμη Υπολογιστών περιλαμβάνει τη θεωρία και τις τεχνικές με τις οποίες οι πληροφορίες κωδικοποιούνται, αποθηκεύονται, κοινοποιούνται, μετασχηματίζεται, και αναλύθηκαν. Είναι ασχολείται με την θεωρία των αλγορίθμων (δηλαδή, αποτελεσματικές διαδικασίες ή προγράμματα), με τη δομή των γλωσσών για την έκφραση των αλγορίθμων, και με το σχεδιασμό των αλγορίθμων για την επίλυση των πρακτικών προβλημάτων. Το κεντρικό μέλημα είναι η μελέτη των συστημάτων πληροφορικής (hardware και software) για την αυτόματη εκτέλεση αυτών των αλγορίθμων.

Το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ προσφέρει Bachelor of Science στην Επιστήμη των Υπολογιστών. Ο βαθμός βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στα μαθηματικά και, στην πραγματικότητα, ένας φοιτητής θα αποκτήσει αυτόματα επαρκείς πιστώσεις για ανήλικο στα μαθηματικά. Ένα επιπλέον ήσσονος σημασίας απαιτείται. Η δεύτερη ανήλικος μπορεί να είναι σε οποιοδήποτε κλάδο σπουδών, εκτός από τα μαθηματικά ή την επιστήμη των υπολογιστών.

Σύνολο Διδακτικών Μονάδων

183 ώρες τρίμηνο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Φοιτητές που ενδιαφέρονται για ένα BS Επιστήμης Υπολογιστών θα πρέπει να συμπληρώσουν το πρόγραμμα σπουδών που περιγράφονται στο δελτίο.

Πρόγραμμα Δείγμα

Δεδομένου ότι υπάρχουν πολλές παραλλαγές σε αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές πρέπει να επιλέξουν το δικό τους πρόγραμμα σε συνεννόηση με τον ακαδημαϊκό σύμβουλο από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών. Το δείγμα παραθέτει επίσης μαθήματα που μπορούν να ληφθούν για να αναπτύξουν τεχνογνωσία σε ένα από τα ερευνητικά συγκεντρώσεις του τμήματος.

Μόνο δύο μαθήματα COMP απαιτούνται στο ανώτερο έτος, αλλά συχνά μια ακολουθία αρχίζει το φθινόπωρο έτσι ώστε να μπορεί να είναι καλύτερο για να πάρει τα δύο κατά τη διάρκεια της πτώσης / χειμώνα τρίμηνα.

Όλα τα μαθήματα, ιδιαίτερα τα μαθηματικά και COMP μαθήματα, θα πρέπει να επιλεγεί σε στενή συνεργασία με ένα ακαδημαϊκό σύμβουλο από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών. Τα μαθήματα για τον ανήλικο μη μαθηματικά θα πρέπει να επιλεγεί σε συνεννόηση με τον ακαδημαϊκό σύμβουλο από το τμήμα στο οποίο ο ανήλικος έχει χορηγηθεί.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Υποτροφίες

Η Σχολή Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών έχει την τύχη να έχουν προικισμένη υποτροφίες για τους φοιτητές που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Πώς θα προκριθείτε

Οι υποτροφίες χορηγούνται βασίζεται κυρίως στην ανάγκη, όπως καθορίζεται από τη δωρεάν εφαρμογή για την ομοσπονδιακή ενίσχυση σπουδαστών (FAFSA) και της αξίας. Ορισμένοι χορηγοί έχουν καθιερώσει ειδικές απαιτήσεις για τους αποδέκτες των υποτροφιών τους.

Πώς να Υποβάλετε Αίτηση

Με το να γίνει δεκτή στο Πανεπιστήμιο του Ντένβερ, που θεωρούνται αυτομάτως ως προς αυτές τις υποτροφίες. Ρεύμα υποτροφίες του Τμήματος περιλαμβάνουν:

  • Επιστήμη Υπολογιστών Υποτροφία
  • Κοσμήτορες Προπτυχιακά Υποτροφιών

Αποδέκτες των υποτροφιών μπορεί να ανταποκριθεί στους χορηγούς τους στην ετήσια Προπτυχιακό Υποδοχή Υποτροφιών.

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ & ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Αξιοποιήστε στο έπακρο των προπτυχιακών εμπειρία σας σε ένα ενθαρρυντικό ακαδημαϊκή και κοινωνική κοινότητα. Όταν γίνει δεκτός στο πανεπιστήμιο Πρόγραμμα Διακρίσεις, θα απολαύσετε τις μικρές τάξεις και κοντά κοινότητα του ιδιωτικό κολέγιο μαζί με τις ευκαιρίες και τους πόρους της πανεπιστημιακής έρευνας.

ΣΠΟΥΔΆΖΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ

Κατατάχθηκε στην πρώτη πεντάδα για τον αριθμό των φοιτητών που σπουδάζουν στο εξωτερικό, το Πανεπιστήμιο του Ντένβερ είναι γνωστή για τις επιπτώσεις τους μαθητές του κάνουν διεθνώς. Στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών, μοιραζόμαστε τη δέσμευση του πανεπιστημίου στην διεθνή μάθηση και Ενθαρρύνουμε τους μαθητές μας να συμμετέχουν σε προγράμματα σπουδών στο εξωτερικό.

Cherrington Παγκόσμιο Πρόγραμμα Υποτρόφων

Μέσω της Cherrington Παγκόσμιο Πρόγραμμα Υποτρόφων, πρωτοβάθμια Σπουδών του Πανεπιστημίου στο Εξωτερικό πρόγραμμα, μπορείτε να σπουδάσουν στο εξωτερικό για περίπου το ίδιο κόστος ως όρος στο απεμπλουτισμένο ουράνιο.

Σχέδιο της μελέτης σας στο εξωτερικό την εμπειρία προσεκτικά. Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη:

  • Το Τμήμα Πληροφορικής προγράμματα σπουδών έχει σχεδιαστεί για να ολοκληρώσουν τις σπουδές σας σε 4 χρόνια.
  • Για να παραμείνει στην πορεία αποφοίτησης τέσσερα χρόνια, θα πρέπει να είναι «σε καλό δρόμο» με το πρόγραμμα σπουδών σας τη στιγμή που θα φύγει για σπουδές στο εξωτερικό και μπορεί να χρειαστεί να σπουδάσουν σε ένα ίδρυμα που παρέχει ισοδύναμες μαθήματα.
  • Τα ιδρύματα που προσφέρουν τα υποχρεωτικά μαθήματα είναι περιορισμένες, ποικίλλουν ανάλογα με το βαθμό και μπορεί να αλλάξει από το ένα έτος στο άλλο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Cherrington Παγκόσμια Μελετητής του Προγράμματος, επικοινωνήστε ακαδημαϊκός σύμβουλος σας.

Μεταφορά μαθητών

Χαιρετίζουμε τη μεταφορά μαθητών στη Σχολή Μηχανικών και Επιστήμης Υπολογιστών και έχει πολλούς μαθητές που έχουν έρθει σε μας από τα σχολεία στις ΗΠΑ όσο και στο εξωτερικό.

Το πρώτο βήμα

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα προπτυχιακό φοιτητή μεταφοράς και να επανεξετάσει τα πρότυπα για την εισαγωγή καθώς και το Matrix Μεταφορά DU. Η μήτρα και η επανεξέταση των προτύπων εισαγωγών θα σας βοηθήσει με μια ομαλή 2 + 2 ακαδημαϊκού σχεδίου μεταβίβασης από οποιοδήποτε από τα Κολοράντο κοινοτικά κολλέγια.

Δεύτερο βήμα

Πρόγραμμα συναντήσεων με ομολογίες μεταφορά και εκπροσώπους τμήμα επιστήμης των υπολογιστών για να μιλήσουμε για τα ειδικά ενδιαφέροντά σας. Θα σας δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία μεταφοράς και τις απαιτήσεις.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1864—just a few years after the city of Denver itself was founded—the University of Denver is one of the country's premier private universities. The University's 125-acre campus, a few mile ... περαιτέρω

Founded in 1864—just a few years after the city of Denver itself was founded—the University of Denver is one of the country's premier private universities. The University's 125-acre campus, a few miles south of downtown Denver, is home to more than 11,500 students hailing from all regions of the United States and 83 other countries. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη